Fransızca bilmiyorum da tam olarak ifade nedir kesinlik taşıyor mu ?
Ben de Fransızca bilmiyorum; ama İspanyolca'dan çıkarmak mümkün, basit cümle. "Zdovc, Spartak'ın yeni antrenörü" diyor.
Fransızca bilmiyorum da tam olarak ifade nedir kesinlik taşıyor mu ?
İnş. doğru yazmıştır. Bende Fransızca bilmiyorum ama çevirince bu yazıyor.
"Jurij Zdovc is the new coach of Spartak St. Petersburg"
he tamam anlaşıldı. bizimkisi jure zdovc bu jurij zdovc sıkıntı yok inşallah Oktay Hoca 3 seneyi doldurur sonra ceo olur hatta başkan olsun o zaman fark yapmaz şu sistem bir otursun da.
umarım ergin atamanı getirip bir saçmalık yapmaz yönetim.
Bjknin amatör şubelerde kesintiye gitmesiyle ergin atamanı istese bizim yönetim şak diye gelir çünkü adam. bjk yönetimi de bir şey demez buna.
he tamam anlaşıldı. bizimkisi jure zdovc bu jurij zdovc sıkıntı yok inşallah Oktay Hoca 3 seneyi doldurur sonra ceo olur hatta başkan olsun o zaman fark yapmaz şu sistem bir otursun da.
Herşeyi kabullenebilirim..Tek korkum gelecek koç,yani bahsedilen koç sahada ne kadar etkili? Ben takımını gördüm hep ama kendisini izleyemedim..Oktay hoca gibi hakemlere,taraftara,maça etki edebilecek biri mi yoksa pasif biri mi,bilenler varsa açıklayabilir mi..
MAhmuti'nin altında çalışmaz Mahmuti'de onu istemez zaten sanırım
Sessiz sakin efendiden bir abimiz diye hatırlıyorum
Kutay Bey'in üzerine benim teşh,s getirmem doğru olmaz; ama Ergin Ataman gibi megalomanlık sınırında dolanabilen biri asla aynı jenerasyonundan ve daha önce yardımcılığını yapmış bir antrenör altında çalışmaz.