Yiğit Şardan İstifa Etti

Biz burada yapılan istifaları iş akdine son vermeleri yetersiz bulurken, FB maçında tahrik olup o parmağı yapan (üstelik orda olması yasak olmasına rağmen) kadın, 6 ay ceza aldı ve neredeyse buna bile itiraz edecekler. Alay eder gibi kadın bjk maçı bilet kuyruğundaydı. malum cezayı basketbol salonlarında çekecek.FB eğer finale kalırsa finalde de bir provokassyon yapsın diye, federasyonla 6 ayda anlaşmış olabilirler.

Bu arada bizim maç da 10 kişi yakalanmış olmasına rağmen şekip bey bunu yetersiz bulmuş. Daha fazla kişinin yakalanması için, çalışma başlatılmasını istemiş. Oysa ki kendileri, sracoğlunda o rezilliği yapanların hepi topu 8 kişi olduğunu belirttiler utanmadan ve o 8 kişi hakkında da hiç bir bilgi sahibi değiliz. hala yakalanmadılar ve basın bunu araştırmıyor bile. bizim olaylara karışan taraftarımız boy boy resimleri ve isimleri ile afişe edilirken, FB tribününde olay yaptığı söylenen 8 (yazı ile sekiz) kişi hakkında ne resminine ismini biliyoruz..


bu koşullar sürerken bizler hala daha ne yapabiliriz derdindeyiz. Yaşananları tasvip etmyoruz ama sırtta cevirmiyoruz hepimizin bu anlayışda olacağını ümit ediyorum.
 
Arkadaşlar, ortada bir süreç var, hani kendi adıma benim de doğal oalrak çok üstümde gelişen bir süreç. Anlayabildiğim kadarıyla çok fazla insan , küçük veya büyük bazda bu durumda süreçte söz sahibi olup güç savaşlarına girmeye çalışıyor. Geçen yıl Murat Özyerin istfası sonucu da benzer bir süreç yaşandı, Ahmet Dedhayır Zvika Sherf ile görüşürken Sayın şardan Koray Mincinozlu ismini dayattığından ; süreç Ahmet Dedehayır'ın tamamen pasifize edilip; Zvi Sherf'in telefonlaına bile çıkmayacak hale gelmesiyle sonuçlandı... Çok yukarıda yapılan hadiselerden bahsediyoruz; bana da çok az bilgi kırıntıları düşüyor; çok ufak tefek. Tomo Mahoric ve Andrea Mazzon bilgisi de dışarıdaki kaynaklardan geldi, şu anki iç gelişmelere uzağım.

Teknik değelerndirmeye gelince; ikisi de önemli koçlar. belki üzerlerine genel bir organizasyonun yıkılması konusu pek başarılı sonuç vermeyebilir; ama teknik anlamda başarılı, çalışkan , hata oranı düşük insanlar. Kişisel fikrim ikisinin de kasım aynının ortasında önemli koçlar oldukları. Mahoric Rytas la Uleb cup kazandı, koç Mazzon ise Veronada sıfırdan yarattığı bir takımla koraç kupasını kazandı; bir de Uleb cup finali var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam mahoric'in kazandığı finali beraber oynamışlardı.

Niye bizde çalışmak istediklerine gelince. Arkadaşlar, hatırlatayım, bütün Olanlara rağmen Galatasaray büyük bir kulüp. O yüzden, Galatasaraya yakışmayan bu hadisenin, bütün kollarıyla vücuttan atılması gerekir, lakin Galatasaray hala büyük bir kulüp. Ciddi bir bütçesi olan, bazı iyi oyuncuları olan, ve zora düşmüş bir kulüp. Kısaca söylemek gerekirse, düştüğü yerden çıkmaya gücü olan, ama çıkartanın da kahraman oalcağı bir kulüp. Bir koç için en temiz ortamdır bu; büyük , imkanları olan ama zor durumda bir kulüp. Kazanırsanız Tanrı olursunuz; ama kaybederseniz aslında pek birşey kaybetmezsiniz.


Bu saatten sonra, silkinip kendimize gelmek ; geleceğimizi planlamak vaktidir. İnsanları , eş , dost ,abi , hala, dayı falan değil de; parasının karşılığını vermek zorunda olan maaşlı profesyoneller olarak değerlendirdiğimizde bunu yapmamak için bir sebep yok.
 
Bu saatten sonra, silkinip kendimize gelmek ; geleceğimizi planlamak vaktidir. İnsanları , eş , dost ,abi , hala, dayı falan değil de; parasının karşılığını vermek zorunda olan maaşlı profesyoneller olarak değerlendirdiğimizde bunu yapmamak için bir sebep yok.


Ünsal bey bu lafınıza kesinlikle katılıyorum.
 
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":3m9o30eo]Tamam desinler yarın maça çıkartırız Erman hocayı.Ancak Ünsal'ın bahsettiği koçlar önemli hocalar.
Mithat Abi, Erman Hocayla hiçbir önemli maçı alamamıştık 3.bile Telekom'un ikramı olmuştu.[/quote:3m9o30eo]


Mustafa kardeşim 800 mil liraya o kadar oldu ne yapalım.
 
Mithat Abi, 02-03 sezonunda yatırım yapmayan Beşiktaş ve Fenerbahçe Telekom ve Karşıyaka'yı yendi. Biz iki takımada ligte 2'şer kez yenildik. O sezon ki kadro fena değildi.
 
Yiğit Şardan'ın gitmesine üzülmedim..
Yiğit bey iyi bir Galatasaraylı olabilir ama yönetimde bulunduğu süre içerisinde Galatasaray'a ne kattı diyede düşünmekte fayda var..

Benim gibi bir çok kişi Yiğit Şardan'ı Adnan Polat'tan sonraki başkan olarak görüyordu ama maalesef beklentiler epey farklı gelişti.. yönetim kurulunda olduğu sürede sanırım kendiside görmüştür ki konuşmakla uygulamak arasında ciddi farklılıklar var..

Ahmet Dedehayır'dan devraldığı basketbol şübesini ne hale soktuğuda yeterince ortada..

Kısaca duygusal bir ortam yaratmaya gerek yok çok büyük bir hata yapıldı ve olması gerekeni yaptı tebrik edilecek bir konu görmüyorum şahsen..
 
Mithat Duran' Alıntı:
Tamam desinler yarın maça çıkartırız Erman hocayı.Ancak Ünsal'ın bahsettiği koçlar önemli hocalar.


Valla ikisi de gelmek istiyor görünen kadarıyla. Menajerleri aracaılığıyla kulübe başvuruda bulunulmuş, sanıyorum şu aşamada değerlendirme yapılamsı için erken olduğu söylenmiş. Ki ben bunu istemedikleri şeklinde anlıyorum. Valla , yetki meselesi, gerçekten de yetki verilirse Galatasarayı önemli bir uluslararası isme emanet etmek, şu koşullarda bile pek zor değil.
 
Mithat bey size bir soru,

Burada yazmıştınız çok iyi hatırlıyorum. şimdi biraz karıştırsam forumu bulurum, ama lüzum yok. ''Okan Çevik iyi bir hoca değil, ama çok düzgün, doğru bir insan demiştiniz''. Bu sözünüzün hala arkasında mısınız ? eğer cevabınız evet ise, sizin camianın düzgün adamları hep böyle mi ?
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Mithat bey size bir soru,

Burada yazmıştınız çok iyi hatırlıyorum. şimdi biraz karıştırsam forumu bulurum, ama lüzum yok. ''Okan Çevik iyi bir hoca değil, ama çok düzgün, doğru bir insan demiştiniz''. Bu sözünüzün hala arkasında mısınız ? eğer cevabınız evet ise, sizin camianın düzgün adamları hep böyle mi ?


Sevgili kardeşim sözümün arkasındayım,çoğu kez filler tepişir çimenler ezilir.Sen sanıyormusun,Okan hoca bunu kendi isteğiyle yaptı.Eğer burda yukarıdan okey verilmese bu işlem yapılmaz.Bu demek değil hoca suçsuz bal gibi suçlu,ancak ipe adam lazımdı asmak için karşı taraf kurban lazımdı teknik heyet verildi.Niye Ali TÜRSAN yok kovulanlar arasında.Genel menejerin hatta kulübün genel sekreterinin haberi olmadan bu işler olmaz.

Şimdi yönetime bu isinleri kovun diyen kim? ben biliyorum,o kişi bu gün Faruk başkana neyin sözünü verdi onuda biliyorum.

Niye burdan yırtınıyoruz Yiğit bey için,yapılan çok büyük yanlış ama sephaya daha bir veya iki kişinin gitmesi lazım.

Şimdi divan var İrfan abinin amacı yönetime yalnız değilsiniz demek.Burdan çoğu kez kez küfür edilen Tuğrul abi(DEMİR) bu gün kimlerle ne görüşmesi yaptı.Başkana nasıl destek verdi,federasyon başkanıyla ne konuştu,bunlar burda yazılmaz ama ben biliyorum.

Burda yazılıyor yok lise komplo kurdu,başkana yahu başkanı kim seçti beyler, o insanlar istemese Adnan başkan başkan olurmuydu sanıyorsunuz.Sizce bu kuruma bağlı insanlar bu kadar şerefsizmi.Koray hoca alt yapı sorumlusu o mu dedi bu işi böyle yapalım diye.

Tamam bazı kişiler gitti dahada gidecek,ancak sağ,sola saçma suçlamalar yerine,gerçekçi olalım.

Basının elinde bir bomba daha var yıldız erkek takımıyla ilgili,onuda patlatacaklar,şuana kadar durdurduk,ama daha ne kadar gücümüz yeter susturmaya allah bilir.
 
Mithat bey(abi) yazıda kendinizle celişkiye düsmüsünüz.Birisi talimat verdi okan cevik denilen muhterem yaptı, güzel talimati veren kim? Baskanmı ? mehmet helvacıoglumu ? Bu iki isim dısında kimse okan cevik denilen karaktersize bunu yaptıramaz (Yönetimden) Yaptırmıs ise adnan polat kendi ipini cekmis oluyor kendi elleri ile...

Amma velakin ; cok sevdigi saydıgı bu subenin gercek sahipleri olan abiler yaptırmıs isede güzel giden bir yönetimin ipini cekiyo olabilir . Futbola karısamadıkları için baskette bu işi daha kolayca hallettiler sanırım...

Özhan abisi bizi ne hallere sokmustu, eee boynuz kulagı gecermis okan kardesi olayı daha ileri saffalara tasıdı...
 
Yönetim Katında Kimsenin böyle birşeyi Okan Çevik'e yaptırdığını düşünmüyorum.Okan Çevik Aklınca,Yardımcılarıyla birlikte birşey yapmaya kalkmış.Bundan Yiğit Şardan'ın veya Ahmet Dedehayır'ın haberi olsaydı bana göre asla izin vermezlerdi böyle bir olay'a.Eğer Yiğit Şardan ve Diğer Yöneticilerin bir suçu varsa oda Okan Çevik gibi bir antrenör'ü takımın başına getirmektir,Dünya'da başka antrenör mü yok gidiyorsun Bayan Takımı'nın antrenör'ünü Erkek Takımı'nın başına getiriyorsun.
 
Ah şu liseci zihniyet yok mu...

Amacınız Polat´ı koltuğundan etmek olduğu apaçık belli. Bari bunu Galatasaray´ı yıpratarak değil, usulünce yapın.
 
Başkan bu istifayı kabul etmemelidir. Hazırlık maçında anlık ve aşırı gereksiz bir koç kararı yüzünden, fenerbahçeliler ve onlara bağlı medya kurban istiyor diye değerli bir yöneticimizi yem etmemeliyiz.
 
Volkan Uslu' Alıntı:
Başkan bu istifayı kabul etmemelidir. Hazırlık maçında anlık ve aşırı gereksiz bir koç kararı yüzünden, fenerbahçeliler ve onlara bağlı medya kurban istiyor diye değerli bir yöneticimizi yem etmemeliyiz.
İnşallah kabul etmez şuan tek isteğim bu.Zaten Federasyon bizi cezalandıracak birde ayrıca biz kendi kendimizi niye cezalandırıyoruz.Yiğit Şardan kafileyle birlikte Almanya'da değilmiş,Ve bu olay onun haberi dışında gerçekleşmiş,oysa yiğit şardan'ın bilgisi dahilinde olsaydı bu olay istifası doğru olurdu ama böylesine değerli bir yöneticiyi bu şekilde kaybetmek hiç hoş değil.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Volkan Uslu":qgz4l861]Başkan bu istifayı kabul etmemelidir. Hazırlık maçında anlık ve aşırı gereksiz bir koç kararı yüzünden, fenerbahçeliler ve onlara bağlı medya kurban istiyor diye değerli bir yöneticimizi yem etmemeliyiz.
İnşallah kabul etmez şuan tek isteğim bu.Zaten Federasyon bizi cezalandıracak birde ayrıca biz kendi kendimizi niye cezalandırıyoruz.Yiğit Şardan kafileyle birlikte Almanya'da değilmiş,Ve bu olay onun haberi dışında gerçekleşmiş,oysa yiğit şardan'ın bilgisi dahilinde olsaydı bu olay istifası doğru olurdu ama böylesine değerli bir yöneticiyi bu şekilde kaybetmek hiç hoş değil.[/quote:qgz4l861]


Ya ben başka dilde mi?yazıyorum Yiğit bey yönetim kurulundan istifa edemez,zaten istifası kabul olmaz.

Bayram kardeşin niye mış,muş eklerini kullanıyorsun,Şube başkanın haberi olmadan bu işler olmaz hala neyin davasını savunuyorsun.Birde haberi yoksa daha büyük suç sen şubenin tek yetkili olacaksın senin adamların arkanda iş çevirecek senin haberin olmayacak.Kimse timsah yaşları dökmesin,yönetimde bal gibi biliyorlardı bu rezaleti,oyak bile iki aydır bunu ispatlamaya çalışıyor.Benim şube başkanımın haberi olmayacak öylemi.Kandırın kendinizi.
 
Neyse durumu liseli-lisesize getirmeden önce bir bakalım bu divan toplantısında Hayri Kozak gibileri daha kimler türeyecek ne tavır olacak.Martta hangi fırsatçılar buradan vuracaklar.Anlarız ozaman emrin geldiği 'büyük' yer neresi.
 
okan seker' Alıntı:
Mithat bey(abi) yazıda kendinizle celişkiye düsmüsünüz.Birisi talimat verdi okan cevik denilen muhterem yaptı, güzel talimati veren kim? Baskanmı ? mehmet helvacıoglumu ? Bu iki isim dısında kimse okan cevik denilen karaktersize bunu yaptıramaz (Yönetimden) Yaptırmıs ise adnan polat kendi ipini cekmis oluyor kendi elleri ile...

Amma velakin ; cok sevdigi saydıgı bu subenin gercek sahipleri olan abiler yaptırmıs isede güzel giden bir yönetimin ipini cekiyo olabilir . Futbola karısamadıkları için baskette bu işi daha kolayca hallettiler sanırım...

Özhan abisi bizi ne hallere sokmustu, eee boynuz kulagı gecermis okan kardesi olayı daha ileri saffalara tasıdı...


Seni tanımıyorum o yüzden polimiğe girmeyecem,önce kenini tanıtırsan ,sonra isteğin cevapları alırsın.

Birileri hırsızlık yapacak senin mantığınla soyanlar karaktersiz ,çetenin lideri onurlu olacak öylemi.

Bu nasıl zihniyet.Ben alenen yazıyorum Okan ÇEVİK tek başına böyle bir karar alamaz,onun bunu yapacak cesareti yok zaten.
 
Mithat hocam , senden ricam, kaçak güreşme. Herkesin sinirleri ayakta, manpüalsyon yapıalcak zaman değil. kimdir yahu, Yiğit şardan gitti, başkalarının da gitmesi gerekiyor, çünkü Okan Çevik emir üstüne böyle hareket etti diyorsun. Kimdir, Adnan polat mı aramış " Ya okancıım, bu maçta da Cemali czalı cezalı oynatmanı istiyorum senden " diye? Kimdir yani, varsa bildiklerin; anlat, herşey ölmüş zaten, bu saatten sonra; "bu oalyların altında daha neler var; bi anlatsam var ya " cılık tutmaz ; kusuruma bakma.

Sana çok net bir soru. Okan Çevik kimin emri üstüne Cemali Tufanın formasıyla oynatmıştır? Net ve tek bir soru. Tek bir isim; Ahmet , mehmet, fikret ; recai falan. Ama, ortalığı bulandırma bu sorunun cevabını veremiyorsan, yeterince bulanık zaten.
 

Üst