Yiğit Şardan İstifa Etti

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Ben mi Laftan anlamıyorum, hangi yanlış bilgilermiş ve sana niye sallayayım abi ben doğru bildiğimi savunuyorum sadece. Kerem de ne dinlettiyse artık bilmiyorum ben daha sonradan söyleyemeyeceğim hiç bişeyi söylemem.

Bende kızıyorum abi size yaşım sizden küçük diye hakkım yokmu, hem çağırıp hem gelmiyosunuz mal gibi ortada bırakıyosunuz buz gibi havada ve bi haber bile vermeden ben gelemiyorum diye.


Eğer o konuda benim bir suçum varsa özür dilerim hem Eyübü aradım hemde Muratı yok toplanmıyoruz dediler bende zorla halı saha maçına gittim.

Asla kimseyi yarı yolda bırakmam.
 
Ekrem Memnun olur bundan sonra hoca.
Herşeyde bir hayır var deyip yavaş yavaş Özhan Amca durumlarına girmeyelim bence.
Tekrar söylüyorum Mithat ABi düşüncem; Okan efendinin liselilerin piyonu olduğunu düşünüyorum.
 
*Şimdi aldığım bilgi'ye göre

Eğer Ligden İhraç edilmezsek Antrenörümüz EKREM MEMNUN olacak ..

Eğer Ligden İhraç edilirsek antrenörümüz ya Murat Tümer yada Cihansever Yeşildağ olacak.
 
Ya valla Eyüp abi sana toplanmıyoruz dedi ise Yada Murat abi onlara çok kırıldığımı buradan açık açık söyleyeyim, çünkü biz oraya gittik kimse yok çok kötü oldu hani biri arasa ya çocuklar iptal ettik dese yeterdi abi bu kadarmı değersiziz yani gözünüzde sizin için geldik oraya buz gibi havada, neyse ya abi konuyu dağıtmayayım.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
*Şimdi aldığım bilgi'ye göre

Eğer Ligden İhraç edilmezsek Antrenörümüz EKREM MEMNUN olacak ..

Eğer Ligden İhraç edilirsek antrenörümüz ya Murat Tümer yada Cihansever Yeşildağ olacak.

Birkaç not ileteyim :

Andrea Mazzon ve tomo Mahoric koçluk için başvurmuşlar; ama tahmin ediyorum ki red edilecekler.

Koçluk için Ekrem memnun ve Ahmet Çakı adları geçiyor, lakin doğrulatamadım .

İhraç edilirsek koçumuz o dediğin isimlerden herhangi biri olmaz. Zira ; bu saatten sonra; 2. lige de kabul falan edilebilecek değiliz, ihraç çıktığı an takım dağıtılır, şubede kisme kalmaz; taa ki bir sonraki yıla akdar. Cihansever hoca gelip de kendi kendine mi çalışacak?
 
Çok üzüldüm.Amatörce yapılan bir hatanın bizi getirdiği noktaya bak.Yiğit Şardan gibi değerleri kolay bulamıyoruz ki bu kadar çabuk kaybedelim.Korkuyorum Adnan Polat'ında istifa etmesinden.

Zaten birşeyler olacağı belliydi.El altından toplanan imzalar,radyo ve tv programlarında Mart seçimleri ile ilgili yapılan imalar.Tabi Aslantepe başladı,işler rayına giriyor.Hemen sahte cengaverler ortaya çıkar.G.Saray alev alev yanarken,futbolculara para ödenemez ve uefa'dan puan silinme durumuna gelirken ortada olmayanlar biranda türemeye başladılar.
 
Demekki hayırlısı buymuş.

Ama ben genede bu işin içinde bir komplo olduğunu düşünüyorum.İşin içinde başka şeyler var ama ne ?

Beklemeye ve izlemeye devam.
 
sühan cem' Alıntı:
ünsal bu dediğini ntv de ırmak kazukda söylemişti. Ama bu doğru bir yaklaşım değil.Almanyadaki hazırlık maçları esnası klüp adına yetkilendirilmiş personel kimse ilk suçlu o gözükecektir. nitekim benim bildiğim, yiğit şardan dan bir savunma istemedi federasyon. almanya'da takımımızın başındaki en yetkili kişinin de, Koray Mincinözlü olduğunu tahmin ediyorum. Ntv spekülayon yaratmaya çalışıyor..

Yiğit şardandan da istenmiş savunma bana gelen bilgilere göre.
 
Mithat Duran' Alıntı:
Öncelikle Doğan kardeşim Sahip Som olayı kişisel bir konudur.Kulübün hiç bir resmi evrağı ile iş yapılmamış,parayı başkan kişisel hesabından ödemiştir.Ribery olayıda,daha önce yüzlerce kere yazdım,bizim olmayan bir futbolcuyu,kazanmaya çalıştık.

Mithat Bey, bakın klübe ekonomik zararı vardır yoktur demiyorum burada.Özhan Canaydın'ın o dönemki girişimi istediği kadar kişisel olsunki bu konu GS 100 milyon dolar kredi için anlaştı,yok böyle olacak ,şöyle olacak diye sayfalar dolusu habar 10 günlerce yapıldıktan sonra bu işin afallaması GS'dan bağımsız sonuçlar getirmez.GS'a bu durumun ciddi itibar kaybı olarak sonuçları olmuştur.Aynı şekilde Ribery için Metz ile yapılan anlaşmanın şartlarını bende az çok öğrendim biliyorum.Olay Ribery'nin kaçma olayı değil ,akıllı olsak her şekilde kadroda tutabileceğimizşn olayıdır.Bu fırsatı kaçıranda yine o yönetimdir.Yada futbolcular paralarını alamadıkları için antrenmanı boykot ettiler bu dönemde buda ismi kötü etkileyen olaydır.Napalım şimdi, Canaydın'ın üyeliği düşsün mü?

Yiğit Şardan en güzel cevabı eylemi ile vermiştir,abartmaya gerek yok.İlla birilerinin üyeliği alınacaksa öz ve öz liselilerden Okan ve Koray Hoca'nın üyelikleri düşürülsün.
 
Ünsal Y.' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":d4crg7hj]Ünsal Bey, Andre Mazzon ve Tomo Mahoric'in kariyerleri ne ?

İkisinin de evlerinde birer Avrupa Kupası madalyası var.[/quote:d4crg7hj]


Okan beyinde var ama adamlık yok.
Kişilikleri nasıldır o iki ismin abi ?
 
Mahoric en son Bc kiev deydi, andrea mazzon ise aris ten gecen sene gonderildi. mahoric rytas la uleb kupasını kazandı diye biliyorum ama mazzon nun ne basarısı var bilmiyorum.
 

Üst