Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

  • A-Oktay MAHMUDİ

    Oy: 0 0.0%
  • G-Tolga ÖNGÖREN

    Oy: 0 0.0%
  • H-Cihansever YEŞİLDAĞ

    Oy: 0 0.0%
  • J-Serdoğan ERSÖZLÜ

    Oy: 0 0.0%
  • M-Çetin YILMAZ

    Oy: 0 0.0%
  • N-DİĞER

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inşallah murat özyer kalır , cünkü takımda cok fazla değisiklik yapmayacakmıs . bu sayede dee brown takımda kalabilir (+gaines - owens)
 
Murat ÖZYER,dönemi fiilen bitti arkadaşlar,resmi olarakda önümüzdeki hafta yeni koçumuz açıklanır,Erman Kunter Play-Off ilk serisinde maçı kaybetmiş 1 maç daha kaybederse sezon onlar içinde bitiyor ve sona çok yaklaşılmış olacak.Fransa'dan ayrılmasına ve Türkiye'ye dönmesine az kaldı.
 
İSTİKRAR...

Murat özyer kesinlikle almalı zaten bazı arkadaşlara kalsa her sene bütün takımıda bütün hocalarıda değiştirirler
 
Murat Hoca bence çok iyi bir koç ama en büyük eksikliği rotasyonu ayarlayamaması , bu arada E.Kunter lede anlaşmaya varmamız an meselesiymiş !
 
mustafakaya' Alıntı:
Murat Hoca bence çok iyi bir koç ama en büyük eksikliği rotasyonu ayarlayamaması , bu arada E.Kunter lede anlaşmaya varmamız an meselesiymiş !
:shock: :shock: :shock: :shock: peki kaynak ne
 
Ergin Ataman mı Murat Özyer mi denince ikisini kıyaslamam bile . Taktik teknik açıdan Ergin Ataman çok üst düzeyde.Yaptığı açıklamalar yadırganabilir fakat benim sevdiğim birisi iddalı olması bakımından.
Karşıyaka parlaması Efes'te geçirdiği harika seneler.Siena'da yaptıkları düşülünce Murat Özyer büyüktür küçüktür gibi denklemler adil sayılmıyor.

Ergin Ataman Murat Özyer^den kat be kat iyiy antrenör bu sene başarısız olmalarının nedeni hem maddi hem de becerip guard bulamamaları oldu.Tüm sene de bunun sıkıntısını çektiler.Ayrıca Uleb Kupası başarısını değil.Genel olarak tüm maçlardaki göze hoş gelen basketbolu kaale almanızı rica ederdim.
Beşiktaş bu sene çok iyi maçlar çıkardı.Daha doğrusu her maçta oldukça ciddiydi.Takımda disiplin olduğu gözlerden kaçmıyordu.Bu sene Murat Özyerle kaybettiğimiz maçlara girersek o zaman biraz daha sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir.
 
Tanıdığım Burak geri dönmüş : )

Burak, Murat Özyer daha kariyerinin başında. Onun için Ataman ile Özyer´in kariyerini karşılaştırmak hatadır bana göre.

Özyer ayağını yorganına göre uzattığı için transfer yapmayı bilmemezlikle suçlanırken Ataman 3 ay sonra bu adamın maaşını nasıl veririzin hesabını yapmadan kalburüstü isimleri getirdi. Birçok üye o zaman BJK´ye gelen isimler Ataman´ın kariyerine geldi, Özyer´in ne kariyeri var ki iyi oyuncu gelsin dedi.

Eğer takımın başına Ataman gelecekse bütçemiz 10 ise 5 diyelim yoksa sözlüğümüzden çıkmaya yüz tutan maddi kriz deyimi yeniden lügatımıza girince hepimiz üzülürüz.
 
Burak ben Ergin Ataman'a da sonsuz destek veririm gelirse. Kendisini çok beğenirim ayrıca. Burada onu karşılaştırma yapmam sadece kendi hocamıza haksızlık yağıldığını göstermek amacıyla idi. Yine bu yönden bir Beşiktaşlının karşılaştırmasını veriyorum. Biz Murat Hoca ile kaybedilen maçlar diyoruz ama kendisi ne demiş arkadaşın. Bizim dışımızdan bir yorum;

Bence sezonun hikayesi şudur:

Telekom'la ilk maç: Yenilgi
Efes'le ilk maç: Galibiyet
Galatasaray'la ilk maç: Yenilgi
Fener'le ilk maç: Galibiyet
Telekom'la ikinci maç: Yenilgi
Karşıyaka'yla ikinci maç: Yenilgi
Galatasaray'la ikinci maç: Galibiyet
Türkiye Kupası Efes maçı: Yenilgi
Hapoel'le ikinci maç: Galibiyet
Galatasaray'la ULEB maçı: Yenilgi
Fener'le ikinci maç: Yenilgi
Telekom'la play-off: 1 galibiyet, 2 yenilgi

Benim gözümde takımın baskı hissettiği maçlar bunlar. Derecemiz 5-9 Çoğunda anlam veremediğim tercihler gördüm Ergin Ataman tarafından. Ben Ergin Ataman'ın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum, bu konuda tereddüt bile etmem, ama bu sezon için kendisine başarılı diyemem. Lig liderlği ve ULEB'de grup aşamasında namağlup olmak gibi iki sahte başarı elde ettik ama geldiğimiz nokta zaten şu takımın otomatik gelmesi gereken yarı final.

Ergin Ataman'a saygım sonsuz ama hocamıza da aynı saygıyı beklemeye devam ediyorum.
 
Herkes Ergin Ataman'a giydirmeyi seviyorda fenerasyonun bu Beşiktaş'ı mağdur eden saçma uygulamasından bahsetmemiş,ligde lider olacaksın hiçbir işe yaramayacak görülmemiş şey.
 
Tunç Altanlar' Alıntı:
Herkes Ergin Ataman'a giydirmeyi seviyorda fenerasyonun bu Beşiktaş'ı mağdur eden saçma uygulamasından bahsetmemiş,ligde lider olacaksın hiçbir işe yaramayacak görülmemiş şey.

Sevgili Tunç,Mutlaka düzelmesi gereken bir durum bu.Play Off'larda 1-0 saçmalığının derhal kaldırılması lazım.
 
Erman Kunter,durumunun ''resmiyete'' dökülmesi için Fransa'daki durumunun netleşmesi bekleniyor.

Ergin ATAMAN,bilmeyenler için hatırlatalım sezon başı 2 yıllık anlaşma yapmıştı ve önümüzdeki yıl guard mevki için takviye yapıp kadronun büyük çoğunluğunu koruyacaklarmış.

Özyer,Ataman'ın yanında çalışmış,kariyeri daha yeni yeni oluşmaya başlayan bir koçtur Elma ile Armut'u karıştırmayın.
 
Yukarıda yazılanları okuyunca bismillah dedim!

Ergin Ataman gelmesi kadar saçma bir şey olamaz! Murat Özyer yeterli tecrübeye sahip olmamasına rağmen Ergin Ataman'dan çok daha beyfendi,ne yapabileceğini bilen,istikrarlı,inançlı bir kaç sene içerisinde 4*4 lük konuma gelebilecek bir koçtur! Murat Özyer eğer gidip Ergin Ataman gelirse takımın yaşayacağı hüsranı hepimiz malesef izlemekten başka bir şey yapamayız. Gelecekse Erman KUNTER gelsin o olmazsa zaten hep kalmasını istediğim Murat ÖZYER derim!
 
Murat hoca az öce GS Tv deydi çok güzel konuşma yaptı dediki altyapıya önem vereceğiz kalsam da kalmasamda kalırsam yapacağım kalmazsam rapor halinde vereceğim yönetime:düşüncesi şu eski arkadaşlarından (basketbol camiasından) komite oluşturup altyapı kuvvetlendirilcek vede yeni oyuncular kaltılacak altyapıya vede dışarıdan az oyuncu verilip özsermaye ile işler halledilecek.Özellikle salon konusunda konuştu artık salon sahibi olmamız gerektiğinin altını çok bariz bir şekilde çizdi.Spikerde seneye sizi takımda görmek istiyoruz Kerem Tunçeri vede lavronoviçi de inş alırız gibi şeyler söyledi.Güzel konulara temas etti.
 
Murat Hoca beraber yaptığımız kahvaltıda değinmişti biraz bunlara. Ülker'de iken uyguladıkları Türki Cumhuriyetlerden genç ve yetenekli oyuncuları yetişme organizasyonlarını burada da yapmak istediklerini ama gelecek bu gençlerin Florya'da yer ayarlanıp himayemiz altında tutulması gerektiğinden ve bu yüzden de para gerektiğinden bahsetmişti. Gitse de güzel bir rapor verecektir yeni gelenlere. Zaten Ergin Ataman'la da çalıştıkları için o gelirse güzel bir plan koyacaktır onlara bana göre.

Bu arada devamlı eleştiri yapılıyor da kaç kere yazdım ben birebir karşılaştırmayı hocamıza haksızlık yapmayalım diye yaptım. Yoksa Ergin Ataman'ın kalitesini biliyorum. Tekrar tekrar ikisi kıyaslanmaz demenize gerek yok. Yine yazılırsa büyük puntolarla yazacağım valla :)
 
bazı olumlu düşünmeyi prensip edinmiş arkadaşlar eski dönemlerdeki başarısızlıkları hatırlatıyor..yok lig düşüyormuşuz yok bilmem ne,özyer takımı döndürmüş.. yok yaaa..SORARIM SİZE ÖZYER DÖNEMİNDEKİ BÜTÇE VE KADRO GENİŞLİĞİ NEREDE VARDI..DEE NİN PARASIYLA TAKIM KURDUĞUMUZu HEMEN UNUTTUNUZ..düşünün biraz
 
Üstümüzü hiçbir takımdan daha fazla bütçemiz yoktu bildiğim kadarıyla. Artı kadro genişliği diyorsunuz bir de hoca kadro kurmada hata yaptı diyorsunuz. Çelişkili değil mi?
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Üstümüzü hiçbir takımdan daha fazla bütçemiz yoktu bildiğim kadarıyla. Artı kadro genişliği diyorsunuz bir de hoca kadro kurmada hata yaptı diyorsunuz. Çelişkili değil mi?
Her kurulan geniş kadro, doğru şekilde seçilmiş mi olmak zorunda.

Mesela 3 yabancı hakkını 4 numaraya kullanmak kadroyu genişletir ama yapılan tercih yanlış olma olasılığı yüksektir ki bu da görüldü bu sezon.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst