Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

Oktay Mahmuti Twitter
Büyük Galatasaray Taraftarı!Yeni sezonda her maçı sizlerle salonlarda takip edeceğim. Her şey geçerli ama parkede olmayacağım malesef. Tek fark tribünde olacağım.Takımın CEO'su olacağım. Büyük ihtimal takımımızın başına yabancı bir coach getireceğiz.Sevgi gösterileriniz için teşekkür ediyorum. Bu büyük camiadan ayrılmayı düşünmüyorum.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

H.Üstünberk ve Mahmuti yaptıkları toplantıdan sonra şubenin kurumsallaşması adına bu kararı vermişler, ayrıca öneride Mahmuti'den gelmiş.

Oktay Mahmuti Twitter
Büyük Galatasaray Taraftarı!Yeni sezonda her maçı sizlerle salonlarda takip edeceğim. Her şey geçerli ama parkede olmayacağım malesef. Tek fark tribünde olacağım.Takımın CEO'su olacağım. Büyük ihtimal takımımızın başına yabancı bir coach getireceğiz.Sevgi gösterileriniz için teşekkür ediyorum. Bu büyük camiadan ayrılmayı düşünmüyorum.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

H.Üstünberk ve Mahmuti yaptıkları toplantıdan sonra şubenin kurumsallaşması adına bu kararı vermişler, ayrıca öneride Mahmuti'den gelmiş.

Bu hesap Oktay Hoca'nın kendi hesabı mı ? Fake olmasın ?

Oktay Mahmuti Twitter

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

Nokta. Hayırlı olsun...

Her şey bu kadar güzel gidemezdi zaten illa garip bir şey olacak olayın getirisi götürüsü ne olacak kestiremediğimden kötülemek istemiyorum ama Oktay Mahmuti parkede olmalı.

Yeni öğrendim mevzuyu, tokat yemiş gibi oldum şu an... Parkeleri bırakmak için çok erken be Oktay Hoca!

İyi giden bir düzeni neden bozarız ki, anlamsız işler...

Hesap sahte gibi "Israrlara dayanamadım. Bende buraya geldim. #yenilmezarmada doğru yazdım değil mi? :)" bu twiti Oktay Mahmuti yazmış olamaz

327143032.png

eveeet mehter takımı moduna ne zaman geçeriz diye bekliyordum açıkcası...
zira kulüp olarak iyi giden şeyleri asla sevmiyoruz...

Arkadşlar tepki verilecekse Mahmuti parkede kal tarzı olsa daha mantıklı Oktay hocadan böyle bir teklif gelmeden hiç bir babayiğit sen takımın başında olma CEO ol der mi allah aşkına ?

Allah nasil biliyorsa oyle yapsin bu isin arkasinda pis hesaplar var kimse oktay hoca bunu istedi diye inandiramaz beni.

Kutay abi hiç sezmedik inan böyle bir şeyi, sadece hoca değil yöneticlerle menejerlerlede konuşuyoruz zaman zaman ama böyle bir şey hissetmedik bile. Acayip şok oldum ben ilk duyduğumda.

Bu arada başlıkta ufak bi düzenleme yaptım malum resmi açıklama henüz gelmedi.

Arkadşlar tepki verilecekse Mahmuti parkede kal tarzı olsa daha mantıklı Oktay hocadan böyle bir teklif gelmeden hiç bir babayiğit sen takımın başında olma CEO ol der mi allah aşkına ?

Derler kardes derler niye derler cunku bu adam adam gibi adam niye bu adam delikanli adam bu adam cikip eski yonetime tesekkur edebiliyor vefayi biliyor adami kovsalar bizde onlaro kovalariz biliyorlar bunu oyuzden gel ceo ol diyorlar niye cunku herseyi biz yaptik diyecekler amator subeleri biz adam ettik diycekler

Kutay abi hiç sezmedik inan böyle bir şeyi, sadece hoca değil yöneticlerle menejerlerlede konuşuyoruz zaman zaman ama böyle bir şey hissetmedik bile. Acayip şok oldum ben ilk duyduğumda.

Bu arada başlıkta ufak bi düzenleme yaptım malum resmi açıklama henüz gelmedi.

Anladım gerçi Oktay hoca renk vermemek konusunda yetenekli epey

"Jure Zdovc had huge success with Olimpija Ljubljana considering everything what was happening inside and around the club during last three years. Also, in my opinion he did a great job with Slovenian NT. He worked only in clubs which were budget-wise low level clubs, so far. He had overall always decent success - results-wise and I think he will blossom when he takes over a club who will follow his wishes and bring the players he wants.

I heard Galatasaray has ambition to get to Euroleague via qualifications and become top Euroleague level club, so I think this is a great chance for him. Typical ex-Yugo mentality coach - control the rebounding and play hardnosed defense while offense will take care of itself. He was a winner as a player and he knows how to produce results also as a coach. He knows how to control the rhythm of the game, has a good feeling for substitutions and clutch situations. He perfers results over development of youngsters, that's my opinion but this is probably also due to situations he was in. I think he will be a great coach in the future. Very good guy off the court also. I don't really have a bad word about him."

İnterbasketde sanırım slovenyadan bir üye bunları yazmış Türkiyeden (sanırım bu forumdan :))))) bir üyenin sorusu üzerine.

Umarım MAhmuti parkede kalır ama kalmazsa iyi bir seçim hem iyi bir koç hem iyi bir insan hemde sanırım Emre demişti CEO'nun altına çalışacak koç aşırı karşzmatik olursa işler karışır.Zdovc karakter olarakda böyle bir sisteme uygun gibi gibi

Oktay Hoca'da genç yaşına rağmen pek birinin altında çalışacak bir yapıda değil bence o yüzden Oktay hoca parkede kalacaksa üstünde kimse olmaz ama öte yandan bizim bilmediğim neden(ler)den ötürü takım çalıştırmak istememiş olabilir.Onu kaybetmekten çok daha iyidir CEO olması.

Anladım gerçi Oktay hoca renk vermemek konusunda yetenekli epey

"Jure Zdovc had huge success with Olimpija Ljubljana considering everything what was happening inside and around the club during last three years. Also, in my opinion he did a great job with Slovenian NT. He worked only in clubs which were budget-wise low level clubs, so far. He had overall always decent success - results-wise and I think he will blossom when he takes over a club who will follow his wishes and bring the players he wants.

I heard Galatasaray has ambition to get to Euroleague via qualifications and become top Euroleague level club, so I think this is a great chance for him. Typical ex-Yugo mentality coach - control the rebounding and play hardnosed defense while offense will take care of itself. He was a winner as a player and he knows how to produce results also as a coach. He knows how to control the rhythm of the game, has a good feeling for substitutions and clutch situations. He perfers results over development of youngsters, that's my opinion but this is probably also due to situations he was in. I think he will be a great coach in the future. Very good guy off the court also. I don't really have a bad word about him."

İnterbasketde sanırım slovenyadan bir üye bunları yazmış Türkiyeden (sanırım bu forumdan :))))) bir üyenin sorusu üzerine.

Umarım MAhmuti parkede kalır ama kalmazsa iyi bir seçim hem iyi bir koç hem iyi bir insan hemde sanırım Emre demişti CEO'nun altına çalışacak koç aşırı karşzmatik olursa işler karışır.Zdovc karakter olarakda böyle bir sisteme uygun gibi gibi

Yanlış çeviri yapmadıysam çok olumlu şeyler söylemiş. Galatasaray'ın hedeflerine uyar demiş, gençleri iyi bir şekilde geliştirebilir demiş. Umarım dedikleri çıkar.

Kimse kimseyi zorla CEO yapmıyorki.Demek ki daha iyi olacağını düşünüyorlar.Bekleyip görelim.Gecen sene bu zamanlar da da Cem Akdağ gitmesin deniliyordu.

Ekşisözlük
bu sene union olimpija'daki performansı sayesinde önümüzdeki sene kendisini ispanya, yunanistan veya türkiye'de görebiliriz. ilievski, ozbolt ve kenny gregory üzerine kurulu bir takımı top 16'ya sokmayı başardı. top 16'daki ilk maçında italyan ekibini deplasmanda mağlup etti. takımı adriyatik ligi'nin de lideri. tartışmasız avrupa'da yılın en iyi koçu