Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

arkadaşlar oktay hoca kendisi istemiş demek böle daha iyi olacağına inanıyo bu arada ismi gecen antrenorde cok ıyi br antrenör oktay hoca gbi kısıtlı kadro ıle cok ıyı işler yaptı.

Oktay Mahumuti stepped down as head coach

Oktay Mahmuti stepped down as Galatasaray head coach and accepted the position as CEO of the Turkish team.

The new head coach of the Turkish team will be Jure Zdovc who is in Istanbul already even if the did not accept yet the proposal of Galatasaray.

Sportando'da böyle bir haber var birebir İsmail Şenolun yazdığının aynısı belkide haber kaynağı odur zaten yalnız epey iyi bir site bu site başka bir takıma kesin olarak gitmiş olsa böyle bir haber yapmazlardı sanırım .

Bildiğin soğuk duş etkisi yarattı şu an. Umarım olmaz öyle bir şey. Bençin önünde kim çömelecek öyle ? Kim bağıracak "six offensive reboooooounds" diye. Yok yok olmasın ya.

umarım ergin atamanı getirip bir saçmalık yapmaz yönetim.

Bjknin amatör şubelerde kesintiye gitmesiyle ergin atamanı istese bizim yönetim şak diye gelir çünkü adam. bjk yönetimi de bir şey demez buna.

Herşeyi kabullenebilirim..Tek korkum gelecek koç,yani bahsedilen koç sahada ne kadar etkili? Ben takımını gördüm hep ama kendisini izleyemedim..Oktay hoca gibi hakemlere,taraftara,maça etki edebilecek biri mi yoksa pasif biri mi,bilenler varsa açıklayabilir mi..

İki satırda kendimi tam ifade edememişim, sonuç olarak bir sistemin oturması, tekrardan bir basketbol kültürünün yaratılması adına orta ve uzun vadede cok yaralı olabileceği kanısındayım. Daha geniş bir perspektiften bakınca olayın sadece erkek a takımını alacağı başarılar veya başarısızlıklar üzerine kurulu olacağına vizyonu daha geniş bir yapılanmaya gidiyoruz kanısındayım. Tutmadı tekrar parkeye iner lafımda cok uç bir örnek ama bence gene olayın olumlu yönlerinden birisi, hocanın hiç bir yere gitmediğini unutmamak adına..

Herşeyi kabullenebilirim..Tek korkum gelecek koç,yani bahsedilen koç sahada ne kadar etkili? Ben takımını gördüm hep ama kendisini izleyemedim..Oktay hoca gibi hakemlere,taraftara,maça etki edebilecek biri mi yoksa pasif biri mi,bilenler varsa açıklayabilir mi..

Sessiz sakin efendiden bir abimiz diye hatırlıyorum :)