2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Gs muhabirlerini takip edeceğine fotospor al daha sağlıklı:)
Ne alaka istediğim herkesi takip ederim benim gazetelere ihtiyacım yok.Ha senin takip etmek isteyeceğin bir yer varsa sana önerim Erhan Telli beyi takip edebilirsin kendisi çok liyakatli içi dışı bir yalanı olmayan tek dürüst gazeteci senin için sağlıklı olabilir😉

Ne alaka istediğim herkesi takip ederim benim gazetelere ihtiyacım yok.Ha senin takip etmek isteyeceğin bir yer varsa sana önerim Erhan Telli beyi takip edebilirsin kendisi çok liyakatli içi dışı bir yalanı olmayan tek dürüst gazeteci senin için sağlıklı olabilir😉
Sakin ol şampiyon
Nevzat dindar
Mehmet özcan
Ali naci
Levent tüzemen
Safa kaan
Emre kaplan
Gibi tipleri 4 senedir bak hepsini toplabir tane zamanında iş yapmış bilent timurlenk etmiyor onu kastettim
Fenerde konanç gibi tiplerin yansımaları

Simdi kafamda deli sorular;
Icardimiz yok artık, Lemina ile sevsem de kendisini yenilememeliydik ama yenilenecek o zaman kalmıştı 1+3(Nelsson, Jelert gidiyor diye düşünüyoruz tabi)
Lesley geldi 1+2 kaldi; sen Can Uzun alabilirsen önde çözümü kolaylastirmak yani sira kontenjanı arkaya da aktarabilirsin.
Cok kıymetli o yuzden o hamle yaparsak ekstra değerli olacak.

Sakin ol şampiyon
Nevzat dindar
Mehmet özcan
Ali naci
Levent tüzemen
Safa kaan
Emre kaplan
Gibi tipleri 4 senedir bak hepsini toplabir tane zamanında iş yapmış bilent timurlenk etmiyor onu kastettim
Fenerde konanç gibi tiplerin yansımaları
Aynen kardeşim sıkıntı yok👍🏽

Bu sene yine şampiyon olacağımızı yine çok iyi kadro kurulma sürecinde olduğunu düşünüyorum.Ama bu sene bence çok çirkeflik görücez Fenerbahçe şampiyon olabilsin diye uğraşılacak gibi geliyor bana ama umarım yanılırım.Ama 27 geliyor çok sağlam bir düzen sistem kurduk çok zor şuan bizi yıkacak takım çıkması Bayern gibi bir ambargo bu yol bu olmasın diye de bütün sezon Fener pohpohlar herkes

En büyük risk oyuncularımız doydu artık buda beni korkutuyor her sene kupa kaldırmak doygunluk getirdi yeni hırs yeni heyecan getirecek şeyler yapılmalı

Mason iyi topçu herkes aykut tehlikeli diyordu ismail daha tehlikeli hatta bu hakem düzeninde.
Acil inceci 10 kreatif 8 ve kanat lazım elinde gladyatör var kafa golü attıramıyoruz.
Ve fener umarım şampiyonlar ligine kalır arada dağılması lazım

Geri