Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

Normalde resmi açıklamayı beklemek gerekir böyle bir konu için ama bu meseleyi de konuşmak şart. Şu sezonun ardından Bu kadar üzüleceğim aklımın ucundan ble geçmezdi. Yapacak yorum bulamıyorum.

Evet tam bizlik nachbar hem oktay hoca hem yeni gelen hoca ikiside beğenir öyle oyuncuları :)
sözlesmeside bitti efesle nachbarin efes kullanamadı nachbarı dogru duzgun...

Kimsenin organizasyona, Oktay Hoca'nın alacağa göreve, verilecek yetkilere, kurumsallaşmaya dair olumsuz bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı yapılan planlamanın daha ilk senesi sonunda böyle bir adımın atılmış olması. Daha henüz hiçbir şey oturmamışken, daha yapılanmanın ilk senesi sonunda, Oktay Hoca'nın bu tarz bir değişim sürecine karar vermesi, parkeden vazgeçmesi. Hala Oktay Mahmuti'nin, 43 yaşında böyle üst düzey bir koçun, aksiyondan, parkeden ayrılmasına bir anlam veremiyorum. Bunun için en azından şu 3 senelik planlama nihayete erdirilmeliydi diye düşünüyorum.

Bununla beraber Oktay Mahmuti'nin yetki ve söz sahibi olacağı her türlü yapılanmaya ben ''OK''im, önemli olan zamanı şimdi midir?

Yalnız sonuçta bizler herşeyi bilmiyoruz Oktay hocanın ailevi gerekçeleri olabilir allah korusun sağlıkla ilgili (fiziksel,mental) gerekçeleri olabilir .Karar onun ise saygı duymak lazım .Benimde karnıma ağrı girdi ama yapacak da birşey yok

Ya eger onceki yonetim olsa yerin dibine sokardiniz simdi bu yonetim olunca Oktay hoca istemisti nasil diyebiliyorsunuz

İnş. doğru yazmıştır. Bende Fransızca bilmiyorum ama çevirince bu yazıyor.
"Jurij Zdovc is the new coach of Spartak St. Petersburg"