Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

İyi de eğer Oktay Hoca'nın Ceo olması kesinleştiyse Zdovc'ın gelmesi yada gitmesi birşeyi değiştirmez ki. Bugünkü açıklamayı okursanız görev değişikliklerinden bahsetti hem Üstünberk, hem Mahmuti. Kesin birşey yok, imza olduğunda siteden duyarsınız derken de koçun kesin olmamasını kastettiler bence. Böyle bir yapılanmaya karar verildiyse Zdovc olmuyorsa başkasını getirirler. Tabi iyi bir koç bulunmuyorsa da Mahmuti döner sanırım, öyle olmalı.

İyi de eğer Oktay Hoca'nın Ceo olması kesinleştiyse Zdovc'ın gelmesi yada gitmesi birşeyi değiştirmez ki. Bugünkü açıklamayı okursanız görev değişikliklerinden bahsetti hem Üstünberk, hem Mahmuti. Kesin birşey yok, imza olduğunda siteden duyarsınız derken de koçun kesin olmamasını kastettiler bence. Böyle bir yapılanmaya karar verildiyse Zdovc olmuyorsa başkasını getirirler. Tabi iyi bir koç bulunmuyorsa da Mahmuti döner sanırım, öyle olmalı.

Mahmuti ceo olmasına karar verdiler dielım önerdiğiniz Coach Varmı ? Zdovc Spartak St. Petersburg 'e gitti

Ben gerek Zdovc'un başka takımla anlaşmasını, gerekse Oktay Mahmuti ve Hakan Üstünerk'in açıklamalarından sonra Oktay Mahmuti'nin parkede kalacağını, CEO olarak ise başka birinin (Lütfi Arıboğan veya benzer özellikte başka birinin) geleceğini düşünüyorum.

Tepkiler geri adım attırmış gibi şimdilik Oktay Hoca ve Hakan Üstünberk'e.

Eğer ki Oktay hoca Ceo olmayı koçluktan daha çok istiyorsa,3 sene falan değil hemen geçmelidir..Sonuçta Oktay hoca ne kadar kalırsa kalsın kadro yapılanmasını,sistemi gelen koç oluşturacaktır ve bi an önce oluşturulmasında fayda var..

Eğer ki Oktay hoca hala koçluk yapmak istiyor ama Ceo olmayı kulüp adına istiyorsa parkede en az bi kaç sene daha kalmalıdır..

Oktay hoca koçluk değil de Ceo olmayı istiyorsa niye parkede kalmıyor,bize bunu yapmasın gibi şeyler demek yerine ,destek olmalı ve istediği görevi aklı ve vicdanı rahat şekilde yürütmesi için taraftar olarak üzerimize düşeni yerine getirmeliyiz..

Oktay Mahmuti ceo, Pesic head coach olursa kimsenin gıkının cıkacağını zannetmiyorum.

Ama Pesic bize gelmez.

Valencia'nın bırakacağını düşünmediğimden gelmez diyorum.

Bu sezon cok iyi işlere imza attı takımı.

Pesiç Valencia'dan ayrıldı diye biliyorum ama Oktay hocanın altında çalışmayı kabul etmez bence.

Bu mantık yerli hocalar için geçerli olabilir ama bir yabancı için geçerli olacağını sanmıyorum. Getirilecek hocanın görevi takımı yönetmek. Üstünde kimin çalıştığı onu alakadar etmez bence. Oktay Mahmuti'nin görevinin isimlendirmesi sportif direktör değil de CEO olarak yapılırsa hiç bir yabancı hocanın da bu konuda ses çıkaracağını sanmıyorum. Patronu Ünal Aysal mı olmuş, Hakan Üstünberk mi olmuş, Oktay Mahmuti mi olmuş orası ilgilendirmez bana kalırsa hocayı.

Arkadaşlar bana göre burdaki Ceo'luk futboldaki sportif direktörlükten farklı.Oktay hoca misal Pesiç gelirse onun sistemine veya oyuncularına karışmayacakki.Oktay hocanın görevi daha çok kulüp yöneticiliği,scout görevleri tarzı olacaktır.Bunun Pesic için sorun yaratacağını hiç sanmıyorum..

Valencia ya çok sert savunma yaptırıyordu.

Aslında Mahmuti ile de kafa olarak uyuşuyorlar umarım yönetim ilgilenir.

Eğer Henry Domercant ile anlaştıysak, bu Oktay Mahmuti'nin koç olarak kalacağının da işaretidir bence.

Yeni bir koç gelecekse ve bu isim belli değilse böyle bir transfer yapılmaz çünkü.