Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

Yok yemin ederim kafayı yiyeceğim. Gariplikler kulübü Galatasaray, yönetimler değişiyor ama bu kural hiç değişmiyor...

Niye böyle birşey yapıldığının, niye yolunda giden bir düzene "revizyon" gereği duyulduğunun, niye böyle bir riske girildiğinin açıklanması lazım.

Bu sezonki kadrodan mevcut verimi alabilecek ve bize gelebilecek kaç coach var ki? Benchte onun kalitesinde bir coachumuz olmadıktan sonra CEO olması neye yararki..

Çok sinirliyim, olacak iş değil.

erdemir in hocası olabilir mi? hem genç hem de oyun tarzı oktay hocanın kine yakın. oyuncuya iyi gaz verebilen tarzda biri.

herşeyden soğudum bu takımla ilgili..daha 1 hafta önce coachluk kariyerimin en verimli dönemindeyim diyen birini en iyi yaptığı şeyden uzaklaştırmak..kendi isteğiyle veya yönetimin isteğiyle..kabul edilemez bir olay..

Sakin olmakta fayda var.Şu an için Uğur'un söylediklerine katılıyorum,zamansız buluyorum.Umarım dağ fare doğurmaz,kurumsallaşacağız diye yıllardır beklediğimiz sezonu çöpe atmayız.Zira saha içinde beklentiler karşılanamazsa bu yapılanmanın ömrü uzun olmaz.

Pek zannetmiyorum. Düşününce hem bizim takımımızda koçluk yapabilecek kalibrede hem de bu sistemde Oktay Mahmuti'nin altında, onun felsefesinde çalışmayı kabul edebilecek pek yerli aklıma gelmiyor.

Benimde gelmedi ama kalibre açısından başka isim de yok Can İşbakan yanılmışda olabilir pekala

Oktay hoca istemişse de saçma karar.Akıl alır gibi değil.Kariyerinin en verimli sezonunu geçirdikten sonra neden insan böyle bir karar verir ki?Hem daha 43 yaşında, koçluğu daha da büyüyecek.Neden, neden?

BİrŞeyler yapalim, yÜrÜyelİm koŞalim oktay hocanin tel numarasini verİn mesaj atalim maİlİnİ verİn maİl atalim ev adresİnİ verİn ÖnÜnde yatalim ama o adamin trİbÜne Çikmasina İzİn vermeyelİm !

Oktay mahmutİ uyuyan devİ uyandirdi Şİmdİ trİbÜn zamani deĞİl Şampİyonluk zamanidir.burada boŞ boŞ gevezelİk edİp yÖnetİme sÖvmenİn anlami yok,

oktay mahmutİ yİ nasil gerİ getİreceĞİz bunu dÜŞÜnÜp tartiŞip bulalim...

Erkek takiminada Olinin kocunu kabul ederim.Erman Kunterin Oktay hocanin altinda calisacagini sanmam.Sienanin kocu super olur getirebilirsek.