Yeter Artık!! İstifa et!!

Gordon'cum yine atışmayalım, sen tv başından seyrediyorsun, biz de 2 metre geride... Ok... Bizim aklımızda kalanlar çok daha farklı ve acı!

Cool...
Ya oraya 30 tane taraftar bile gelmiyor, beyaz mendil sallansa ne olur, sallanmasa ne olur...
Gelecek senenin bütçesinde basket takımna ne ayrılmış bir ona bakın önce sonra, o bütçeyle ne olur onu da konuşalım burada.

Bakın daha da hazini söyleyeyim, bu da teve'de verildi mi bilmem...
Darüşşafaka, protokolda 5. sıradan yer ayırdığı için bizim yönetim kurulu üyelerimiz maçı normal tribünde seyretti.
Buyrun yorum yapalım bunun üstüne.

Darüşşafaka, protokolda 5. sıradan yer ayırdığı için bizim yönetim kurulu üyelerimiz maçı normal tribünde seyretti.
----------------------
İyi olmuş biraz halkın arasına karışsınlar.. Nesini konuşacaz bunun?

Taraftar konusu açılmış. Takım iyi durumda olsa, başa oynasak belki de hereye ragmen taraftar gelir ama cumartesi günü Ayhan Şahenk' e gitmek de her babayiğitin harcı değil. Herşeyden önce ulaşım çok büyük sıkıntı. Üzerine üstlük Galatasaray taraftarından 10 YTL bilet ücreti istemeleri de içler acısı. Bana kalırsa hiç de ucuz değil.

Yabancı oyuncu konusunda ise; Vincent JONES H.Üner ' in has adamlarından biri. Neden sezon ortasında Galatasaray değil de Daçka getirtiyor bu adamı?

gıttttttttttttttttttttttttt yuru gıtttttttttttttttttttttttttttttt su takımı rahat bırak halıl unerr gıttttttttttttttttttttttttttttttttttt gıtttttttttttttttttttttttttttttttttttt

koch,

lutfen sanki Halil Uner'e muhtacmisiz gibi dusunmeyelim. Dacka'nin kocu sezona baslarken asistan koctu, yetkiyi devralinca cok basarili oldu. Daha once bizde kisa donem yetkiyi devralan ve gorevde bulundugu kisa surede basarili olan Omer Petorak neden olmasin? Veya Yucel Platin, Okan Cevik gibi koclar halen bosta. Halen makendonya'da calismasina ragmen Ekrem Memnun'a uzun vadeli bir plan onerilirse Galatsaray'a hayir demez.

Ayrica takim kendi basina toplanip ciksa bundan kotu mu savunma yapar veya daha daginik mi hucum eder? En kotu ihtimalle mac basina 80 sayinin uzerinde yiyip, top eline gecer ucluk sallar. Zaten su anki durum da bu.

koch' Alıntı:
Bir de coach ismi verseniz iyi olur.Yoksa kuru kuru git,defol demenin hiçbir manası yok.
Dediğin çok güzel benim fikrimce GALATASARAY ERKEK BASKETBOL TAKIMINDA COACH OLABİLECEK İSİMLER: SAYIN KORAY MİNCİNOZLU SAYIN OKAN ÇEVİK SAYIN ÖMER PETORAK aklıma gelen isimlerdir ancak daha fazla isim eklenebilir...... 8) 8) 8)

VAy be ne bulunumaz admmış ki gitse ne yapacakmışız.. Yahu takım maçlara koçsuz çıksa bundan kötü olur mu? Olmaz.

dawkins' Alıntı:
koch,

lutfen sanki Halil Uner'e muhtacmisiz gibi dusunmeyelim. Dacka'nin kocu sezona baslarken asistan koctu, yetkiyi devralinca cok basarili oldu. Daha once bizde kisa donem yetkiyi devralan ve gorevde bulundugu kisa surede basarili olan Omer Petorak neden olmasin? Veya Yucel Platin, Okan Cevik gibi koclar halen bosta. Halen makendonya'da calismasina ragmen Ekrem Memnun'a uzun vadeli bir plan onerilirse Galatsaray'a hayir demez.

Ayrica takim kendi basina toplanip ciksa bundan kotu mu savunma yapar veya daha daginik mi hucum eder? En kotu ihtimalle mac basina 80 sayinin uzerinde yiyip, top eline gecer ucluk sallar. Zaten su anki durum da bu.
İşte benim de sizden rica ettiğim olay bu.Halil Üner'in gitmesini istemeniz çok normal ama bu şekilde coach adayları öne sürmediğiniz sürece postların anlamı kalmıyor ve eleştriler yapıcı olmuyor.Bana göre Yücel Platin takıma dinamizim katabilir.Ömer Petorak,Koray Mincinözlu gibi isimler de bu işi yapar ama bence yeni bir yüze ihtiyaç var.Ama bence ne olacaksa sezon sonu olmalı.

Okan Çevik Tekel'in başında... Daçka'dan hhemen sonra Tekel'in başına geçti yani kusura bakmayın ama şimdi daçka'nın coach'u yardımcıydı başa geçti başarılı oldu evet Ahmet Çakı yıllardır o takımın altyapasında ve yanında altar var... Okan Çevik gönderilince başa geçti...
Mantık hatası onu övüp sonra da Okan Çevik de boşta o olsun demek...
Okan Çevik gayet iyi bir galatasaraylıdır, Daçka'nın başındayken kenarda ne olacak bu galatasarayın hali muhabbeti yapacak kadar...
Fakat boşta demek basketbolun takip edilmediği, fikirlerin öyle üretildiğinin göstergesi...
Bir de ya hakikakaten şu Yücel'in ismi Galatasaray'la anılınca ifrit oluyorum daçkanın bebelerinin ''Galatasaray kümeye'' diye bağırması kadar aşağılayıcı bir şey bu...

Yav gitsin de bulunur koç. Kim istemez Galatasaray'ı biraz kıpırdatıp prim yapmayı! Niye hala bu adam olmadan ne yaparız diye korkuyoruz? Koçsuz oynasak da oynayacağımız en kötü oyun bu işte gerçekten. Nedir yani yapıcı olma meselesi? Biz Galatasaray için yapıcı olsun diye Halil Üner saltanatını yıkalım diyoruz. Bakın geçen sene tamamen aynı korkular futbol takımı için de söyleniyordu. N'oldu sonra? Üstelik de koç önersek bu sefer de takımın başında koç varken öneri yaptığımız için eleştirilmiyor muyuz? Eee, aşağısı sakal, yukarısı bıyık; nasıl yapalım şimdi?

gitsin gitmesinede cok konuşan büyük Galatasaraylı antronerlerimiz(Ergin ataman vs.) o gidince bu takımın başına geçecek mi ?? ..Yok iste ..Adım Hıdır Elimden Gelen Budur ...

Madem ki H.Ü in ısrarla başımızda kalşmasının nedeni "iyi GS lı olması" o zaman onun yerine kendimi ya da bu forumdan başka birini öneriyorum. Ben ondan daha iyi GS lıyım.. En azından işime geldiğinde "Ben FB liyim" demiyorum GS tribününe hareket falan çekmiyorum..

Korkmayın ben koç olsam en kötü ihtimal kalan maçların tümünü kaybederiz. H.Ü le de farklı olmayacak nasılsa...

itslikethat,

Pardon, Tekel'e Okan Cevik'in gidisini atlamisim. Tekel'i sene basindan beri seyredemedim zaten, ozurlerimle.

Yucel Platin degerlendirmene hic katilmiyorum ama fikrine saygi duyuyorum.

Neyser, zaten her onerilen ismin en kotu HU kadar yapacagi konusunda herkes hemfikir zannedersem. Ama ben Omer Petorak'in su anda sorumlulugu tasiyacagini dusunuyorum.

Biz niye koç önerelim yahu?

Bizim işimiz mi bu?Ya da biz koç önerince onu mu alacaklar?Öyleyse Mike D'Antoni yi öneriyorum ben koç olarak...

Bu takımın yöneticisi,menejeri yapacak o işi.Bulacaklar,getirecekler bir hoca.