2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Rakip zımba gibi ileri geri koşarken bizimkiler adım atacak halde değil.

gol yiyene kadar asla oyuncu degistirmiyoruz ha bide baris dokunulmaz kotu de olsa asla cikmaz

Devşirme stoper hataları, devşirme sağ bek hataları... Daha kaç gol yememiz lazım ? Madem bu Singo kronik , ne halt yemeye Boey'le devam etmeyip Sallai'ye sağ bek emanet edip kanser ediyorsunuz milleti ?

Okan Buruğun saha kenarındaki hareketleri nedir ? Tam bir rezillik. Zaten oyun desen yok. Çok ağır şeyler yazmamak için kendimi tutuyorum.

Yönetim sağolsun,transfer sezonu çok iyi değerlendirdiği için sonuç normal.

Geçen sezonki gibi kötü başlayıp görece iyi bitireceğimiz bir CL serüveni olur diye umuyorum. Rakibin kenarda oyuna etki edecek oyuncusu yoktu. Torreira-Batrakov göbeği ilginç şekilde çalıştı ilk yarı ama sağ kanattan çok gol yiyoruz. Keşke oyunu biraz daha tutabilseydik ama o tempoda çok zor. Rakip ister Çorum olsun ister Sporting, Kaan Ayhan Prag maçında ne yapıyorsa kaç sene sonra dejavu olmamalıydı, ona göre takım kurulmalıydı.

Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Rakipten kimi alırsın deseler Zalazar, Inacio isimli olan stoper ve belki sol bekleri hariç kimseyi ilk 18'e bile koymazdım muhtemelen ama takım olarak iyiler işte... Hoca faktörü veya organizasyon, artık ne dersek...

Takımın ciddi bir deplasman fobisi var. 10 kişi Juve maçında Kenan'ın şut direkte patlamasa elenip rüsva olmuştuk. Kondisyon olarak da karşılık veremiyoruz. Sporting'in her kontrasında orta saha tel tel döküldü, kovalayamadık. Hoş bu adamlarla ne kadar kovalarsın o da ayrı...
Hocanın iç saha karnesi ne kadar iyiyse deplasman karnesi de bir o kadar fecaat.

Ben kalan maçlardan minimum 10 puan çıkartacağımızı düşünüyorum. Özellikle kalan deplasman maçlarından beklenmeyen puanlar çıkaracağız bence.

Ama artık şu Lesley, Nhaga, Bitşubia neyse artık forma şansı bulması lazım. Hoca aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyor. O adamları sana süs olsun kenarda çürüt diye almadılar. Kötü adamlar da değiller. Hele hele mevcut oyuncu grubundan hiç kötü değiller!

Osimhensiz bu kadar evet ama sen ona gore planini kuracaktin biz bunu dedik zaten; Eylulde adam aliyorsun sonra hazir degil diyorsun saka gibi...
Torreira öldü bitti orta saha yok bazi isimler mecburiyetten baska yerlerdeler vs.
Bu kulup kultur olarak Avrupada basarili olmali, maddi seviyemizde belirli yerlere gelmisken ona gore hazirlik yapmaliydik.

Geri