Ben oyumu Cihansever Yeşildağa verdim.Gelmesi cok zor ama gelirse bize ilaç olur..
mustafakaya' Alıntı:İçerde adamı bulunan çok yakın bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Erman Kunter geliyormuş !
Ali Demirci' Alıntı:İyi bir bütçe ve iyi transferlerle Murat ÖZYER=FİYASKO-HÜSRAN
Geçen yıl ve bilhassa bu yıl bunu fazlasıyla yaşadık.
Artık yeter!!!
Erman KUNTER,olayıda basına yansıdı,demekki karar onda kılınmış.Doğru bir karar inşallah istediğimiz kupalar,finaller bu yıl bizim olur.
Arda Öztürk' Alıntı:Zaten forumda öyle düşnüyor.anketlere bakınca herkes Özyer diyor.Ama bu konudada gülşah konusu gibi uzatmaya gerek yok.yönetim bayan takımda yaptıkları ile bizden güven kazandı o güveni umarım boşa çıkarmazlar.
Volkan Ozger' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":11r25sla]Zaten forumda öyle düşnüyor.anketlere bakınca herkes Özyer diyor.Ama bu konudada gülşah konusu gibi uzatmaya gerek yok.yönetim bayan takımda yaptıkları ile bizden güven kazandı o güveni umarım boşa çıkarmazlar.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":25rr567n][quote="Arda Öztürk":25rr567n]Zaten forumda öyle düşnüyor.anketlere bakınca herkes Özyer diyor.Ama bu konudada gülşah konusu gibi uzatmaya gerek yok.yönetim bayan takımda yaptıkları ile bizden güven kazandı o güveni umarım boşa çıkarmazlar.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":15hewawx][quote="Arda Öztürk":15hewawx]Zaten forumda öyle düşnüyor.anketlere bakınca herkes Özyer diyor.Ama bu konudada gülşah konusu gibi uzatmaya gerek yok.yönetim bayan takımda yaptıkları ile bizden güven kazandı o güveni umarım boşa çıkarmazlar.