Mithat Bey, sorularınıza ısrarla muhatap aradığınız için zamanımı ayırarak yanıt verdim. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ancak "siz bildiğiniz gibi olayı algılayın ama doğruları söylemezseniz Galatasaray'a kötülük edersiniz. Çeşitli bahanelerle bu soruları cevaplamamanız bunun en güzel kanıtıdır." vb suçlayıcı ifadeler kullanamak sizin gibi basketbol bilgisi ve Galatasaray kültürü üst düzeyde olan birisine pek yakışmamış! Ayrıca neden doğruları söyleyemediğimi de açıklayın, hep beraber öğrenelim.[/quote:2rxgcbq5]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mithat Duran":2rxgcbq5]Bu sorulara cevap vermek için takımın içinde olmak gerekiyor kelimesi. Yalnızca doğrulardan kaçmaktır,bu soruları basketbolu bilen takımı takip eden her galatasaray'lı basketbol sever çok kolay yanıtlayabilir.Ama bakıyorum da yalnızca savunmak için savunanlar var bu daçok yalnış bir tutum aranızda bir çoğunuz daha şampiyoluk görmediği halde bu sene çok rahat şampiyon olabilecek bir takımın daha ilk turda süpürmesini ,çok basit bir olay sanıyorsunuz.Murat hoca düşen bir takım devralmadı.geçen sene alınan oyuncular da bu sene alınan oyuncular arasında tek fark aradaki fiyat farkıdır. Geçen senede oyuncular üzerinde otareite yoktu malesef bu senede yok .siz bildiğiniz gibi olayı algılayın ama doğruları söylemezseniz .Galatasaray'a kötülük edersiniz.Çeşitli bahanelerle bu soruları cevaplamamanız .Bunun en güzel kanıtıdır.
M.DURAN
Sefa kardeşim biz bu anketi uleb cup'tan öncede sonrasıda açmak istedik ama site yöneticilerinden izin alamadık.Kusura bakma
Sevgili Onur
Öncelikle zaman ayırıp soruları yanıtladığın için sana çok teşekkür ediyorum.Benim kastetdiğim kişiler zaten kendilerini çok iyi biliyorlar.Ama cevap yerine laf kalabalığı yapıyorlar,benim kızdığım konu bu takımla ilgili her konuda ahkam kesenler takımla ilgili soruları biz takım içinde değiliz gibi komik bir ifadeyle geçiştirmelerine tepki gösterdim.Bu konuda kesinlikle şahsına bir durum yoktur zaten senle özel mesajlarımızda ,şahsına her bilgiyi açık yüreklilikle söylemişimdir.Benim asıl üzüldüğüm konu bizi çıkarcılıkla suçlayan menfaat düşkünü ilan eden bir takım basketboldan bihaber ve bizi tanımayan kişileredir.Bu iddaları ispat edemeyen kişileri yalancı ilan edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın,
M. DURAN