Gordon'cum yine atışmayalım, sen tv başından seyrediyorsun, biz de 2 metre geride... Ok... Bizim aklımızda kalanlar çok daha farklı ve acı!
Dediğin çok güzel benim fikrimce GALATASARAY ERKEK BASKETBOL TAKIMINDA COACH OLABİLECEK İSİMLER: SAYIN KORAY MİNCİNOZLU SAYIN OKAN ÇEVİK SAYIN ÖMER PETORAK aklıma gelen isimlerdir ancak daha fazla isim eklenebilir...... 8) 8) 8)koch' Alıntı:Bir de coach ismi verseniz iyi olur.Yoksa kuru kuru git,defol demenin hiçbir manası yok.
İşte benim de sizden rica ettiğim olay bu.Halil Üner'in gitmesini istemeniz çok normal ama bu şekilde coach adayları öne sürmediğiniz sürece postların anlamı kalmıyor ve eleştriler yapıcı olmuyor.Bana göre Yücel Platin takıma dinamizim katabilir.Ömer Petorak,Koray Mincinözlu gibi isimler de bu işi yapar ama bence yeni bir yüze ihtiyaç var.Ama bence ne olacaksa sezon sonu olmalı.dawkins' Alıntı:koch,
lutfen sanki Halil Uner'e muhtacmisiz gibi dusunmeyelim. Dacka'nin kocu sezona baslarken asistan koctu, yetkiyi devralinca cok basarili oldu. Daha once bizde kisa donem yetkiyi devralan ve gorevde bulundugu kisa surede basarili olan Omer Petorak neden olmasin? Veya Yucel Platin, Okan Cevik gibi koclar halen bosta. Halen makendonya'da calismasina ragmen Ekrem Memnun'a uzun vadeli bir plan onerilirse Galatsaray'a hayir demez.
Ayrica takim kendi basina toplanip ciksa bundan kotu mu savunma yapar veya daha daginik mi hucum eder? En kotu ihtimalle mac basina 80 sayinin uzerinde yiyip, top eline gecer ucluk sallar. Zaten su anki durum da bu.