Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Ben hiç sevinmedim kupayı aldığımıza. Benim derdim başarı değil. Ben Galatasaray'la gurur duyduğum, Galatasaray'lı olmakla gurur duyduğum için tutuyorum. Kupa almışız, Fener'i yenmişsiz umrumda değil. Z.K. varken hiçbir bayan maçına gitmedim, gitmeyeceğim de. Gitmeyen de bir hayli insan biliyorum. Bu böyle sürüp gidecek.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
[quote="Erdal Can İçelli":1y2w7vt1]Türkiye Kupasını bırak Avrupa kupasını alsa da takım

-İSTİFA KALAYCIOĞLU

Senden bu lafları duymak ayrı bir şaşkınlık yaratıyor bende Erdal.Adanaya geldiğinde kankaydınız telefon numarasını vermişti hani sorunun olduğu ara o kadar fotoğraf çekilen sen değilmiydin.Bence adamı bugün rahat bırak sene sonunda gider zaten artık bu istifa başlıklarından gına geldi biz diyoruz diye gitcek değilya yeterince tepki verdik zaten.[/quote:1y2w7vt1]

Uğur,
Dostluk başka, alışveriş başka ben Zafer Kalaycıoğlu'nun kişiligine veya nasıl biri olduğu hakkında yorum yapmıyorum.Galatasaray menfaatları söz konusu olduğu zaman kimseyi tanımam.Başımıza zaten ne geldiyse eş doş ayağına geldi aman ses çıkarmayalım bizim tanıdık yok bu akraba...
Geldiği zaman gittik sağolsun kabul etti takımla görüştük teşekkür ettik ama hiç bir zaman ''kralsın büyüksün'' gibi naralar atmadım yüzüne karşıda saygılı bir şekilde duruşumu gösterdim.
Ayrıca Zafer Kalaycıoglu ile bir fotografımı göremezsin bulursan ben bu siteyi bırakırım !
Biz kötü zamanında da İstifa diyorduk iyi zamanı geldi yine İstifa diyoruz sonra denilmesin hani istifa diye bağıranlar bir kupa alındı sustular diye

ötesi berisi yok Galatasaray'a zarar veren yakışmayan her insanın karşısındayım çıkar ilişkisi yok benim kitabımda,kimseye de yalakalık yapmıyorum içim rahat görüşlerim bu

eyvallah

Erdal ben senin görüşlerine bişey demiyorumki bende herkes gibi İSTİFA diyorum kupaya rağmen ama böyle hemen alınan kupanın ardından böyle açıklamalara gerek yok herkes herkesi biliyor.Artık bu zamandan sonra istifa etsede kabul edileceğini sanmıyorum.Sene sonu gelmiş zaten 19 maç oynanmış kalmış 3 maç sence istifa edermi artık.Bizim yönetimde aldıkya bi kupa etsede kabul etmez zaten GALATASARAY anlayışına etik değil.Artık istifa başlıklarına yazarak değil sezon sonunu bekleyerek geçirelim diyorum.

teknik bilgisi yetersiz dersiniz amenna hoca değil dersiniz eyvallah oyuncularla arası iyi değildir onada bişey diyemem ama bir adam sırf fenerde hocalık yaptı diye tü kaka oluyorsa buna katılamam...
efsane hocamız ayan siyavuşta fenerde görev yaptı...
onlar her kim olursa olsun oyuncusuna hocasına sahip cıkıyor ör:nevriye yılmaz emre belözoğlu gibi...
zafer hoca ile 1994-1995 arası 6 kupa kazanmışız şimdi fenerliler çıkıpta bu adam galatasarayda hocalık yaptı tüüü istemezük demediler...demediler ve 7 senede 14 kupa kaldırdılar...
bakınız içimizden biri hemde galatasaray lisesi mezunu okan çevik bizi ne hallere soktu...başarı ve başarısızlık sene sonu değerlendirilir ona göre yol çizilir...bize düşen destek olmaktır

Cihat Bey,

Aynı şeyleri 30 defa yazdık. Kimse Fener'den geldi diye tepki vermiyor burada. İki sayfa geriye kadar okusanız anlayabilirdiniz.

Ben aidiyet hissedemiyorum takıma. Kerem'in söyledikleri aynen geçerli benim için. Biliyorum ki birçok kardeşim ve abim için de aynısı geçerli.Destek vermek için aidiyet hissetmek lazım. O da öyle sene sonuna kadar destek vermek lazım, Galatasaray'a hizmet ediyorlar gibi beylik söylemlerle oluşacak bir şey değil. Çok değik iki sene önce şu kupayı kazansak kaç kişi neler yazardı buraya. Murat Abi'nin iki gün önce yazdığı gibi çoğumuz Bandırma'ya giderdik; ama yok o 50-60 kişiyi de kaybettiler işte, bu kadar basit.

Bandırmaya giden taraftarlarımız galiba Zafer Kalaycıoğlu'nu isteyen taraftarlar.
Eğer böyle bir ayrım yaparsak çok yanlış bir değerlendirme yapmış oluruz.Halen Zafer Kalaycıoğlu'nu eleştirmek insafsızlık bence. Maalesef forumdaki bu yanlış ve manidar yorumlara bazı forum yöneticileri de alet oluyor.Halen forumdaki .....E'rağmen şampiyonuz başlığı çekememezliğin bir göstergesi.Burada Zafer Kalaycıoğlu bazı kişilerce istifaya davet ediliyor, ama hiçbir salonda istifa tepkisi yok. Tamam başarısız sonuçlar alabiliriz ama halen bu şekilde yorumlar yapmamız bize hiç yakışmıyor.Sanırım bu durum rahmetli Özhan başkana yapılanlara benzerlik taşıyor.Onu ağır hakaretlerle eleştirenler bugün ona sevgi ve şükran pankartları açıyor.İleride pişman olacağımız yorumlar yapmayalım.Başarısız olabiliriz,yeneriz, yeniliriz... Ama takıma ve coacha destek verelim, husumetlerimizi bir kenara bırakalım

Sarpa katılmakla birlikte geçen senenin Cumhurbaşkanlığı konusu 30 sayfalara ulaşmışken bu seneki Türkiye kupası konusu 4-5 sayfa arası değişiyor.Sonuç aynı kupa bizim rakipte aynı Fenerbahçe ama...

Mert Vardar' Alıntı:
Bandırmaya giden taraftarlarımız galiba Zafer Kalaycıoğlu'nu isteyen taraftarlar.
Eğer böyle bir ayrım yaparsak çok yanlış bir değerlendirme yapmış oluruz.Halen Zafer Kalaycıoğlu'nu eleştirmek insafsızlık bence. Maalesef forumdaki bu yanlış ve manidar yorumlara bazı forum yöneticileri de alet oluyor.Halen forumdaki .....E'rağmen şampiyonuz başlığı çekememezliğin bir göstergesi.Burada Zafer Kalaycıoğlu bazı kişilerce istifaya davet ediliyor, ama hiçbir salonda istifa sesi yok. Tamam başarısız sonuçlar alabiliriz ama halen bu şekilde yorumlar yapmamız bize hiç yakışmıyor.Sanırım bu durum rahmetli Özhan başkana yapılanlara benzerlik taşıyor.Onu ağır hakaretlerle eleştirenler bugün ona sevgi ve şükran pankartları açıyor.

Zafer Kalaycıoğlu'nu çekememezlik mi ? Zaten onu yollayınca takımın başına onun karşıtı birini geçirecekler.
Ayrıca Özhan Canaydın başarılı bir başkan oldugu için değil centilmen ve iyi bir insan olduğu için minnet pankartları açılıyor.

Özhan Canaydın'a yapılanları kimse unutmadı.Özhan Canaydın o zamanlarda centilmen değilmiydi?Dışımızdan biri damgası ona yakıştırılmamışmıydı? O zaman niye tepki gösteriliyordu?Şimdi mi centilmen olduk? Ki burada bir başarısızlık olayı da söz konusu değil. Çekememezlik konusunda ise adamın bunca başarılarına rağmen eleştirilmesi olayını baz aldım ve öyle yorumladım.Hayri Pekergin'in turkbasket.com'da Galatasaray-Fenerbahçe finalindan sonraki Galatasaray ve Zafer Kalaycıoğlu yorumları herşeyi özetliyor bence.

HAYRİ PEKERGİN

Cim-Bom'un kupa zaferi

Galatasaray 18. Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası'nı kazanarak, 12 yıllık kupa hasretine son verdi. Bandırma?da oynanan final maçında, Sarı-kırmızılı takım Türk bayan basketbolunun son 10 yılını domine eden Fenerbahçe?yi 57-55 mağlup etti. Sarı-Kırmızılıların bu şampiyonluğunun arkasında Zafer Kalaycıoğlu?nun imzasını görüyoruz. 1990?lı yıllarda Galatasaray?da, 2000?li yıllarda Fenerbahçe?de 20?den fazla şampiyonluk yaşayan deneyimli teknik adam Galatasaray bayan basketbol takımının 10 yıldır beklediği lig ya da kupa hasretinde başrole çıkarak övgüyü hak etti.

Sezon başında, daha önceki dönemde yapılan uzun vadeli oyuncu kontratları nedeni ile kendi kurmadığı bir takımın başına geçen Kalaycıoğlu, en çok kendi taraftarları tarafından eleştiriliyordu. Galatasaray bayan basketbol takımının kadro dengesi, istikrarı ve kalitesi açısından Fenerbahçe?den daha zayıf olması işleri daha da güçleştiriyordu.

Galatasaray takımının geçmiş yıllarda dengesiz kurulması, bazı pozisyonlarda gereğinden çok sayıda oyuncu varken forvet ve pivot bulunmaması, ümitler seviyesinde Avrupa?da MVP seçilen yetenekli Bahar Çağlar?ın yıllardır kenara mahkum edilmesi, Euroleague mücadelesinin getirdiği yoğunluk sırasında takım içinde gereken teknik dengenin adaletli şekilde sağlanması çözülmesi gereken problemlerdi.

Sezona sabırla ve eleştirileri sineye çekerek başlayan Kalaycıoğlu?nun işi Galatasaray?da sezon ortasında yapılan değişiklikler ile kolaylaştı. Tamika Catchings transferi ile takıma denge aşılandı. Sezonun 2. yarısından sonra Bahar Çağlar?ın dakikaları artınca rekabetin altın kuralı işledi ve Yasemin Horasan?ın da performansı yükseldi. Horasan bugünkü, finalin kilit isimlerinden biriydi.

Sezon içinde alınan Mersin B.Ş.Belediyesi ve Fenerbahçe yenilgilerinin yarattığı travmalara direnen ve takımını toplayan Zafer Kalaycıoğlu, önce 18. Teknosa Türkiye Kupası'nda yarı finalde Mersin B.Ş.Belediyesi'nin silahlarını kilitledi. O maçta rakibin önemli silahları Turner ve Scott potaya yaklaşmazken, sol tarafı kapatılan Larkins etkisiz hale gelmişti.

Final maçında geriye düştüğü dakikalarda takımının kırılgan dengelerini iyi koruyan Galatasaray, rakibinin oyunun temposunu belirlemesine olanak vermedi. Savunması ile rakibi yavaşlattı ve çok fazla top kaybetmeye zorladı. Kalaycıoğlu bu kez de Fenerbahçe?nin silahlarını kilitlemeyi başarmıştı. Bu maçta Galatasaray sadece bir faul atışı buldu. Bu stratejinin bir parçasıydı. Zafer Kalaycıoğlu takımını fizik olarak ezileceği bire birlerden uzak tutarak rakibin yardımlaşmaya dayanan savunmasını aşmayı başardı.

Kupa mücadeleleri üç etaplı bir bilgisayar oyunu gibidir. Kazanırken enerji seviyesinin çok düşmemesi de önem taşır. Bu nedenle oyuncuların enerji seviyesini iyi korumak belirleyici faktör konumundaydı. Sarı kırmızılı takımda finale damga vuran Yasemin Horasan, Leuchanka, Catchings, Douglas ve Young?un yanı sıra çeyrek ve yarı finalde belirleyici olan Bahar Çağlar, Tuğba Palazoğlu, Esra Şencebe ve Nilay Yiğit?inde hakkını vermek gerekiyor.

Mert Bey,

Ben coachluğunu neden beğenmediğimi defalarca yazdım. Haydar Kemal Ateş gibi TBL'de 0-7 yapıp görevinden alınan bir coachun takımını yendik diye de görüşlerim değişecek değil. UMMC'den, Casares'ten yediğimiz bir araba farkları unutmadık. Keşke, siz de takımları şunları iyi yapar deyip cevap yazsaydınız.

Özhan Canaydın konusunda görüşlerim sabittir. Çok çok kötü bir başkandı, peşinden koştuğumuz basketbol şubesini kapanma noktasına kadar getirdi, lisecilik kavramını hortlattı, kendisini de iyi anmıyorum. Herkesi çevrenizdekilerle bir tutmayın.

Fenerbahçe'nin başındayken kaldırdıgı kupalar bizi ne ilgilendiriyor onları başarıları.Galatasaray'ın başına geldikten sonra yaptıkları belli elindeki kadro Türkiye'nin en iyi kadrosu alınan sonuç ve onun öncesinde ki oyun ortada.

Özhan Canaydın her zaman sevilen muhlis sevecen centilmen ve iyi bir Galatasaraylıydı ama Galatasarayı pek iyi yönetemedi orası ayrı bunun sebebi bireysel hatalardan çok ekibinin verimli olamamasıydı.
En azından Galatasarayın menfaatlerine çalışmış,vefat edene kadar da çalışmakta olan Galatasaray sevdalısı bir insandı.
Ayrıca ölüm konusu hassas bir konudur.Ölenin arkasından kötü konuşmak onu kötü anmak bizlere yakışmayacağı için her zaman iyi olarak anılacaktır.Pankartların çoğunda başkan yerine ağabey kelimesinin kullanılması buna bir örnektir.
Duruşu Galatasaray'a yakışan yaptıkları yetersiz bir ağabeyimizdi mekanı cennet olsun tekrardan...

Emre Bey,
Özhan Canaydın ile ilgili düşüncelerinizde başarıyı, insani değerlerden daha üstün tuttuğunuzu belirtiyorsunuz, özür dilerim sizden bu düşüncenizi bilmeden genel bir yorum yapmak istemiştim.Sanıyordum ki insani değerler sportif başarılardan her zaman bir adım önde gelir,yanılmışım.O dediğiniz maçlardan sonra forumda her zaman toparlarıyıcı ve takıma destek verici yorumlar yapmıştım.Herkesin kendi çapında saygı duyulacak doğru veya yanlış bir basketbol bilgisi vardır. Dediğiniz maçlardan sonra ki yazılarda öyle bir ortam var ki sanki Galatasaray herşeyini kaybetmiş.Böyle bir ortamda teknik bir yorum yapmak istemedim.Haydar Kemal Ateş ile yorumlarınıza bir şey diyemem.Benim için bayan basketbolu ile erkek basketbolu farklılıklar gösterir,erkek basketbolundaki başarısızlık bayan basketbolu için olumlu ya da olumsuz bir etken değildir.

Sevgili Erdal,
O yazıda Galatasaray ile ilgili yorumlar ve başarılardan da bahsediyor.Zaten onu dikkate alarak yazıyı foruma koydum.

Mert Vardar' Alıntı:
Sevgili Erdal,
O yazıda Galatasaray ile ilgili yorumlar ve başarılardan da bahsediyor.Zaten onu dikkate alarak yazıyı foruma koydum.

''başarıyı, insani değerlerden daha üstün tuttuğunuzu belirtiyorsunuz''.

Bu lafınız beni ne kadar yanlış anladığınızın ispatı.Biz onu başkan olarak değil bir ağabey olarak sevdik ve böylede hatırlayacağız.

Galatasaray ruhunu kaybetmiştir,sahada savaşan oyuncularını kaybetmiştir ve takımını destekleyen basketbol seyircisini kaybetmiştir
şöyle bir bakarsak pek bir şey kaybetmemiş dimi ?

Sevgili Erdal,
Sanırım yanlış anlamışsın.''başarıyı, insani değerlerden daha üstün tuttuğunuzu belirtiyorsunuz''. sözünü senin için söylemedim.

Duygu sömürüsü yapıyorsunuz. Her iyi insan, Galatasaray'a başkan olmak zorunda değil. Ayrıca, ben de Özhan Canaydın'ın iyi insan olduğunu düşünmek zorunda değilim. Üstüne sidik torbaları, ucu sivriltilmiş seramikler atılan taraftarlar, kendisinin tepkisiz kalmasını affedebilmişler midir acaba? Bizim ülkemizde ölenin arkasından konuşulmaz mottosuyla kimlerin arkasından ne övgüler yapılmamış ki? Kötü bir başkan olsa da, en azından naif bir insan olan, Fair-Play için bir şekidle uğraş veren Sayın Canaydın övülmesin? Sportif başarıları kazanmak için de şeytan olmaya gerek yok ayrıca.

Haydar Kemal Ateş'in kadın basketbolunda da başarısı yoktur. Çankaya'yı çalıştırmıştı daha önce, ekleyeyim.

Zafer Kalaycıoğlu görevde bulunduğu 8-9 yıllık sürede Fenerbahçe gibi ciddi yatırım yapan bir takıma F4 yaşatamamıştır. Dua edelim de, Fenerbahçe gelecek sene kariyerli bir yabancı coach getirmesin. Yoksa domestic başarılar da hayal olur. Galatasaray ve Fenerbahçe mevcut bütçeleriyle Avrupa'nın dev takımlarıdır bu branşta, üstelik gelecek yıl Spartak'In bütçe kısma ihtimali de var. Bu iki takım da doğru isimlerle çalışarak F4 yapabilirler. En azından bütçeleri orantısında iyi basketbol oynarlar, dünkü gibi oynamazlar kısacası.

Son olarak, Euroleague'i de alsak, ben başında dün alınan kupadan hemen sonra bile bu büyük başkana diye başlayıp Divan Dönemi şairlerini kıskandıracak methiyeler düzerek, her röportajında ilginç açıklamalar yaparak popülistlik yapan, takımının aldığı mağlubiyeti bile oyuncular havaalanında gördükleri taraftarları salonda göremeyince moralleri bozuldu diyerek kabul ettirmeye çalışan, Şahenk'te sahaya girmekten çekinmeyen bir antrenörün olduğu bir takıma aidiyet hissedemem, sırf Galatasaray'ı temsil ediyor diye hissetmek zorunda da değilim.

Emre Bey,
Benim düşüncelerim size duygu sömürüsü olarak gelebilir,önemli değil size öyle gelsin ama bunun adı duygu sömürüsü olamaz.Ayrıca sizden gerekli özrü de diledim.Kabul etmek veya etmemekte size kalmış.Ben gerekli erdemi gösterdim.Şu saatten sonra sizin insani değerlerinizin ve düşüncelerinizin olumlu veya olumsuz olması beni ilgilendirmez.
Madem siz Haydar Kemal Ateş örneğini verdiniz ben de Okan Çevik ve Ekrem Memnun örneğini vereyim.Okan Çevik(kısa bir zamanda olsa) ve Ekrem Memnun bayan basketbolda başarılar elde etmiş hocalar ama erkek basketbolunda fazla başarılı olmuş hocalar değil. Yani demek istediğim erkek ve bayan basketbolu birbiri için genel bir anlamda büyük farklılıklar gösteriyor.
Zafer Kalaycıoğlu ile Galatasaray-Samsun Basketbol maçından sonra da konuşma fırsatı bulduk. Adnan Polat ile ilgili düşüncelerini size methiye olarak gelebilir, finalden sonraki demeçleri gibi bize birebir aynısını söyledi.Kendisinin ve yönetiminin takıma ne denli destek verdiğinden bahsetti.Mümtaz Tahincioğlu'nun kongre günlerinde bile Bandırma'da olması bunun en güzel örneklerinden biridir.Yani kamera önünde ve arkasında aynı şeylerden bahsetti.Seyirci azlığındaki yakınması bence haklıdır.Yönetim bu konuda daha bir belirleyici olabilir,kendisi yönetime bunlardan mutlaka bahsetmiştir.Ayhan Şahenkteki benchteki hareketlerinden bahsediyorsunuz.Gereksiz fevri davranışlar nedeni ile zaten tüm taraftarımızın tepkisini çekmişti.Bizde gerekli tepkiyi göstermiştik,ama ben şu konjonktürde yıkıcı ve kırıcı eleştiriler yapma peşinde değilim ki öyle bir ortam yok zaten şu anda.

.....' e Rağmen ŞAMPİYON !

Birincisi yazdıklarımın yanlış anlaşılmaması yönünde ve yazdıklarımın iyice okunması yönünde !

Zafer Kalaycıoğlu ne benim akrabam,ne eşim ne dostum tanımam etmem,iyidir kötüdür,doğrudur yanlışdır umurumda değil.

27 yaşında bir insan olarak doğduğumdan beri aileden gelenek sarı-kırmızıyla büyüdüm,benim için Galatasaray herşeyden öncedir değerlidir.

Bu forum kimsenin çiftliği değildir ! Bu forum Galatasaray Spor Külübünün basketbol sayfasıdır.Özel bir şahısın veya basketbolseverlerin ortak buluşma alanı değil diye biliyorum.

Son zamanlarda okadar artık rencide edici,hakaret içeren,insanların gururlarıyla oynanan yazılar yorumlar yazılıyorki bu foruma girip okumak,yazmak içimden gelmiyor.Kendi görüşleriyle aynı fikirde olmayan biri oldumu hemen düşman ilan ediliyor,sen bilmiyorsun ki ,sen ne anlarsınki,sen gerçek Galatasaraylımısın ki gibi saçma sapan kırıcı usluplarla cephe oluşturuluyor.

Etikdir değildir orası benim,bizim,sizin değer yargılarımız ve yaptırım alanımız değil,şuan kulübümüzn başında başarı için ter döken bir insan için hiçde hak etmediği bir şekilde ağır eleştiriler yapılıyor.

Ya takım kupa kazanmış .....' e Rağmen ŞAMPİYON başlığıyla haber yapılıyor,bu nasıl bir nefretdir nasıl bir kindir ayıptır,12 yıldan beri kupaya hasretiz kazanmışız Fenere koymuşuz,böle bir günden sonra bile ( ki aynı zamanda bu sene erkek takımı kazanmasına rağmen hükmen mağlubiyetide sayarsak fenere karşı tek galibiyet futbol,basketbol,voleybol branşlarında ) böyle başlık altında haberle kupayı kazandığımız duyuruluyor.

50-60 kişilik grup eskiden olsa gidermiş,şimdi aidiyet hissedilmiyormuş,ozaman toplanın 100 mü 200 mü hadi 1000 kişi olsun protesto edin eylem yapın,Galatasaray Spor Kulübü 25 milyondan fazla taraftara sahip bir camia,benim aşkım bu renklere ne bir futbolcuya ne bir antrenöre nede bir başkana,100 yılı geçirmiş bir camia da ahmet gider mehmet gelir.

Türkiye Kupası veya Türkiye Şampiyonluğu kazananlar listesine baktıgında Zafer Kalaycıoğlu veya başka birinin ismi yazmaz 2009-2010 sezonu Türkiye Kupası Şampiyonu GALATASARAY veya 2000 UEFA Şampiyonu GALATASARAY yazar tarihde,Fatih Terim yazmaz.

Okuyorum yazılanlara yok keşke kazanmasaymışız da bu kupayı,yok kazanmamız kötü oldu,bu resmen sabotajdır,bunu yazanların ben Galatasaraylılığından şüphe ederim.Bu nasıl bir kin nefretdir,ben açıkcası bu kadar güzel,mutlu olunması gereken bir maçdan sonra bu şekilde art niyet yazı yazanların ya birilerinin tetikçiliğini yaptığını yada Galatasaray takımının taraftarı olmadığını düşünüyorum.

Bu kulüp kimsenin çiftliği kimsenin malı değildir ! Başkan ve Yönetim Kurulunun almış olduğu kararları kimse yargılayamaz,yargı mecrası cumartesiydi oy verirkendi,Zafer Hocada Başkanımızın ve Yönetim Kurulumuzun kararıyla getirilmiş bir teknik adamdır kendi başına gelmemiştir,kimse bunu yargılama hakkına sahip değildir.başarısız olursa Yönetim çağırır konuşulur yollar ayrılır,başarılı olursa oturulur anlaşılır,herkes buna saygı göstermek zorundadır.

Herkesin görüşüne saygım vardır,bugüne kadar forumda yazılan her konuyuda okudum ve takip ettim,lütfen bana cevap vericek arkadaşlar olursa teknik,taktik,basketbol,etik gibi konularla ilgili birşey yazmasın yazdıklarımda bu konularla ilgili hiçbirşey yok benim tek itirazım birilerinin tetikçiliğini yapanlara,saygısızca ve onur kırıcı yorumlara,ve bu forumun çiftlik gibi kullanılmasınadır.

saygılarımla.

.....' e Rağmen ŞAMPİYON !

Daha güzel anlatılamazdı. Yeni yönetimden en kısa zamanda sayın hocamız ile yollarını ayırmasını beklyioruz. Hasan beyde rahatlar belki o zaman !

Sevmiyoruz, SEVMEYECEĞİZ!

Sezon başındaki noktadan bir adım ileriye gidebilmiş değiliz. Halen yok siz tetikçisiniz, biz Galatasaray'lıyız muhabbetleri yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...