Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

Oktay Hoca parkede kalmalı, onun üstünde bir direktör olmalı madem yapılanma şartsa.

Efes büyük ihtimalle Çetin Yılmaz'ın yorumlarına dayanamadı, al sana direktörlük diyip aldı, biz Nur Germen için aynısını yapalım : )

Açıklamadan anlaşıldığı kadarıyla büyük ölçüde kararlar verilmiş, ancak işin resmiyete dökülmesi ve detayları kalmış. Ama yine de sonucu görmek lazım.

Ben Oktay Hoca'nın üstüne birinin getirilmesi konusunda da pozitif değilim. Oktay Hoca zaten bu işi tek götürebilecek durumda şu anda. Ama eğer biri şubenin başına geçicekse bu da Oktay Hoca olmalıdır. Zaman bu zaman mıdır, orası soru işareti.

Açıklamadan anlaşıldığı kadarıyla büyük ölçüde kararlar verilmiş, ancak işin resmiyete dökülmesi ve detayları kalmış. Ama yine de sonucu görmek lazım.

Ben Oktay Hoca'nın üstüne birinin getirilmesi konusunda da pozitif değilim. Oktay Hoca zaten bu işi tek götürebilecek durumda şu anda. Ama eğer biri şubenin başına geçicekse bu da Oktay Hoca olmalıdır. Zaman bu zaman mıdır, orası soru işareti.
olacaksa da zamanlama güzel olmadı bence.sen 3 senelik yapılanma diyorsun ama daha ilk seneden sonra oktay hocayı ceoluk gibi görevle pasifize ediyorsun.bizim klüp olarak hiçbirşeyi düzgünce yapma huyumuz yok.inşallah olmaz

Bence yapılanma olacağı kesin ama KOÇ'un bu yapının başınamı geçeceği yoksa parkede mi kalacağı net değil, bu haberlerin sızması da bilinçli yapılan bir şeydi bence kamuoyunun tepkisi çok güzel bir şekilde ölçüldü.

Tamam Oktay hoca Can İşbakan ile görüştü Ben azcık tanıyosam koçu normalde böyle bir şeyi söylerken haber yapma derdi yada hiç söylemezdi, söyleme dese Can söyleyebilirmiydi bunu. Bence bilinçli bir hareket oldu.

Oktay hocamızın takımın başında kalmasını istiyorum ama komple bu yapının başına geçeceksede olur Lobi faliyetlerini Oktay hocamız yürütüyor düşünsenize.

Sonuç olarak Oktay hocamız parkede kalacaksa Cee görevine Lütfü Arıboğan çok uygun olacaktır. Bu ikili Galatasaray'ı er yada geç en tepeye taşıyacaktır.

Pesic denmiş.Oktay hocanın oyun sistemine benzer, onun gibi savunma ağırlıklı oyunuyla tanınır.İyi de bir tercih olur ama Pesic Oktay hocanın altında olmayı kabul etmez.

Bambaşka basketbol anlayışları. Pek iyi ikili olmazdı bence.

Ergin Ataman hakkında da şunları demiştik birkaç sayfa önce.

Başka farklılıklar var tabi ki ama ikisinin de en önemli özelliği sistem basketbolu oynatmaları,takım oyunu anlayışını özellikle benimsemiş olmaları..Ama asıl tarihi ikili tabirini büyük bir etkimiz olurdu hakemlere,fedarasyona,hatta EL'e..O açıdan dedim ben asıl..

Ergin Ataman da iyi bir koç ama onu uygun bulmazdım ben bizim sistemimize..

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Oktay Mahmuti, Galatasaray medyasına açıklamalarda bulundu.

Oktay Mahmuti’nin açıklamaları şu şekilde oldu:

"Göreve başlarken tek hedefimiz Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi’ne bir kimlik ve gelenek kazandırmaktı. Başarılı bir sezonun ardından duygulara kapılıp, her şeyin çok mükemmel olduğunu iddia etmek yanlış olur. Sportif başarıyı kalıcı kılmak için doğru şube yapılanmasının ne kadar önemli olduğu son derece aşikârdır. Biz de bu konuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yalnız şunu özellikle öylemek isterim ki; yazılanlar gerçeği tam anlamıyla yansıtmamaktadır ve nihai karar verilmemiştir. Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi için benim ve başkalarının konumu değil, düzen ve düzene nasıl hizmet ettiğimiz önemlidir.

Bir kez daha hatırlatmak isterim ki; tek önemli olan Galatasaray Basketbol Takımı’dır."

Oktay Mahmuti
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü

Sadece burada kendi kendimize yazıp çizmekle olmaz. Tepkimizi, arzumuzu kulübün resmi organlarından ulaştırmamız lazım.

Oktay Hoca'nın "parkede kalmasını" isteyen hiç kimse duyarsız kalmamalı ve birşeyler karalamalı:

Kulübe fax çekmek için: (212) 273 28 58

Resmi sitemizden mesaj yollamak için: http://www.galatasaray.org/bize_ulasin.php

Oktay hoca da benzer şeyler söylemiş.Birşeyler olacak ama net değil demiş.Benim anladığım şu ki Oktay hoca takımın başında kalabilir de.

olay bitmiştir. yeni görevinde başarılı olacağına inanıyoruz coach. her zaman yanındayız. Senin o salonda olman daha bize her zaman ateşleyici güç ve moral olacaktır.

Oktay Hoca parkede kalsa ceo başka biri olsa ne güzel olur.Henüz kesin birşey yok ya da bu açıklamalar taraftarı alıştırmak için yapıldı.Hakkımızda hayırlısı olsun mümkünse koç parkede kalsın.

Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi için benim ve başkalarının konumu değil, düzen ve düzene nasıl hizmet ettiğimiz önemlidir. Bu sözü benim için inanılmaz değerlidir Oktay hocamızın. Benimde istediğim şey kim gelsin kim gitsin başarı aynı olsun Sirna gibi olalım.

Ama Ceo Lütfü Arıboğan olsun Oktay hocam takımın başında. Sonuç ne şekilde olursa olsun Galtasaray bu yapı ile 2 sene içinde Siena gibi Barselona gibi Euroleague takımı olacak bu nettir.