Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

  • A-Oktay MAHMUDİ

    Oy: 0 0.0%
  • G-Tolga ÖNGÖREN

    Oy: 0 0.0%
  • H-Cihansever YEŞİLDAĞ

    Oy: 0 0.0%
  • J-Serdoğan ERSÖZLÜ

    Oy: 0 0.0%
  • M-Çetin YILMAZ

    Oy: 0 0.0%
  • N-DİĞER

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":2rxgcbq5]Bu sorulara cevap vermek için takımın içinde olmak gerekiyor kelimesi. Yalnızca doğrulardan kaçmaktır,bu soruları basketbolu bilen takımı takip eden her galatasaray'lı basketbol sever çok kolay yanıtlayabilir.Ama bakıyorum da yalnızca savunmak için savunanlar var bu daçok yalnış bir tutum aranızda bir çoğunuz daha şampiyoluk görmediği halde bu sene çok rahat şampiyon olabilecek bir takımın daha ilk turda süpürmesini ,çok basit bir olay sanıyorsunuz.Murat hoca düşen bir takım devralmadı.geçen sene alınan oyuncular da bu sene alınan oyuncular arasında tek fark aradaki fiyat farkıdır. Geçen senede oyuncular üzerinde otareite yoktu malesef bu senede yok .siz bildiğiniz gibi olayı algılayın ama doğruları söylemezseniz .Galatasaray'a kötülük edersiniz.Çeşitli bahanelerle bu soruları cevaplamamanız .Bunun en güzel kanıtıdır.

M.DURAN
Mithat Bey, sorularınıza ısrarla muhatap aradığınız için zamanımı ayırarak yanıt verdim. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ancak "siz bildiğiniz gibi olayı algılayın ama doğruları söylemezseniz Galatasaray'a kötülük edersiniz. Çeşitli bahanelerle bu soruları cevaplamamanız bunun en güzel kanıtıdır." vb suçlayıcı ifadeler kullanamak sizin gibi basketbol bilgisi ve Galatasaray kültürü üst düzeyde olan birisine pek yakışmamış! Ayrıca neden doğruları söyleyemediğimi de açıklayın, hep beraber öğrenelim.[/quote:2rxgcbq5]


Sefa kardeşim biz bu anketi uleb cup'tan öncede sonrasıda açmak istedik ama site yöneticilerinden izin alamadık.Kusura bakma

Sevgili Onur

Öncelikle zaman ayırıp soruları yanıtladığın için sana çok teşekkür ediyorum.Benim kastetdiğim kişiler zaten kendilerini çok iyi biliyorlar.Ama cevap yerine laf kalabalığı yapıyorlar,benim kızdığım konu bu takımla ilgili her konuda ahkam kesenler takımla ilgili soruları biz takım içinde değiliz gibi komik bir ifadeyle geçiştirmelerine tepki gösterdim.Bu konuda kesinlikle şahsına bir durum yoktur zaten senle özel mesajlarımızda ,şahsına her bilgiyi açık yüreklilikle söylemişimdir.Benim asıl üzüldüğüm konu bizi çıkarcılıkla suçlayan menfaat düşkünü ilan eden bir takım basketboldan bihaber ve bizi tanımayan kişileredir.Bu iddaları ispat edemeyen kişileri yalancı ilan edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın,

M. DURAN
 
Benim Onur abiye bir sorum var

Hatırlarsanız Gökçenin size sorduğu bir soru vardı nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyorsunuz diye... Sizinde cevabınız sezon sonunu bekliyorum sezon bittiğinde gerekenleri yazcağım olmuştu. Sezon bitti ve ben büyük bir merakla yazacaklarınızı bekliyordum ancak hepimizin içindeki Murat Özyere olan sevgimiz sizde biraz daha ağır basmış gibi olacak ki o gün takıma destek ihtiyacı var diye verdiğiniz desteği sezonun bitmiş olmasına rağmen halen Murat Özyere vermeye devam ediyorsunuz.

Murat Özyer son derece iyi bir insandır çok iyi bir Galatasaraylıdır ama bu bizi ileriye taşıyacağı anlamını taşımıyor. Daha öncede nedenlerini yazmıştım aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayayım...
 
Murat hoca dün Sky Türk de programa çıktı aklımda kalanları yazayım .

Takımın maç sonları nın oynamadıgını sordular Murat hocada Türk Telekom serisinde son 3 dakikalrında Türk Telekom un kısalarının daha iyi oynadıgını söyledi ama Hemofarm maçı olsun Beşiktaş maçı olsun son dakikaları iyi oynadıklarını söyledi.

Takımın maç sonlarını oynayamamasının guard yüzünden olup olamayacagını Dee nin istikrarsız oldgunu söylediler , Murat hoca da Dee nin çok hızlı bir oyuncu oldgunu bu özelligini kullnmak istedigini ama bazen maçın skoruna bakmadan oynadıgını söyledi bunu ilk Avrupa tecrübesine bagladı .

Yabancılar konusunda ligdeki en iyi yabancılardan Hite ın sürelerinin az oldgundan bahsetti yorumcu , Murat hoca da iyiki bu soruyu sordunuz dedi Hite çok önemli maçlar çıkarttını söyledi ama bu maçlarda hep 30 dakika veye üstü oynadıgını Cüneyt in sakat oldugunu bu hafta sonu ameliyat olucakmış bu yüzden Dee yi oynatmak zorunda oldugunu Hüseyin ninde 20 dakika civarında oynadıgını bu yüzden Hite ın sürelerini azaldını belirtti

En büyük hedefinin Galatasaray da kupa kazanmak oldugunu söyeldi , gelecek sene kalıp kalmayacagı soruldugunda kalbinin Galatasaray dan oldugunu söyledi .

Spikerler eger kalırsa takımda büyük degişiklikler olup olmayacagını söyledi Murat hoca da başarını istikrardan geçtigini ve fazla degişiklik yapmayı düşünmedigini söyledi .
 
Kenan Inan' Alıntı:
Murat hoca dün Sky Türk de programa çıktı aklımda kalanları yazayım .

Spikerler eger kalırsa takımda büyük degişiklikler olup olmayacagını söyledi Murat hoca da başarını istikrardan geçtigini ve fazla degişiklik yapmayı düşünmedigini söyledi .

Bu oyuncularla degisklik yapmamakmı???Istıkrarı bozmamak mı??? Bu sene takımımız cok mu istikrarlıydı???Bu sene final oynasaydık,derdim,1-2 takviye ile seneye sampiyonuz diye ama bende bu acıklamalar diyecek soz bırakmıyor.Eger dusundugum gibi olursa aman diyorum!!!
 
ya ben mi yanılıyorum yoksa galatasarayın oynadıgı lig türkiye ligi değil mi ben mi yanlış ligi izledim..burada özyere büyük destek çıkmış fakat ..bu süper kadroya rağmen ligin ve kupanın en etkisiz takımı olduğumuz gerçeği görülemiyor mu acaba..ligde ve kupada döküldük ve murat hoca bu başarısızlıkta ciddi hataları ile dikkat çekti..aksini iddia eden varsa bence yanılıyor..avrupadaki başarı ne kadar büyükse bence türkiyede yapılan işler de o kadar başarısız ve moral bozucu
 
Ben gsbaskette oluşan Murat Özyer sevgisine anlam veremiyorum. Bilmediğim bir şey mi yaptı diye düşünüyorum. Murat Özyer, taktiksel anlamda yetersiz bir hoca. Hiçbir oyuncudan istediğimiz verimi alamadık, bunun sorumlusu hoca olmazsa kim olacak?

Murat ÖZyer, Galatasaylı deniliyor. Listedeki isimlere bir göz atın isterseniz, içinde ne Galatasaraylılar bulunuyor.

Oyumu Erman Kunter'e kullanıyorum, Galatasaray eğer ciddi iddia taşımak ve Avrupa'da daha fazlasını yapmak istiyorsa Erman Hocayı getirmeli.
 
Alen Hekimbas' Alıntı:
Benim Onur abiye bir sorum var

Hatırlarsanız Gökçenin size sorduğu bir soru vardı nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyorsunuz diye... Sizinde cevabınız sezon sonunu bekliyorum sezon bittiğinde gerekenleri yazcağım olmuştu. Sezon bitti ve ben büyük bir merakla yazacaklarınızı bekliyordum ancak hepimizin içindeki Murat Özyere olan sevgimiz sizde biraz daha ağır basmış gibi olacak ki o gün takıma destek ihtiyacı var diye verdiğiniz desteği sezonun bitmiş olmasına rağmen halen Murat Özyere vermeye devam ediyorsunuz...
Evet hatırlıyorum Alen, OYAK maçı sonrasında söylemiştim o sözleri. O sıralarda eleştirme değil destek vermek zamanı olduğunu düşünüyordum.

Sonraki süreçte play off serisi başladı ve rakibimiz Telekom olunca serinin ilk iki maçını canlı izleme fırsatım oldu. İki maçın ardından buruk ayrılınca düşündüm, nerede hata yapıyoruz diye. İlk maçtan anımsadığım bariz hakem hataları vardı ama hakemleri değiştiremeyeceğimize (zihniyetlerini değiştirmeleri halinde ortada bu açıdan sorun kalmaz ama...) göre sorunun çözümünü kendi içimizde aramamız gerektiğini düşündüm. Eleştirilerden aslan payını alan Murat Özyer geldi aklıma ilk olarak, sonra da karşı tarafın hocası. Ercüment Sunter´in Telekom´un başına geçtiği zamanı anımsamaya çalıştım, hatırlayamadım ama herhalde 8-9 yıl olmuştur dedim. Yöneticilerin takımın başına neden kendi adamlarını getirme ihtiyacı hissetmediğini düşündüm. Demek ki hoca başarılı bulunuyor dedim. Doğru ya başarılı kadroyu bozmaya kim cesaret edebilir ki ezeli rakibimizden başka! Sonra Telekom´un son yıllardaki başarı(sızlık)larını düşündüm. Ne ligde ne de Avrupa´da oynadığı bir final gelmedi aklıma.

Sonra yanlış örnekten yola çıkarsan elde ettiğin sonuçlar da hatalı olur dedim. Sen nasıl olur da milyonların gönül verdiği Galatasaray´la bir müessese takımını kıyaslarsın. Aklıma Telekom´un geçen sezon Avrupa maçlarındaki seyirci ortalaması ile (en yüksek seyirci ortalamasını tutturan takımdı yanılmıyorsam) bizim bu seneki ULEB seyirci ortalamamız geldi.

Sözün özü hızlı çıkışların inişi de hızlı olur anlayışını benimseyerek ağır ama emin adımlarla yol alan Murat Özyer´in yaptığı hatalara rağmen bir dönem daha görev almayı hak ettiğini düşünüyorum.
 
bence takımı çıkışa geçiren hocamız murat özyer kalmalı takımın başında aynı cevat güler hocamız hesabı çünkü birden bu kadroyu dağıtmak çare değil en güzeli hoca yerine birkaç iyi oyuncu transferi yapılmalı
 
Murat Hoca gerçekten gönüllere taht kurdu benim için ama bunu her defasında söylüyorum Murat hoca yetersiz geliyor bana.

Transferler geç oldu ve bunun sonucunda takım sonradan ısındı.
Oyunun akışına göre oyuncu değişikliği yaptığını görmedim.
Genç oyuncularımıza yeteri kadar güven yok ve bu olay genç oyuncularımızın gelişmesini engelliyor.
Maçın son anlarında yapılan kritik hatalar.

Kısaca Murat Özyer'in tecrübe edinmesi gerekir. Aradan 4-5 sene geçsin bana sorarsan takıma kim gelsin?-Murat Özyer derim çünkü; artık tecrübesi oluşmuştur daha mantıklı doğru kararlar alabilir.

Artık takıma seneye ne yapacağını bilen, tecrübeli olan bir antrenör gerekir:
Bu kişi bence '' Erman Kunter''
 
Murat Özyer iyi insan efendi beyfendi insan kabul de. Bu sene bence hem transfer politikası hemde takım yönetiminde yetersiz kaldı ayrıca tevazusu bazen nerede ise güvensizlik olarak algılanabilecek durumda . Asla bazıları gibi assın kessin herkesi yeneriz desin yakışıksız bir iddaalılık sergilesin demiyorum ama tevazununda aşırısı pek iyi olmuyor . Kan değişimi şart ve bende Erman Kunter diyenlerdenim
 
murat hocanın insanlığına diyecek yok ama arkadaşlar bişeyi gözden kaçırıyorsunuz biz son saniyede kaç maç beşiktaş kaç maç kaybetti ( cüneyitin mucize 3 liğinü saymzasak ) bence oktay mahmudi ile galatasaray avrupanın en iyi defans yapan takımı olur
 
Murat Hoca'yı isteyenler basketbol cahili ilan edilmiş. Cahilim ben cahil :p

Abi ortasahadan gol atarsan kaç puan :p
 
MURAT ÖZYER
Bişeyi kabul edelim ki murat özyer hatalar yaptı,yanlışlıkları oldu,tecrübesizlikleri oldu ama her zmaan duygusu ve düşüncesiyle elinden gelen herşeyi bu takım için kullandı.Sıkıntılı bir şubeyi ayaklandırdı.Bu sezonda özellikle ilk yarıda muhteşem galibiyetler kazandırdı.Takımımızı ezdirmedi.2 hatta 3 beden atlattı.Şampiyonluk hedefini konuşur hale geldik.Hatta daha 1 ay önce uleb cupu almayı tartışıyorduk.
Taraftarlara aşıladığı güven duygusu ,azmi ve çalışkanlığı için murat hocaya teşekkür ederiz.İnşallah uzun yıllar hem kendini hem de Galatasarayı geliştirerek başarılı olmamızı sağlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst