Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

  • A-Oktay MAHMUDİ

    Oy: 0 0.0%
  • G-Tolga ÖNGÖREN

    Oy: 0 0.0%
  • H-Cihansever YEŞİLDAĞ

    Oy: 0 0.0%
  • J-Serdoğan ERSÖZLÜ

    Oy: 0 0.0%
  • M-Çetin YILMAZ

    Oy: 0 0.0%
  • N-DİĞER

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakaya' Alıntı:
İçerde adamı bulunan çok yakın bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Erman Kunter geliyormuş !

Söle cümlelere bayılıyorum icerde adamı bulunan 8) adamı degildirde belki abisi amcası dayısı yazsan daha iyi olur kardesim adamı kelimesi biraz kötü duruyo sanki :)
 
İyi bir bütçe ve iyi transferlerle Murat ÖZYER=FİYASKO-HÜSRAN

Geçen yıl ve bilhassa bu yıl bunu fazlasıyla yaşadık.

Artık yeter!!!

Erman KUNTER,olayıda basına yansıdı,demekki karar onda kılınmış.Doğru bir karar inşallah istediğimiz kupalar,finaller bu yıl bizim olur.
 
Ali Demirci' Alıntı:
İyi bir bütçe ve iyi transferlerle Murat ÖZYER=FİYASKO-HÜSRAN

Geçen yıl ve bilhassa bu yıl bunu fazlasıyla yaşadık.

Artık yeter!!!

Erman KUNTER,olayıda basına yansıdı,demekki karar onda kılınmış.Doğru bir karar inşallah istediğimiz kupalar,finaller bu yıl bizim olur.

Murat Ozyerle gecen sezon resmen rezil olduk.Haklısın,yeni bir kan gerekiyordu,bencede mutabıka varılmıştır,sanırsam.
 
Ergin Ataman Efes'e yakın
Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker'e 3-0 elenerek sezonu noktalayan Efes Pilsen'in, Beşiktaş Cola Turka'dan ayrılan Ergin Ataman ile anlaşmak üzere olduğu açıklandı.




NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 17:57 TSİ 28 Mayıs 2008 Çarşamba

Bu sezon ligde ve Avrupa'da beklenen performansı sergileyemeyen Efes Pilsen, takımın başına antrenör Ergin Ataman'ı getirmek istiyor.

Beşiktaş Cola Turka'da iyi bir sezon geçirdikten sonra siyah-beyazlı takımla yollarını ayıran Ergin Ataman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Efes Pilsen'li yöneticilerle görüşmelerini sürdürdüğünü ve imzaya yakın olduğunu söyledi.

Efes Pilsen'li yöneticilerle bu gece bir görüşme daha yapacağını ifade eden Ataman, "Efes Pilsen öne çıktı. Ufak detaylar var. İmzaya çok yakınız" dedi.

Tecrübeli antrenör, bir önceki gün Beşiktaş Cola Turka ile yollarını ayırmıştı. Efes Pilsen ise, sezon bitmeden yabancı çalıştırıcısı David Blatt'in görevine son verdikten sonra sezonu Ekrem Memnun ile tamamlamıştı.



Ergin hoca efesle anlasmıs bize gelmıyecegi zaten belli idi kısmet kimle devam edicez yola ????
 
ates olmayan yerden duman cikmaz demisler. ben Özyer devrinin bittigini düsünüyorum. cok iyi insan, cok iyi Galatasarayli. ama Galatasaray taraftari bunlara layik degil bence. yani böyle sonuclara layik degil. O yüzden normal karsiliyorum yönetimin tavrini.
 
murat özyer kalmasını isterim.galatasarayı avrupada 4.üncü yapmış bir antrenörle devam etmesini isterim.çok iyi ve gelecekde uzun yılllar galatasarayda görev yapmasını isterim..
 
Dün akşam milli maçtan sonra ntv spora bakıyordum,birde ne göreyim canlı yayında bir gazteciyle röportaj yapıyorlar altta ismini okuyunca tanıdım bizim yalancı gökmen özdemir hani şu köşesinde galatasaray için yalan yanlış yazıp duran şahıs.Şimdi diyebilirsiniz mithat bundan bize ne bu forumla ne alakası var var arkadaşlar bakın size izah edeyim .Hani biz bu forumda son günlerde neyi tartışıyorduk tabiki hocamızı ben koçun en sert muhaliflerinden biriyim bunu hepiniz biliyorsunuz.Şimdi birde karşı görüşten arkadaşlarımız var başta eyüp :) biz kendi bilgimizce birbirimize kendi görüşlerimizin haklılığını anlatmaya çalışıyoruz.Son zamanlarda bu foruma basında karıştı daha önce yanımıza gelmek için destur isteyen ismet bademin kalemşörü ümit avcı ve ne olduğu belli olmayan gökmen özdemir ikiside kulübe kulübün ileri gelenlerine sallama yazılar yazıp onları taraftara yem yapma savaşı veriyorlar şimdi bu yazıları bu arkadaşlar birileri yazdırıyor.Bunu ben biliyorum neyse zamanı gelince sizde öğreneceksiniz.Bu arkadaşlardan biri basından galatasarayı takip eden bir arkadaşıma takımın son durumunu ve hocayı soruyor arkadaşımızda hocanın değişeceğini söylüyor şimdi sıkı durun gökmen denen gazeteci cevap veriyor onun yeri garanti ben onu sağlama aldım tarzında bir laf ediyor.Düşüne biliyormusunuz bu kendini bilmez şahıs kendini ne sanıyorsa kulüp üzerinde yaptırım gücü olduğuna inanıyor şimdi bu arkadaş düne kadar bir haber öğrenmek için bize yapmadığı yalakalık kalmayan bu densiz haddini bilmez şimdi hoca hakkında yaptırım gücü olduğuna kendini inandırıyor.Peki ona bunu düşüdüren olay ne olabilir.ben bunuda biliyorum ama zamanı değil 1 haziran bir geçsin her şey yerine otursun o zaman sizde öğreneceksiniz arkadaşlar.Şimdi gökmen özdemire söylüyorum bizi tehdit etmişsin sizi deşifre edicem diye bizim kendimizi sakladığımız yok kardeşim .Bak ben burdayım elinden geleni ardına koyma benim adım Mithat benim ismim ezanla konuldu selaayla alınır senden mi korkucam
Sizleri bu konuda uyarmak istedim arkadaşlar kimse galatasaray'dan büyük değil bu iki kırık kalem bizi bölemez böldürtmeyiz .

Saygılarımla

M.DURAN
 
Arkadaşlar ben Murat hocay'la devam etmemiz gerektiğine inanıyorum ama sonuçta farklı düşünen dostlarımızada saygılı olmam gerektiğini biliyorum!!!
Lütfen bu tartışmaları bize yakışan şekilde yapalım!!!
 
Zaten forumda öyle düşnüyor.anketlere bakınca herkes Özyer diyor.Ama bu konudada gülşah konusu gibi uzatmaya gerek yok.yönetim bayan takımda yaptıkları ile bizden güven kazandı o güveni umarım boşa çıkarmazlar.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Zaten forumda öyle düşnüyor.anketlere bakınca herkes Özyer diyor.Ama bu konudada gülşah konusu gibi uzatmaya gerek yok.yönetim bayan takımda yaptıkları ile bizden güven kazandı o güveni umarım boşa çıkarmazlar.

Arda 40 küsür kişide forum üyeside erman hoca diyo lütfen herkes demeyelim :)
 
Volkan Ozger' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":11r25sla]Zaten forumda öyle düşnüyor.anketlere bakınca herkes Özyer diyor.Ama bu konudada gülşah konusu gibi uzatmaya gerek yok.yönetim bayan takımda yaptıkları ile bizden güven kazandı o güveni umarım boşa çıkarmazlar.

Arda 40 küsür kişide forum üyeside erman hoca diyo lütfen herkes demeyelim :)[/quote:11r25sla]%47 ile tek başımıza iktidar olup kabineyi kurabiliriz :)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":25rr567n][quote="Arda Öztürk":25rr567n]Zaten forumda öyle düşnüyor.anketlere bakınca herkes Özyer diyor.Ama bu konudada gülşah konusu gibi uzatmaya gerek yok.yönetim bayan takımda yaptıkları ile bizden güven kazandı o güveni umarım boşa çıkarmazlar.

Arda 40 küsür kişide forum üyeside erman hoca diyo lütfen herkes demeyelim :)[/quote:25rr567n]%47 ile tek başımıza iktidar olup kabineyi kurabiliriz :)[/quote:25rr567n]

Abi valla bizdende herzaman iyi muhalefet olurda ya biz iktidar olursak sizden daha azınlıkla ozman nolur bilmem rollermi degisir bize polyanıcalar sizede kelle avcılarımı denicek :p 8) :atki :) :eek:key :kop :hi :claps
 
O zaman siz darbeci oluyorsunuz, bizde özgürlük ve demokrasi savaşcıları :) :) :)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":15hewawx][quote="Arda Öztürk":15hewawx]Zaten forumda öyle düşnüyor.anketlere bakınca herkes Özyer diyor.Ama bu konudada gülşah konusu gibi uzatmaya gerek yok.yönetim bayan takımda yaptıkları ile bizden güven kazandı o güveni umarım boşa çıkarmazlar.

Arda 40 küsür kişide forum üyeside erman hoca diyo lütfen herkes demeyelim :)[/quote:15hewawx]%47 ile tek başımıza iktidar olup kabineyi kurabiliriz :)[/quote:15hewawx]

Biliyorsun ki eyüpcüm darbeler hep tek başına iktidar olanlara olur.Benden söylemesi sonra demedi deme eyüp
 
Koalisyon yapalım Mithat, Murat hoca ve Erman hoca beraber idere etsinler takımı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst