G
Guest
Misafir
Murat özyer kalmalı çünkü hem takımı hem camiayı çok iyi tanıyor
Murat hoca'nın efes ile anlaşması gibi bir konu yok!!!Mithat Duran' Alıntı:Sanırım basketbol kulislerinde konuşulan bir konu(murat özyer'in efesle antlaşması)bu topikte kendisini sonuna kadar savunan genç taraftarlarını bayağı üzecek her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim.Tabi bu konu doğruysa daha önce hiç yanılmadığımı hatırlatırım.
Mithat Duran' Alıntı:Sanırım basketbol kulislerinde konuşulan bir konu(murat özyer'in efesle antlaşması)bu topikte kendisini sonuna kadar savunan genç taraftarlarını bayağı üzecek her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim.Tabi bu konu doğruysa daha önce hiç yanılmadığımı hatırlatırım.
Ataman fanatiği olmasam da ben yanıt vereyim Kerem.Kerem SEÇER' Alıntı:Winner vasıflı Ergin Ataman ne yaptı?
Cidden fanları nerede merak ediyorum ne yaptı bu sezon?
Saygıyı gösteriyorum Keremciğim, saygım olmasa zaten gider konuşmam, ona olan inancını yüzüne söylemem v.s.Kerem SEÇER' Alıntı:Keşke bu saygıyı Murat Hoca'ya da gösterebilsen
Saygıyı gösteriyorum Keremciğim, saygım olmasa zaten gider konuşmam, ona olan inancını yüzüne söylemem v.s.Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":2lz6h1vx]Keşke bu saygıyı Murat Hoca'ya da gösterebilsen