E
Emin Doğanca
Misafir
inşallah murat özyer kalır , cünkü takımda cok fazla değisiklik yapmayacakmıs . bu sayede dee brown takımda kalabilir (+gaines - owens)
:shock: :shock: :shock: :shock: peki kaynak nemustafakaya' Alıntı:Murat Hoca bence çok iyi bir koç ama en büyük eksikliği rotasyonu ayarlayamaması , bu arada E.Kunter lede anlaşmaya varmamız an meselesiymiş !
Bence sezonun hikayesi şudur:
Telekom'la ilk maç: Yenilgi
Efes'le ilk maç: Galibiyet
Galatasaray'la ilk maç: Yenilgi
Fener'le ilk maç: Galibiyet
Telekom'la ikinci maç: Yenilgi
Karşıyaka'yla ikinci maç: Yenilgi
Galatasaray'la ikinci maç: Galibiyet
Türkiye Kupası Efes maçı: Yenilgi
Hapoel'le ikinci maç: Galibiyet
Galatasaray'la ULEB maçı: Yenilgi
Fener'le ikinci maç: Yenilgi
Telekom'la play-off: 1 galibiyet, 2 yenilgi
Benim gözümde takımın baskı hissettiği maçlar bunlar. Derecemiz 5-9 Çoğunda anlam veremediğim tercihler gördüm Ergin Ataman tarafından. Ben Ergin Ataman'ın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum, bu konuda tereddüt bile etmem, ama bu sezon için kendisine başarılı diyemem. Lig liderlği ve ULEB'de grup aşamasında namağlup olmak gibi iki sahte başarı elde ettik ama geldiğimiz nokta zaten şu takımın otomatik gelmesi gereken yarı final.
Tunç Altanlar' Alıntı:Herkes Ergin Ataman'a giydirmeyi seviyorda fenerasyonun bu Beşiktaş'ı mağdur eden saçma uygulamasından bahsetmemiş,ligde lider olacaksın hiçbir işe yaramayacak görülmemiş şey.
Her kurulan geniş kadro, doğru şekilde seçilmiş mi olmak zorunda.Kerem SEÇER' Alıntı:Üstümüzü hiçbir takımdan daha fazla bütçemiz yoktu bildiğim kadarıyla. Artı kadro genişliği diyorsunuz bir de hoca kadro kurmada hata yaptı diyorsunuz. Çelişkili değil mi?