Bence de istifa etsin ve arkasına dahi bakmadan gitsin...
Biliyorum şimdi bazıları bunu yazdığım için şok olacak...
Vincent Jones'un inişe geçen toplara yaptığı bloklara basket vermeyen hakemlerden; alınan molalarda söylenen taktikleri dinlemeyip kafasına göre takılan, Vincent Jones'un, Cevher'in kafalarının üzerinde uçarak yaptıkları smaçlara sadece bakan, savunmanın s'sini yapmayan; tribünde ''Galatasaray kümeye'' diye bağırılmasını dahi onur sorunu yapmayan (yapsalar böyle oynamazlar) takıma, yönetime; o mesafeden 100 defa at desen kaçını sokacağı belli olmayan Burak'a, en gereksiz yerde üçlük gönderip doğal olarak sokamayan Cihat'a; ''Kardeşim ben bunu yapasın diye mi mola alıp anlattım, neden yine içeri değil de Cihat'a pas veriyorsun orada'' denince bön bön bakan Johnson'a; hücumda atmaya gelince canavar keslip, savunmada elini kaldırmaya lütfetmeyen Jackson'a, Boddicker'a; adamların pivotu fast-break'te kolunu sokarak smaç yaparken daha ortsahada olan bütün oyunculara; yine sağdan soldan nereden sayarsan say 30'u bile geçmez taraftara kadar...
Halil Üner'in gitmesini gerektirecek bir sürü şey var. Bence de artık gitsin, bu takım da Voleybol Bayan takımı gibi 2. lige mi inecek, play-out oynayıp kümede mi kalacak hiç düşünmesin, icabında cebinden para mara vermesin, başka şeyler yapmaya çalışmasın...
Zaten yönetimin hiç suçu yok, oyuncuların yok, ilgisiz taraftarların yok...
Mesela bütçede gelecek sezon bütün takıma ayrılan para ne kadar... bunları da boşverin.
bu arada unuttum ekleyeyim... Bayan takımının durumunda da halil üner sorumludur kesinlikle (!) başkası sorumlu olamaz. Avrupa üçüncüsünü bu hale halil üner getirdi (!) burhaniye bir galibiyet daha alırsa küme düşeriz pozisyonuna o getirdi başkası değil (!)