Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

Hayır Türk antrenör kim olabilir başka görevini sürdüren? Orhun Ene olabilir belki..

ergin atamanı yollayacak bjk ve adam boşa kalacak. Bjk ye yeni sponsor olmaya aday şirket takımın başında ergin atamanın yerine Murat Didin'in gelmesi için bastırıyormuş. Böyle bir durumda ergin ataman boşa düşeceğinden başarılı bir takım olan bize geçmeyi kabul edebilir. her ne kadar Mahmudi'nin altında olacaksa da .Denize düşen yılana sarılır misali.
Umarım aklıma gelen başımıza gelmez.

Ender Arslan: Oktay Mahmuti’nin takımın başında olması benim için çok önemli bir etkendi.

Ender bile böyle derken anlam veremiyorum hala.

O zaman tarihi ikili olurlardı valla..

Bambaşka basketbol anlayışları. Pek iyi ikili olmazdı bence.

Ergin Ataman hakkında da şunları demiştik birkaç sayfa önce.
MAhmuti'nin altında çalışmaz Mahmuti'de onu istemez zaten sanırım

Kutay Bey'in üzerine benim teşhis getirmem doğru olmaz:); ama Ergin Ataman gibi megalomanlık sınırında dolanabilen biri asla aynı jenerasyonundan ve daha önce yardımcılığını yapmış bir antrenör altında çalışmaz

Sloven bir arkadaştan böyle yorum geldi sormuştum nasıl buluyorsun diye ki basketbolu çok iyi takip ediyor, futbol ile alakasız biri.

i like him, last year he did nice job with Olimpija, before that he was coach of Sloveninan national baskeball team and they lost in SF after overtime....galata could fit for him beacuse he like slow pace team with tough defence...he presents classic yugoslavian style of basketball...al start with hard defence...

Daha öyle birşey kesin değil ama düşünüyoruz anlamı çıkardım ben

Hakan Üstünberk'ten Açıklama

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk, son günlerde bazı medya organları ve sosyal paylaşım sitelerinde gündeme gelen haberler üzerine Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Hakan Üstünberk’in açıklaması şu şekilde:

Geçen sezon itibariyle başlattığımız basketbol hamlesinin üstüne koyarak devam etme hedefindeyiz. Amacımız, Galatasaray Erkek Basketbol şubesini şu anda bulunduğu konumdan daha ileri götürmektir. Ekibimiz ile birlikte bu doğrultuda beyin fırtınası toplantıları yapmakta, değişik fikirleri paylaşmaktayız.

2010-11 sezonunda Erkek Basketbol Takımımızın yakaladığı sportif başarının desteklenmesi için yapısal değişikliklerin şart olduğunun farkındayız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz. Son günlerde bazı medya organları ve sosyal paylaşım sitelerinde gündeme gelen haberler bu toplantıların nihai sonucunu yansıtmamaktadır. Bu vesileyle verdiğimiz nihai kararların yalnızca Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesi kanalıyla açıklanacağını belirtmek isterim.

Hakan Üstünberk
Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu

Bu açıklamanın meali şu: "Evet kafamızda böyle birşey var, görüşüyoruz ama henüz resmileşmedi."

Şöyle garip bir durum var.Şubede yapısal değişiklik gerekli demiş Sayın Üstünberk.Tamam bu gerekli bir hamle ama henüz geçen yıl takımın başına gelmiş, 3 yıllık planlama yapılmış Oktay hocayı bu şekilde değiştirmek ne derece doğru?

Ama şöyle bir çıkış noktası olabilir.Eğer Zdovc teklifi kabul etmezse Oktay hocanın koç olarak kalıp onun üzerine bir direktör getirilmesi düşünülebilir.Hem Oktay hocanın buna pek de karşı çıkacağını sanmıyorum.Tecrübeli, işi bilen bir adam şubenin başına getirilebilir.Hem böylece alıştığımız gibi devam ederiz Oktay hocayla.