Yeter Artık!! İstifa et!!

roberto baggio' Alıntı:
selim53' Alıntı:
kimse kendine yeter demiyor neden maçlara gitmiyorum ve gitsemde takıma niye destek vermiyorum demiyor...bulmuşuz kolayı yönetim istifa coach istifa oh ne ala....

ben kendime diyorum sonra korkup gitmemeye karar veriyorum.

nasıl korkmayayım coach sinirlenip yanında oyuncu bulamazsa bana girişebilir burak ve şürekası tarafından her an tribüne taarruz yapılabilir. can güvenliğim yok kardeşim nasıl geleyim.
o zaman onlara bişey demeye hakkın yok!!!

selim53' Alıntı:
roberto baggio' Alıntı:
selim53' Alıntı:
kimse kendine yeter demiyor neden maçlara gitmiyorum ve gitsemde takıma niye destek vermiyorum demiyor...bulmuşuz kolayı yönetim istifa coach istifa oh ne ala....

ben kendime diyorum sonra korkup gitmemeye karar veriyorum.

nasıl korkmayayım coach sinirlenip yanında oyuncu bulamazsa bana girişebilir burak ve şürekası tarafından her an tribüne taarruz yapılabilir. can güvenliğim yok kardeşim nasıl geleyim.
o zaman onlara bişey demeye hakkın yok!!!
doru

dostum bu sadece nedir biliyomusun yönetimin basketbola ilgisizliği sölim küme düşsekte halil hoca kovulmaz bence

Yönetim küme düşmemizi istiyordur zaten.. Böylece Harlemden getirdikleri zencilere ödeyecekleri 3 kuruştan da kurtulmuş olurlar..

Daçka'nın bebelerinden "GS kümeye" tezahuratını da duyduk ya artık diyecek bişey bulamıyorum.

ozzy' Alıntı:
dostum bu sadece nedir biliyomusun yönetimin basketbola ilgisizliği sölim küme düşsekte halil hoca kovulmaz bence

Yönetim küme düşmemizi istiyordur zaten.. Böylece Harlemden getirdikleri zencilere ödeyecekleri 3 kuruştan da kurtulmuş olurlar..

Daçka'nın bebelerinden "GS kümeye" tezahuratını da duyduk ya artık diyecek bişey bulamıyorum.
o tezavratı yapanların bizim bu duruma nası gediimizi bi kere bile düşünmeyenlerin umursamıyanları allah bildiği gibi yapsın

bu sözleri ben yazacaktık bu topici ama önce davranmışlar.. salondayken bugün resmen rezil olduk .. Galatasaray deyince insan bi durur . ama bakıorum taktak sokuoalr basketleri. bzdede ne bir hücum seti var ne bişey.. 3 lüklerle bir maç aldıkya tamam devam edelim.

üçlüklere devam beyler çok ii atıorsunuz .. bu taktiğe devam hocam az kaldı düşüyoruz.

Bu hoca başımızda durmaya devam ederken ve hala adam gibi tepki verilmezken bu mağlubiyetler bize müstehak. Küme düşeceğiz ondan sonra rahat edeceğiz sanıyorum.

selim53' Alıntı:
Şu durumda yazılabilecek en doğru yazı.Selim'i tebrik ediyorum.Şu derece önemli bir maça gidemeyip takımı desteklemediğim için kendimden utanıyorum. :evil: :evil: Biz taraftarız,köşe yazarı değil.

burası bir forum ve bazı şeyleri burda paylaşmak doğal olan. bir isyan başlıor hocaya karşı. ve haklıdır gerkes bu isyanda. bir sistem bir hücum ederken bile adam gibi düzenli bir set oynatmayan hocam lütfen bırak.

valla ben de bugüne kadar hep bekledim düzelcek diye
ama bugün bişey gördüm kü bu takım bitmiş
ne inanc kalmıs ne mücadele ne hırs ne teknik ne taktik ne savunma.....
eger olmuyosa fazla da zorlamamak lazım

Abi herkes görüşünü yazsın,zaten forumun amacı o ama burası bir taraftar forumu.Herkes teknik analizini de yapsın,gerekli kişilerin kellesini de istesin ama sonuçta taraftar olduğumuzu unutmayalım.

.

BENCE kimse hiç bişeyi koparamıycak

çünkü ya sitedede yazıldığı gibi amatör olarak bakılıyo basketbola ve futbolda olduğu gibi deil bu bizler hariç kimsenin şu an halil hocadan bişeyler istediğini sanmıyorum.

Ya bu basketbol şubesi ad olsun diye açılmış formalite bişey oldu artık
mesela nedir futbolda başarılı olursun kupa kazanırsın para kazanırsın
Baskette kimse başarı diye bişi düşünmü kimse beklemiyO

ŞU DÜŞÜNCE VAR BASKETBOLU YÖNETENLERDE AMERİKALI OYUNCU AL TAMAM BU DEĞİL İŞTE YA KİMSE ANLAMIYOKİ

Kimsenin bu olanlardan vicdanı sızlamıyoki

Öncelikle oturup düşünmek lazım bundan sonrasi icin play-offlar hayal 2.lig ise hakketigimiz yer olarak gözüküyor...

Yaz aylarında sahsen ben herhangi bir gazete dergi veya nette bi sayfada herhangi bir haber görürüsem basket takımıyla seviniyorum(son 2 senede bulamadım) nedeni acık ve net cunku bizim takımımız 1-2 hafta idmanla liglere baslayan ligin sonunu zor getiren bi takım...Yabancılar mactan bi gün once gelir 2 hafta sonra gider biri 3 bin dolar alacagı yuzunden annesini bahane eder ...BU bölüm say say bitmez yani yönetim hatasını kastediyorum...

Halil unere gelince tam bi fiyasko yaşatıyo söze ne gerek aklımın basmadıgı halilin yanındaki turabi felandamı uyarmıyo veya basketcilerindemi kafa basmiyo yarrabim adamlar sırf dacka icin demiyorum herhangi bir macta bi hucum setimiz yok fast-breaklardan sayımız yok ama genede burak efendi umut efendi boddicker efendi salliyo ortasahadan 3lükleri..yaw allah askına vincent oyunda yok gir 3 snye koridorunada bi action yap be adam bu butun takım icin gecerli....

Arda oyundaykende ardanın üzerinden 1 tek hucum planı uygulamıyordu yüksek posttan sayı dahi atamıyorduk...Pivotsuz itüye yenildik 25 dakka litteli oyuna sokmadı...umut efendi onune geleni salladı aynı hagi gibi volkanı nasıl oyunda tuttuysa buda umutu aynen oyunda tuttu beni delirttiiiiiiiii....

Şimdi bakalım kimler gitsin kimler kalsın ama şunu iyi bilelimki bu sene kurtulsak bile gelecek 3-5 sene icinde küme düşeriz...Ron johson performansı giderek düşüyo cünkü basketten anlamayan adamlara oynuyo...boddicker efendi iddaa ediyorum hic bi vasfi olmayan adam sertlikten kacan bi uzun artık günümüz basketbolunda yok!!!!!...anca gs de oynar işte...yeni gelen adama sozüm yok daha ilk macı zaten bu yabancıları konusmakta bos is cünkü hepsi ligin bitimini iple cekiyor...

Türk oyunculara gelelim kalanlar ve gidenler yaz aylarında bi tek gsde muamma oluyo bi tek biz bekliyoruz kim gidecek kim gelecek ve hep son anda ogreniyoruz...UMUT ,MERT, UFUK GİBİ TOPU GORUNCE BOMBA SANACAK BENİM SİNİRMİ YENİP SAHAYA GİRİP BASKET TOPUNU ELİME ALMAMA NEDEN OLACAK BU 3 SAHIS NASIL OLUYODA 100.YILDA GS TAKIMINDA OYNUYO HAYRET BİŞEY HAYRETTTTTTTTTTTTTTTT...BURAK EFENDİ GOKHAN EFENDİ VE TABİKİ ARDA EFENDİ UYANIN YA NERDESİNİZ OYNAMACAKSANIZ GİDİN NE OLUR!!!!!!:....

Alt yapıdan ismet diye bi cocuk geldi bence cok iyi oynuyodu telekom macında fakat halil efedi cocugu aldı ve yerine umut abisini soktu...inanamadım hayret ettim olamaz böyle bişey olmaazzzzzzzzzz halbuki o ismet gelecegin kerem tuncerisi olacak 88 li bi cocuk yaw..altyapıyı fazla takip etmedigimden benden bu kadar ama SADECE HALİL UNERMİ İSTİFA ! HAYIRRRR HALİL TURABİ VE GS YONETİMİ DEFOLUN GİDİN!!!!!

BU TAKIM BİZ GALATASARAYLİLARINDIR!!!!!!!!

Halil Hoca nın bu takımın basında senye durmayacagı asıkar ancak :!:

Bu kotu gunlerde oyuncular bıle paralarını alamzken kım bu takımın basına gecektı soruyorum sıze..

Bence de istifa etsin ve arkasına dahi bakmadan gitsin...

Biliyorum şimdi bazıları bunu yazdığım için şok olacak...

Vincent Jones'un inişe geçen toplara yaptığı bloklara basket vermeyen hakemlerden; alınan molalarda söylenen taktikleri dinlemeyip kafasına göre takılan, Vincent Jones'un, Cevher'in kafalarının üzerinde uçarak yaptıkları smaçlara sadece bakan, savunmanın s'sini yapmayan; tribünde ''Galatasaray kümeye'' diye bağırılmasını dahi onur sorunu yapmayan (yapsalar böyle oynamazlar) takıma, yönetime; o mesafeden 100 defa at desen kaçını sokacağı belli olmayan Burak'a, en gereksiz yerde üçlük gönderip doğal olarak sokamayan Cihat'a; ''Kardeşim ben bunu yapasın diye mi mola alıp anlattım, neden yine içeri değil de Cihat'a pas veriyorsun orada'' denince bön bön bakan Johnson'a; hücumda atmaya gelince canavar keslip, savunmada elini kaldırmaya lütfetmeyen Jackson'a, Boddicker'a; adamların pivotu fast-break'te kolunu sokarak smaç yaparken daha ortsahada olan bütün oyunculara; yine sağdan soldan nereden sayarsan say 30'u bile geçmez taraftara kadar...

Halil Üner'in gitmesini gerektirecek bir sürü şey var. Bence de artık gitsin, bu takım da Voleybol Bayan takımı gibi 2. lige mi inecek, play-out oynayıp kümede mi kalacak hiç düşünmesin, icabında cebinden para mara vermesin, başka şeyler yapmaya çalışmasın...

Zaten yönetimin hiç suçu yok, oyuncuların yok, ilgisiz taraftarların yok...

Mesela bütçede gelecek sezon bütün takıma ayrılan para ne kadar... bunları da boşverin.

bu arada unuttum ekleyeyim... Bayan takımının durumunda da halil üner sorumludur kesinlikle (!) başkası sorumlu olamaz. Avrupa üçüncüsünü bu hale halil üner getirdi (!) burhaniye bir galibiyet daha alırsa küme düşeriz pozisyonuna o getirdi başkası değil (!)

vursun iki tane ağızlarını bak bakalım bi daha yapıyor mu :D :lol:
Hoca alışkındır nasıl olsa... Ah terbiyesiz burak, hoca sana o kadar söylüyor "oğlum topu içeride alıp base-line dan dön "diye ama , sen gidip üçlük atıyorsun. Ah jacobson hoca sana ne güzel bomboş kalacağın setler hazırlıyor sen gidip el üstü üçlük atacağm diyorsun, üstelik bir de adamını 0 sayıda tutamıyorsun ..Ahlaksız adam...

MAçı önemli bir toplantımın aralarında seyrettim. Aklımda molalarda kalan hocanın sadece "i want this, i want this" diye bağırışı. Gerçi itü maçında da bütün molalarda aynı şeyleri söylüyordu.Saolasın atv iyi ki çekiyorsun...

I want this!

Arkadaşım itslikethat; şimdi senin bu yazdıklarında, özellikle üçüncü paragrafta, yani Halil Üner'in oyuncular üzerindeki otoritesini, taraftar üzerindeki de güvenini yitirmesinde Halil Üner'in kendisinin hiç mi suçu yok? Öyle bir yazmışsın ki sanki herkes durduk yerde, hiçbir sebep yokken Halil Üner'e cephe almış. Hem ister senin dediğin gibi olsun, ister benim dediğim gibi, bu takıma hiçbir faydasının kalmadığı ortada. Diyorum işte, taraftarlık takımın faydası için uğraşmaktır; o yüzden de şu durumda yapılacak şey bir sonraki maça beyaz mendilleri hazırlamaktır. Gerçekleri görelim artık. Ayrıca lütfen "O gitse kim gelecek?" gibi boş kuşkuları da bir tarafa bırakalım yahu; takım koçsuzmuş gibi oynuyor işte, daha neyi kurtaramayacağız?