Sene basindan beri hep ayni seyi yaziyorum bu sefer yazmiycam..Bu takimin antrenoruyle,oyuncusuyla kapasitesi bu..Sampiyonluga oynayan ve buna gore takim kuranlarla bizim gibi hayali hedefler koyup ona gore takim kuranlarin arasindaki farki bugun bi kere daha gorduk..Bu kafayla gidildigi surecede bu filmi seyretmeye devam edicez..Artik alttaki takimlardan 1-2 sini yenip,play-off dada belki bi ihtimal bi ceyrek fnal oynarsak moral bulur kendimizi avuturuz..Senelerden beridir ilk kez basketbol subesine bu kadar yatirim yapildgi bi senede kurulan oyuncu kadrosu ve TEKNiK KADRO tam bir hayal kirikligi!!! ( yapilan transferler,maclarda yapilan taktiksel hatalar vs vs vs) Gecenlerde bi yazi yazildi iSTiFA ETMEKTE BiR ERDEMDiR DiYE!!! herkes hemen savunmaya gecti!!! Ne o antrenorumuz beyfendiymis,ulkerde iyi seyler yapmis,GALATASARYLIYmis...Arkadaslar bunlar karin doyurmuyo..Sitenin girisinde bile Baskanimiz istifaya davet edilirken antrenorun istifaya davet edilmesi kadar normal bisi yok!!!Hatalar yapiyorsan bunun bedelini odemesini,hesabini vermesini bileceksin..gecen senenin en iyi oyuncusunu sistemine uymadigi gerekcesiyle gondericeksin (fazla para istedigi soylendi ama Fitch ede daha azi odenmedi!! ) yerine stil olarak ondan hic farki olmayan hatta ondan daha bencil oynayan bi oyuncu tranfer ediceksin..antremanlarda deneyip begendigin Mcgowan gibi vasat bi oyuncuyu getireceksin,Holman gibi sakatligindan sonra basketbolu unutmus bi oyuncuya 6 ay dayanicaksin ,asist yapmayan bi guard trnsfer ediceksin--- ki dixon in gecen sene 4-5 arasi asist ortalamasida vardi skorer kimligi yaninda --- pota altinda surekli ezilen,dengesiz,yetersiz uzun oyuncularla yola baslayip inatlada bu hatada israr ediceksin, vs vs vs hatalar dizisi...
SiMDi SORUYORUM!!!
HAKSIZMIYIM BU KADAR BüYüK HEDEFLERiN KOYULDUGU Bi ORTAMDA,BU KADAR BüYüK PARALARIN HARCANDIGI Bi ORTAMDA BASARI BEKLEMEKTEN!!
HAKSIZMIYIM BUNUN HESABINI BiRiSiNiN ODEMESiNi ISTEMEKTE!!!
HAKSIZMIYIM BiZi BU SEKiLDE KANDIRANLARI,BiZE HAYAL SATANLARI iSTiFAYA DAVET ETMEKTE!!!
SiMDi SORUYORUM!!!
HAKSIZMIYIM BU KADAR BüYüK HEDEFLERiN KOYULDUGU Bi ORTAMDA,BU KADAR BüYüK PARALARIN HARCANDIGI Bi ORTAMDA BASARI BEKLEMEKTEN!!
HAKSIZMIYIM BUNUN HESABINI BiRiSiNiN ODEMESiNi ISTEMEKTE!!!
HAKSIZMIYIM BiZi BU SEKiLDE KANDIRANLARI,BiZE HAYAL SATANLARI iSTiFAYA DAVET ETMEKTE!!!