Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Mahmuti, bir koçtan ötedir artık şube için herşey ona teslim edilmiştir, daha üst düzey bir organizasyon yaratılmaya çalışılıyor.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Mahmuti'nin CEO olması demek, Uleb nezdnde de daha fazla girdi yapılacak demek, artık hem sahada hemde organizasyonda daha sağlam olunack

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Şube yeterince kurumsal değildi, özellikle Uleb nezdinde yetersiz kalıyordu, bunun için yapıldı bu hamle

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Ben Mahmuti'nin şubenin bütününe hükmedecek olmasını son derece olumlu buluyorum, EL A lisansını en kısa sürede alacaktır hoca.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Yeni koç Zdovc'uda kendisi seçmiş, sahadaki yapılanma ve şubedeki yapılanma sürecek ve ULEB nezdinde daha prestijli bir organizsyon olunacak

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Bu yapılanmanın sonunda varılacak yer belli TBL de fnalleri hedfleyen ve EL de daimi olan taraftarı ile bütnleşmiş sağlam bir GS basketbolu.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Mention'lara burdan toptan cevap vereyim Hoca parkede olmayacak ama parkeyide o belirleyecek yani sistemi devam edecek.

@eyupyildiz75
çok çok zekice bi hamle yani çok sevdiğimiz basketin imparatoru oktay hocamız artık herşeyin yöneticisi :))

Zdovc insan olarak uyumlu biri Ataman vari biri değil, basketbol anlayışı zaten Mahmuti'ye çok uygun, benzer yapıda denebilecek biri. Avrupa'nın en iyi genç antrenörlerinden biridir Zdovc. Mahmuti'yle herhangi çekişme, buyuk bir sorun yaşayacaklarını sanmam. Olumlu olabilir bu değişim. Mahmuti'nin görev tanımı değişse bile Örs'ün Ülker'deki rolunden farklı olacaktır. Zdovc oyun karakteri açısından esneklik katabilir. Olumlu bakıyorum. Zaten Zdovc'u oneren, seçen kişi de Mahmuti'dir, tabi söylentiler gerçekse...

Yeni Koçumuz Olması Düşünülen Jure Zdovc

633824233086717229_zdovc_jure_05_090515_vp.jpg

60297136.jpg

fout000083.600.400.slovenia.ljubljana.jure.zdovc.union.olimpija.team.headcoach.during.league.16th.round.game.union.olimpija.crvena.zvezda.jpg

Hareketleri OKTAY HOCAya cok benziyo izlediğim kadarı ile

Oktay Hoca bunu kendi istediyse diyecek tek lafım olmaz neticede parkede olmak istemeyen bir koç ise takımdan ayrılacaktı yine bir başkası gelecekti.

Bu yöntemle en azından Oktay Hoca ile aramızda tam organik bir bağ kurulmuş olacak.Yeni koşçunda başarızılığı söz konusu olduğu anda yollar ayrılıp parkeye Oktay hoca inecektir.

Ancak ben işleyen ve başarılı olan sistemin devam etmesini isterdim bu anlamda üzüntü içerisindeyim açıkçası.

Umarım bir mucize olur ve yönetim bu saçma sapan karardan geri döner...
Zdovc iyi bir koç olabilir ama Oktay Mahmudi'nin yeri doldurulamaz..
Evet profesyonelleşelim ama neden koçu CEO yapıyoruz ?
Canım çok sıkıldı hem de çok...

Oktay Hoca bunu kendi istediyse diyecek tek lafım olmaz neticede parkede olmak istemeyen bir koç ise takımdan ayrılacaktı yine bir başkası gelecekti.

Bu yöntemle en azından Oktay Hoca ile aramızda tam organik bir bağ kurulmuş olacak.Yeni koşçunda başarızılığı söz konusu olduğu anda yollar ayrılıp parkeye Oktay hoca inecektir.

Ancak ben işleyen ve başarılı olan sistemin devam etmesini isterdim bu anlamda üzüntü içerisindeyim açıkçası.

Karnıma ağrılar girdi. Tebrik ederim bu saçmalıkta emeği geçenleri. Bence resmen saçmalık. Bayılıyoruz düzenimizi bozmaya.

aynı mesajı 3-5 defa yazmanın mantığı ne 1 kere de anladık.

Böyle geçen bir sezonun ardından, bu başarının mimarının seneye parkede çömelmeyecek oluşu gerçekten saçma geliyor bana.

Mutlaka bir şeyler düşünülüyordur; ama bu hamle, bu sezonun ardından iyi olmadı.

İyi giden sisteme çomak sokmakta üzerimize yok diyeceğim de anladığım kadarıyla Oktay hoca istemiş. Olumlu yönden bakmaya çalışıyorum ve Oktay hocanın hala ilk planda olduğunu düşünmek istiyorum. Başka mantıklı bir açıklaması yok. Allak bullak oldum.