bence sadece önümüzdeki sene değil 10 sene daha murat özyer.. duruşu yeterr.
Mithat Duran' Alıntı:NEDEN YENİ BİR HOCA İSTİYORUZ???
İlk önce bu foruma bu topiği açarken gelecek tepkileri çok iyi biliyordum!!!
Bir çok kişi bana ön yargılıyım diye mesaj yazmış, inanın bu kişileri gayet iyi anlıyorum çoğuda 19-23 yaş arası sevgili kardeşlerim.
Benim amacım GALATSARAY'I layık olduğu yerde görmek, bir kardeşim seti çizsinde görelim demiş kendisi lütfederde bir gün ziyaretime gelirse kendisine basketbol hakkında bildiklerimi antreman sistemini takım kordinasyonu ve oyun sistemi hakkında geniş bir bilgi verebilirim, Ama sorunumuz bu değil.
Ben dışarıdan bilip bilmeden atıp tutmuyorum, yani salvo yapmıyorum, ben takımın içini kulüp yapısını gayet iyi bilen biri olarak (ki beni içinizde tanıyanlar gayet iyi bilir)bir kaç sorumu yanıtlamanızı rica ediyorum.
1-playoff öncesi takım maçlara nasıl hazırlandı???
2-Kaç idman yaptı hangi oyun setleri üzerinde duruldu???
3-Maç öncesi ve maç oynanırken takımın aksayan yönlerine müdahele edildimi?
4-Oyuncuların maça gerekli motivasyonla çıkması sağlandımı???
5-Sevgili koçumuz Murat Özyer takıma gerekli olan taktik ve motivasyonu yeterince verebildimi???
6-Sezon boyunca kaybedilen maçlardan sonra analiz yapıldımı???
7-Takımda yeterli rotasyon çalışmaları yapıldımı???
8-Transferler ihtiyaca göremi yapıldı yoksa alalım işe yarar mantığıylamı hareket edildi??
9-Sizce takımın başarısızlığın asıl sebebi nedir???
10-Başka bir koç olsaydı bu takım daha iyi neticeler alırmıydı???
11-Hocanın takımın üzerinde gerekli olan oteritesi mevcutmu???
Yukarıda 11 madde halinde sorulan soruları cevaplarken biz sevgili hocamızın kişiliğini değil antrenörlüğünü masaya yatırdık.
Yoksa kimsenin hocanın adamlığına laf etmeye hakkı yoktur, Adam gibi adamdır bundan kimsenin şüphesi yoktur.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Mithat Duran":3p2vyygm]NEDEN YENİ BİR HOCA İSTİYORUZ???
Bir çok kişi bana ön yargılıyım diye mesaj yazmış, inanın bu kişileri gayet iyi anlıyorum çoğuda 19-23 yaş arası sevgili kardeşlerim.
Benim amacım GALATSARAY'I layık olduğu yerde görmek, bir kardeşim seti çizsinde görelim demiş kendisi lütfederde bir gün ziyaretime gelirse kendisine basketbol hakkında bildiklerimi antreman sistemini takım kordinasyonu ve oyun sistemi hakkında geniş bir bilgi verebilirim, Ama sorunumuz bu değil.
Ben dışarıdan bilip bilmeden atıp tutmuyorum, yani salvo yapmıyorum, ben takımın içini kulüp yapısını gayet iyi bilen biri olarak (ki beni içinizde tanıyanlar gayet iyi bilir)bir kaç sorumu yanıtlamanızı rica ediyorum.
5-Sevgili koçumuz Murat Özyer takıma gerekli olan taktik ve motivasyonu yeterince verebildimi???
8-Transferler ihtiyaca göremi yapıldı yoksa alalım işe yarar mantığıylamı hareket edildi??
Yukarıda 11 madde halinde sorulan soruları cevaplarken biz sevgili hocamızın kişiliğini değil antrenörlüğünü masaya yatırdık.
Yoksa kimsenin hocanın adamlığına laf etmeye hakkı yoktur, Adam gibi adamdır bundan kimsenin şüphesi yoktur.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Mithat Duran":1cmxht9c]NEDEN YENİ BİR HOCA İSTİYORUZ???
Mithat Bey, sorularınıza ısrarla muhatap aradığınız için zamanımı ayırarak yanıt verdim. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ancak "siz bildiğiniz gibi olayı algılayın ama doğruları söylemezseniz Galatasaray'a kötülük edersiniz. Çeşitli bahanelerle bu soruları cevaplamamanız bunun en güzel kanıtıdır." vb suçlayıcı ifadeler kullanamak sizin gibi basketbol bilgisi ve Galatasaray kültürü üst düzeyde olan birisine pek yakışmamış! Ayrıca neden doğruları söyleyemediğimi de açıklayın, hep beraber öğrenelim.Mithat Duran' Alıntı:Bu sorulara cevap vermek için takımın içinde olmak gerekiyor kelimesi. Yalnızca doğrulardan kaçmaktır,bu soruları basketbolu bilen takımı takip eden her galatasaray'lı basketbol sever çok kolay yanıtlayabilir.Ama bakıyorum da yalnızca savunmak için savunanlar var bu daçok yalnış bir tutum aranızda bir çoğunuz daha şampiyoluk görmediği halde bu sene çok rahat şampiyon olabilecek bir takımın daha ilk turda süpürmesini ,çok basit bir olay sanıyorsunuz.Murat hoca düşen bir takım devralmadı.geçen sene alınan oyuncular da bu sene alınan oyuncular arasında tek fark aradaki fiyat farkıdır. Geçen senede oyuncular üzerinde otareite yoktu malesef bu senede yok .siz bildiğiniz gibi olayı algılayın ama doğruları söylemezseniz .Galatasaray'a kötülük edersiniz.Çeşitli bahanelerle bu soruları cevaplamamanız .Bunun en güzel kanıtıdır.
M.DURAN
Cihat Cetin' Alıntı:son 2 yılda takımın gelişmesindeki en büyük etmen maddi güçtür,yaklaşık 10 yıldır cok cüzzi paralarla mücadele ediyorduk,geçmiş dönemde bir cok hocamızı yerden yere vurduk , fakat düşünüyorumda o bütçelerle nereye kadar gidilebilirdi?? ...
-fitch ve malikin oldugu takımlara bir bakalım acaba ikinci bir skorerimiz varmıydı,gecen sene fatih sakatlandımı eyvah diyorduk bunları unutmayalım!!!
-evet yukarı dogru bir ivmemiz var fakat bunda murat hocadan cok yapılan yatırımın payı var,bu takım inanın hocasız zaten ceyrek final oynardı...ligde başarısız olduk, fakat murat hocanın uleb de hakkını yemiyelim ,nasıl oldu? ne kadar payı var? bilemem ama ortada bir başarı var
bütçemiz hedefimiz belli olmadan gitsin kalsın demek zor!! eğer daha büyük hedefler varsa murat hocayla olmaz, bu benim şahsi fikrim...