Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

zdovc mahmuti gibi düşük bütçeyle başarılı olmuş bi coach.oktay mahmutinin ceo olmasına üzüldüm ama sevindiğim bi konuda ulebta falan ciddi bi lobi kurabilir ayrıca oktay hoca bütün basketin başına geçiyorsa bayan baskette falanda ceoluk yapacak dimi

Geçen sezon belkide Cibonadan sonra en düşük bütçeli takımı Top16'ya çıkardı ama sorun gelecek kişide değil gidecek kişide

Yalnız Slovenya şampiyonluğunu muhtemel daha düşük bütçeli bir takıma kaptırdı :)

Yeni Koçumuz Olması Düşünülen Jure Zdovc

633824233086717229_zdovc_jure_05_090515_vp.jpg

60297136.jpg

fout000083.600.400.slovenia.ljubljana.jure.zdovc.union.olimpija.team.headcoach.during.league.16th.round.game.union.olimpija.crvena.zvezda.jpg

yani içimden "bok vardı dimi.." demekten başka bişe gelmiyor şu anda. aman helal olsun hepsine. sıkıldım bu sürprizlerden ben, dayanamıyorum kaldıramıyorum bu çeşit şeyleri.

bildiğin travma yaşıyoruz şurda şu haberleri okuyunca, kısa süreli sarsıntılar geçirip sonra da düşünüyoruz "ulen neydi şimdi bu ya?" diye.

oktay mahmuti bir basketbol adamı, CEO olacak en son kişi bu takımda BU BİR.
ikincisi onun enerjisi ve oyuna ani pozitif etkileri sayesinde bu takım finale kadar çıktı.

O yüzden Mahmuti bu takımda Coach hariç herhangi bi alanda olursa o kadar tur geçtikten sonra yanıp başa dönmek gibi olur bu.. Hem de oyunu kaydetmeden.

Hayır takımda herkesi gönderip herkesi getirebilirlerdi, hiçbirine şaşırmazdım çünkü yıllardır olan bu zaten.. Ama yeri ve mevkisi ASLA DEĞİŞTİRİLMEYECEK TEK ADAM! dese biri gelip herhalde Galatasaray taraftarına bu takım için; Oktay Mahmuti derdi herkes büyük ölçüde..

Yeri asla değişmemesi gereken tek adamı yerinden alanlara sevgilerimi yolluyorum. Yeni yönetim güzel başladı, çok da güzel gidiyor(!) Hayırlı olsun.

Umarım Oktay Hoca en iyisini düşünür, Ceo olarak ağır bir sorumluluk altına girdi ama Avrupa'da bu makamla birlikte baya bir aktif olacağa benziyor..

Beni tanimadiginiz belli. Oktay Hoca Naumoski'ye tercumanlik yapmaya basladigindan beri 15+ yildan beri onu takip eden, buyuk hayraniyim. Kizdigim kisi kesinlikle o degil. Olamaz da. Hicbir zaman.

Oktay Hoca gibi prensipli biri bu oluşumda yer alacaksa demekki onun oluruyla bu iş oldu...Oktay Hocanın böyle birisi olduğunu hepimiz bildiğine göre Oktay Hocaya sinirlendiniz doğrumu anladım?

Oktay Hoca'da genç yaşına rağmen pek birinin altında çalışacak bir yapıda değil bence o yüzden Oktay hoca parkede kalacaksa üstünde kimse olmaz ama öte yandan bizim bilmediğim neden(ler)den ötürü takım çalıştırmak istememiş olabilir.Onu kaybetmekten çok daha iyidir CEO olması.

Ben de bu konuda aynı fikirdeyim. Oktay Hoca yapı itibari ile biriin altında çalışamaz gibi geliyor. Hele söylenen Cem Akdağ falan var ki, hem bana olmaz gibi geliyordu hem de olmamalıydı. Ben Cem Hoca'yı çok severim ama benim koçum Oktay Mahmuti iken yanlış hamle olurdu. Oktay Hoca orda iken bu tarz bir organizasyonda Oktay Hoca'yı birinin altına skomak olmazdı. Gün geldiğinde Oktay Hoca tepeye çıkar, kendi kurduğu düzende kendi koçunu seçer diye düşünüyordum. Ama bu zaman doğru zaman mı? Benim kafamdaki soru işareti bu. Eğer Oktay Hoca 2 sene daha çalışıp, böyle bir yapıya geçiş yapsaydı daha doğru olurdu gibi geliyor.

Sonuç olarak bu Oktay Hoca'nın kararı ve Oktay Hoca nasıl uygun görmüş, nasıl bir organizasyon düşünmüş, istediği yetkileri alabilmişse sıkıntı yok.

Eyüp Yıldız abi çok sıcak bakıyor bu değişime sanırım. Tweetlerinde henüz herhangi olumsuz bir noktayı görmedim.

Her zaman iyi giden birşeyi bozmayacaksın.3 yıllık bir planda ilk seneden bu kadar büyük bir başarı gelince diğer seneler için korkmuştum.Korktuğum başıma geldi.Oktay hoca parkeden uzaklaşmamalı. Eğer bu öneriyi oktay hoca verdiyse tamam diyebilirim ama yönetim verdiyse yazıklar olsun.

Eyüp Yıldız abi çok sıcak bakıyor bu değişime sanırım. Tweetlerinde henüz herhangi olumsuz bir noktayı görmedim.

Çok sıcak bakıyor diye bi durum yok..Eyüp abi sadece Oktay hocaya ve Hakan Üstünberk'e güveniyor..Onlar bi karar aldıysa bunun altında güzel işler başarılacaktır,güvenmemiz ve desteklememiz lazım iması var o konuşmalarında..

Böyle bir şey olacaksa eğer bunu kesinlikle Oktay Hoca istemiştir.Şahsen Hakan Üstünberk'in ve ya başka birinin böyle bişey isteyeceğini sanmıyorum.Yalnız Zdovc , Oktay Hocadan 2 yaş büyük sanırım. Ceo , koçtan küçük olacak :)

İşler bizim için bu kadar güzel gittiği için şaşırmam lazımdı zaten. Uzun süre sevinmek haram anasını satayım. Yani işler bu kadar iyi gidiyor; takım-taraftar-camia bir hava yakalamış, böyle bir fanteziye ne gerek var ki. Çok canım sıkkın, hocayı benchte görmek bana ayrı bir güven veriyordu eminim bir çok kişi de aynı şekilde hissediyordur. Nolur #mahmutiparkedekal

Her zaman iyi giden birşeyi bozmayacaksın.3 yıllık bir planda ilk seneden bu kadar büyük bir başarı gelince diğer seneler için korkmuştum.Korktuğum başıma geldi.Oktay hoca parkeden uzaklaşmamalı. Eğer bu öneriyi oktay hoca verdiyse tamam diyebilirim ama yönetim verdiyse yazıklar olsun.

yönetim vermedi bence verse bile demekki kendi de sıcak bakmış ki kabul etmiş hayırlısı olsun demek düşüyor

Oktay hoca daha 43 yaşında ve bu takımın oluşmasındaki en önemli etken onun saha kenarındaki duruşu ve dinanizmiydi. Bence çok yanlış bir karar.