Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

bence sen olayı yanlış yorumluyorsun kanka..basketbolda coaching çok önemlidir..Bu yüzdendir ki Phil Jackson 70 e yaklaşmışken halen Lakers ın başında(bu sene emekliye ayrıldı)..Bu yüzden Miami de Pat Riley nin parkeye tekrardan inmesi isteniyor..çünkü parkede verdiğini veremiyor Pat Riley yukarıdan..adamların bu GM sistemi oturmuş olmasına rağmen coach olayının en kritik nokta olduğunun bilincindeler..kimsenin ne yapacağını bile bilmediği CEO görevi için tepki göstermemiz az bile kalır..elinde böyle bir coach varken içi boş kurumsallaşma geyikleri malesef beni sarmıyor..

bu konuda anlaşamayacağımız kesinde kanka, ben inandığım ve içimden geçen şekilde hayırlı olduğunu düşünüyorum.. göreceğiz ve yaşayacağız :)

Bu tür haberlerin ortaya çıkması şubede bazı şeylerin değiştiğinin açık ispatı olduğundan beni memnun etse de işin içine Oktay Hoca girince bilmiyorum...Hadi diyelim bu haberlerin doğruluk payı var,bu isim Zdovc ve ekibi mi olmalıydı.

Hocaya çok güvenen insanlar, hocanın CEO olma kararına saygı göstermiyorlar, ironik bir durum.

Oysa ki farkında olunmayan durum şu! Oktay hoca artık koçtan çok öte bir konumda, bir eli parkede, bir eli Uleb'te, bir eli tribünde, diğer elide şubenin geleceğini oluşturacak açılımlarda.

İlerde bize A lisansını getireceğine emin olduğum bu hamleyi alkışlıyorum.

HAYIRLI OLSUN

Hoca CEO olursa bu sene OLİN maçından sonra yaptığı açıklamaları daha sık yapacak demektir. Abdi İpekçi de kalmamızı sağlaması ilk işi olsun. İkinci işi Kadın takımına yeni koç bulmak ve Mihriban'ı oraya getirmek olursa tadından yenmez. Erkek takımı için zaten planlarını hazırlamış olduğunu düşünüyorum. Taurasi etkisi dediğine göre...

Hoca CEO olursa bu sene OLİN maçından sonra yaptığı açıklamaları daha sık yapacak demektir. Abdi İpekçi de kalmamızı sağlaması ilk işi olsun. İkinci işi Kadın takımına yeni koç bulmak ve Mihriban'ı oraya getirmek olursa tadından yenmez. Erkek takımı için zaten planlarını hazırlamış olduğunu düşünüyorum. Taurasi etkisi dediğine göre...

Abi görev tanımını iyi öğrenmek gerekiyor bence. Oktay hocanın kadın takımıyla ilgileneceğini hiç sanmıyorum, o zaman Hakan Üstünberk boşa çıkıyor çünkü. Muhtemelen Fenerbahçe'deki Aydın Örs tarzı bir görev düşünülüyor ama neresinden bakarsak bakalım olumlu değil bence. Hoca, saha kenarında olmadıkça, molalarda konuşmadıkça, antremanları yaptırmadıkça yani kısacası olayın teknik-taktik yönünde olmadıkça istiyosa Phil Jackson gelsin, ben mutlu olamam bu hamleden.

"May be based on the fact that he doesn't know how to rotate his players properly, he doesn't know when to take time outs, he sometimes doesn't trust his players, with no basis whatsoever, and he loves playing players out of position. Damn i hate to see a player play out of position lol.

He is a good defensive coach but his offensive patterns suck. He would be a very good assistant coach in a top tier club, not a head coach yet.

He is not a bad coach though by any means. He does know how to motivate his players, he does know how to teach defense, and he is no pu**y, plus he is very hard working.

But all in all i am glad Olimpija got Filipovski instead of him."

Bu da yeni koç adayımız hakkında aynı topraklardan eleştirel noktalarda içeren bir yorum

Defans yaptırmak motive etmet konularında iyi ve oldukça çalışkan olsada ofansif anlamda yeterli olmadığı rotasyon yapmakta ve mola zamanlamasında sorunları olduğunu ve oyuncuları poziyon harici kullanmayı sevdiğini yazmış.

Yalnız artısı ile eksisi ile Oktay Hoca kendine yakın özellikte birini seçmiş gibi duruyor

Hakan Üstünberk'i yönetim kurulu başkanı. Oktay Hoca'yı CEO olarak düşün. Sadece erkek takımının başına gececekse Murat abinin altında olacak demektir. O zaman çok saçma olur Oktay hoca parkeye geçsin daha iyi.

Hayırlı olsun. Hoca bu talepte bulunmuş sanırım. Parkedeki enerjiyi özleyeceğiz. Umarım bu karar salona geri dönen insanları umutsuzluğa düşürüp soğutmaz.

Zdovc tarz olarak Oktay Hocayı çok andırıyor ama Hocanın benchten verdiği sinerji eksik kalacak gibi geliyor bana. İnşallah yanılırım.

Rakip için en büyük tehditi koçumuz oluşturuken onun tribune çıkacak olmasını hiç bir şekilde mantığıma oturtamıyorum. Final serisindeki setler ile ders verirken, 3 yıllık plan derken ne sebeple olursa olsun yanlış yanlış yanlış. Keşke birşeyi değiştirebilseydik.
En çok kızdığım ise bu senenin rüzgarının heba olma ihtimali. Bunu hiç bir para hiç bir emek kurtaramaz.
Umarım yakın zaman Oktay Hoca veya Hakan Üstünberk çıkıp bu konu ile ilgili ikna edici bir açıklama yapar.

zamanlama hatasi var burda. önce bir sampiyonluk görelim, EL a lisansi alalim, bi ismimiz cismimiz olsun. sonra kurumsallasiriz. bu aceleyi anlamadim ben. bu riske girmeye deger mi?

Bu arada Zdovc den önce bi Türk antrenörle görüşmüşler ama takımının başında kalacağını belirtmiş..Cidden Ergin Ataman falan mı acaba..

Yapılanma şekli doğru olabilir ama zamanlama çok yanlış. Sistem tamamen oturmalıydı 3 yıllık sözleşmeyi parkede doldurup sonra ceo olarak devam edebilirdi. Benim fazlasıyla moralimi bozdu bu haber...