.....' e Rağmen ŞAMPİYON !
Birincisi yazdıklarımın yanlış anlaşılmaması yönünde ve yazdıklarımın iyice okunması yönünde !
Zafer Kalaycıoğlu ne benim akrabam,ne eşim ne dostum tanımam etmem,iyidir kötüdür,doğrudur yanlışdır umurumda değil.
27 yaşında bir insan olarak doğduğumdan beri aileden gelenek sarı-kırmızıyla büyüdüm,benim için Galatasaray herşeyden öncedir değerlidir.
Bu forum kimsenin çiftliği değildir ! Bu forum Galatasaray Spor Külübünün basketbol sayfasıdır.Özel bir şahısın veya basketbolseverlerin ortak buluşma alanı değil diye biliyorum.
Son zamanlarda okadar artık rencide edici,hakaret içeren,insanların gururlarıyla oynanan yazılar yorumlar yazılıyorki bu foruma girip okumak,yazmak içimden gelmiyor.Kendi görüşleriyle aynı fikirde olmayan biri oldumu hemen düşman ilan ediliyor,sen bilmiyorsun ki ,sen ne anlarsınki,sen gerçek Galatasaraylımısın ki gibi saçma sapan kırıcı usluplarla cephe oluşturuluyor.
Etikdir değildir orası benim,bizim,sizin değer yargılarımız ve yaptırım alanımız değil,şuan kulübümüzn başında başarı için ter döken bir insan için hiçde hak etmediği bir şekilde ağır eleştiriler yapılıyor.
Ya takım kupa kazanmış .....' e Rağmen ŞAMPİYON başlığıyla haber yapılıyor,bu nasıl bir nefretdir nasıl bir kindir ayıptır,12 yıldan beri kupaya hasretiz kazanmışız Fenere koymuşuz,böle bir günden sonra bile ( ki aynı zamanda bu sene erkek takımı kazanmasına rağmen hükmen mağlubiyetide sayarsak fenere karşı tek galibiyet futbol,basketbol,voleybol branşlarında ) böyle başlık altında haberle kupayı kazandığımız duyuruluyor.
50-60 kişilik grup eskiden olsa gidermiş,şimdi aidiyet hissedilmiyormuş,ozaman toplanın 100 mü 200 mü hadi 1000 kişi olsun protesto edin eylem yapın,Galatasaray Spor Kulübü 25 milyondan fazla taraftara sahip bir camia,benim aşkım bu renklere ne bir futbolcuya ne bir antrenöre nede bir başkana,100 yılı geçirmiş bir camia da ahmet gider mehmet gelir.
Türkiye Kupası veya Türkiye Şampiyonluğu kazananlar listesine baktıgında Zafer Kalaycıoğlu veya başka birinin ismi yazmaz 2009-2010 sezonu Türkiye Kupası Şampiyonu GALATASARAY veya 2000 UEFA Şampiyonu GALATASARAY yazar tarihde,Fatih Terim yazmaz.
Okuyorum yazılanlara yok keşke kazanmasaymışız da bu kupayı,yok kazanmamız kötü oldu,bu resmen sabotajdır,bunu yazanların ben Galatasaraylılığından şüphe ederim.Bu nasıl bir kin nefretdir,ben açıkcası bu kadar güzel,mutlu olunması gereken bir maçdan sonra bu şekilde art niyet yazı yazanların ya birilerinin tetikçiliğini yaptığını yada Galatasaray takımının taraftarı olmadığını düşünüyorum.
Bu kulüp kimsenin çiftliği kimsenin malı değildir ! Başkan ve Yönetim Kurulunun almış olduğu kararları kimse yargılayamaz,yargı mecrası cumartesiydi oy verirkendi,Zafer Hocada Başkanımızın ve Yönetim Kurulumuzun kararıyla getirilmiş bir teknik adamdır kendi başına gelmemiştir,kimse bunu yargılama hakkına sahip değildir.başarısız olursa Yönetim çağırır konuşulur yollar ayrılır,başarılı olursa oturulur anlaşılır,herkes buna saygı göstermek zorundadır.
Herkesin görüşüne saygım vardır,bugüne kadar forumda yazılan her konuyuda okudum ve takip ettim,lütfen bana cevap vericek arkadaşlar olursa teknik,taktik,basketbol,etik gibi konularla ilgili birşey yazmasın yazdıklarımda bu konularla ilgili hiçbirşey yok benim tek itirazım birilerinin tetikçiliğini yapanlara,saygısızca ve onur kırıcı yorumlara,ve bu forumun çiftlik gibi kullanılmasınadır.
saygılarımla.