Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Özellikle oyuncuların rengi üzerinden giderek yorum yapmak beni gerçekten çok rahatsız etti. Ki böyle ayırmak da çok sevimsiz bi durum. Ben maçı izlemedim ama her takımın zamana ihtiyacı vardır yada form bulmaları için zamana. Ben bu sene hiç şüphe etmedim, hep Ergin hocama güvendim ve transfer sezonunda yaptığı başarılar beni bi anlamda haklı çıkarttı ve şu an Ergin hocamın daha iyi olduğu yöne geldik. Takım kimyası. Ben yine sabırla bekleyerek, güvenerek geçireceğim. Bu kadar olumsuz olmaya hiç gerek yok bunu transfer sezonunda açıkça gördük.

Bu kadar siyah oyuncuyla nasıl defans yapılacak derken amacım siyah oyuncular daha atletik ve hücuma yönelik oyuncular olduğu için defans konsantrasyonlarında devamlılık göstermede zorluk yaşadıkları içindi.

Forumda niye bukadar tepki çekti onu anlamadım.

Bende takım iyi olsun isterim.

Yoksa iyi oyuncular alınmış birşey demiyorum ama defansı oturmak çok zaman alır.

Bakalım artık hoca taransferleri yaparken ne yaptığını elbet biliyordur.

Bana sanki defanstan sıkılan bir oyuncu grubu varmış gibi geldi ya hayırlısı bakalım...

Mccollum - Sinan - Micov - C.Green - Dorsey ilk 5ini varsayarsak uzunlarda Dorseyin varlgii sebebiyle bir nebze savunmada sorun yasamayiz. Ancak kisalarimzdan Sinan'dan baska savunma yapacak oyuncu yok ne yazikki. O yuzden Ergn Hocanin birebir odakli savunmayi birakmasi gerekiyor artkk baska formul bulmasi lazim. Yedeklerden gelip savunma direncini arttiracak oyuncuda yok takimda. Goksenini saymiyorm bile savunmaci olarak,enerji getirir diyelim onun icinde.

Ayrica sezon bitene kadar Tolga Gecimin bir daha 3/3 üclük atacagini hic zannetmiyorm.

Basketbolda 3 sayi savunmasini tam yapabilmek mumkun degil zaten illaki uygun atisi bulabilir rakipler. Yuzde 50 ile atan takimada kaybetmek gayet dogal.

Micov sakatlandı çok kötü oldu direk soyunma odasına gitti :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Micov döndü ufak hareketlerle ısınıyor.

c56114257b8399502a37de4f73415636.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün bence en önemli işlerimizden biri de çok top kaybetmemize rağmen geriye iyi dönmemiz. Dünkü maçta geriye dönme konusunda bu kadar iyi değildik.