2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Gs muhabirlerini takip edeceğine fotospor al daha sağlıklı:)
Ne alaka istediğim herkesi takip ederim benim gazetelere ihtiyacım yok.Ha senin takip etmek isteyeceğin bir yer varsa sana önerim Erhan Telli beyi takip edebilirsin kendisi çok liyakatli içi dışı bir yalanı olmayan tek dürüst gazeteci senin için sağlıklı olabilir😉

Ne alaka istediğim herkesi takip ederim benim gazetelere ihtiyacım yok.Ha senin takip etmek isteyeceğin bir yer varsa sana önerim Erhan Telli beyi takip edebilirsin kendisi çok liyakatli içi dışı bir yalanı olmayan tek dürüst gazeteci senin için sağlıklı olabilir😉
Sakin ol şampiyon
Nevzat dindar
Mehmet özcan
Ali naci
Levent tüzemen
Safa kaan
Emre kaplan
Gibi tipleri 4 senedir bak hepsini toplabir tane zamanında iş yapmış bilent timurlenk etmiyor onu kastettim
Fenerde konanç gibi tiplerin yansımaları

Simdi kafamda deli sorular;
Icardimiz yok artık, Lemina ile sevsem de kendisini yenilememeliydik ama yenilenecek o zaman kalmıştı 1+3(Nelsson, Jelert gidiyor diye düşünüyoruz tabi)
Lesley geldi 1+2 kaldi; sen Can Uzun alabilirsen önde çözümü kolaylastirmak yani sira kontenjanı arkaya da aktarabilirsin.
Cok kıymetli o yuzden o hamle yaparsak ekstra değerli olacak.

Sakin ol şampiyon
Nevzat dindar
Mehmet özcan
Ali naci
Levent tüzemen
Safa kaan
Emre kaplan
Gibi tipleri 4 senedir bak hepsini toplabir tane zamanında iş yapmış bilent timurlenk etmiyor onu kastettim
Fenerde konanç gibi tiplerin yansımaları
Aynen kardeşim sıkıntı yok👍🏽

Bu sene yine şampiyon olacağımızı yine çok iyi kadro kurulma sürecinde olduğunu düşünüyorum.Ama bu sene bence çok çirkeflik görücez Fenerbahçe şampiyon olabilsin diye uğraşılacak gibi geliyor bana ama umarım yanılırım.Ama 27 geliyor çok sağlam bir düzen sistem kurduk çok zor şuan bizi yıkacak takım çıkması Bayern gibi bir ambargo bu yol bu olmasın diye de bütün sezon Fener pohpohlar herkes

Mason iyi topçu herkes aykut tehlikeli diyordu ismail daha tehlikeli hatta bu hakem düzeninde.
Acil inceci 10 kreatif 8 ve kanat lazım elinde gladyatör var kafa golü attıramıyoruz.
Ve fener umarım şampiyonlar ligine kalır arada dağılması lazım

Can Uzun'dan uzak durulmalı. Frankfurt'ta sadece 1500 dakika oynamış bir futbolcuya 60 milyon avro bonservis istiyorlar ve senin sattığın hemen her pahalı transfer kötü anlamda patlamış. Futbolcu parlatan bir sistemleri var. Bruno diyorlar 30 yaş cıvarı ve üzeri futbolcu alınmaz Premier Lig'den.

Bizim başkan ve yönetim Galatasaray muhabirlerine thuramları camavingaları reindersleri haber yaptırıp üfletirlerse sonrada bakıp maliyet açısından yüksek bulduk deyip can uzuna encisoya mı kaldık derse taraftarlarımızda bruno fernandesi ister hani nerede 500 milyon euro bütçemiz bunu diyende simit girişimcisi abdullah bey söyledi.Garibim taraftarlar her şeyi yapıyor osimhen kutusu sane kutusu çıkartıyorlar alırlar kombineleri zamlı hale getirip çıkartırlar yine alırlar tribünleri iç sahada her maçta fulle yakın doldururlar. Gsstoreda her sezon aynı formaları çıkartıp bu taraftarları kusura bakmasınlar enayi yerine koyup yine almaya zorlarlar bakarlar sosyal medyaya tüm taraftarlar yangın yapıyor hemen 4.forma kasım ayında çıkıyor ooooo mükemmel formamış hemen alırlar yani bu örnekleri çok çoğaltırız şikeci kulüp mason greenwoodu alıp getirebiliyorsa hemde limitlerini alt üst ederek nasıl tff karışmıyor anlamak güç seninde BRUNO FERNANDESİ alman şart oldu veya ona yakın bir oyuncuyu alman şart oldu.

Dış transferden önce iç transferde dogru işler yapmalıyız. Yonetimin kararları buyuk bir hayal kırıklığı. İcardi için hala resmi bir açıklama yok. Adam tatil yapıyor. Lemina ile zamlı sözlesme yapılıyor. Torreira ile yeni sözlesme yapılacagı yazılıyor. Takımın sırtında kambur olan Kaan, Günay ile oyuncularla devam ediliyor.

Can Uzun'dan uzak durulmalı. Frankfurt'ta sadece 1500 dakika oynamış bir futbolcuya 60 milyon avro bonservis istiyorlar ve senin sattığın hemen her pahalı transfer kötü anlamda patlamış. Futbolcu parlatan bir sistemleri var. Bruno diyorlar 30 yaş cıvarı ve üzeri futbolcu alınmaz Premier Lig'den.
Can ve Bruno beğenmemek. Tamam.

Can Uzun için bekledikçe yoruluyoruz. 30-40 milyon arası bir rakam yaşı, yetenekleri, istatistikleri göz önüne alındığında mantıklı olabilir. Yabancı sınırı kararının netleşmemesi tam bir saçmalık ama bekledikçe başka takımlar da devreye girecektir. Frankfurt'un önemli bir özeliği hücum oyuncularını uçuk rakamlara satmak olduğu için iyi pazarlık edilmeli. Son beş yılda sattıkları oyuncuları hep ederinin iki katına sattılar. Nathaniel Brown'u ayrı tutuyorum, zaten hücum oyuncusu değil. Bu arada keşke biz alabilseydik. Sol kanadı on seneliğine kurtarmış olurduk.

Sağ bek, sol bek, stoper, en az bir kanat, göbeğe mümkünse 8 ve 10, bir de yedek forvet eksiklerimiz var. Singo'yu iyi bir fiyata satabilseydik iyi olurdu diye düşünüyorum.

Can ve Bruno beğenmemek. Tamam.
Premier ligden gelen 33 yaşındaki bir futbolcunun fiziksel durumunu düşünün. İlkay ilk sakatlığı sonrası bir daha toparlanamadı. KDB ne hale geldi Napoli'de bir bakın.
Can Uzun'a da şüpheyle bakıyorum. Franfurkt'ta ki geleceği bir talip olmazsak bile şüpheli ve geçen sezon sadece 1500 dakika oynamış. İstenilen bonservis uçuk, Can Uzun için yapılan geleceğe dönük tahminler keza aynı şekilde uçuk. Franfurt'un sattığı oyuncuların durumuna bakın yeni takımlarındaki ve sonra gelin konuşalım.

Uzun lafın kısası Bruno Fernandesi istiyoruz.Bruno olmaz o ayarda yıldız bir transfer istiyoruz alacaklar başka şartı yok.

tek şampiyon olduğumuz şubeyi de kaybediyoruz yönetimine de hocasına da bu gömlek büyük geliyor vizyonları becerileri yetmiyor

4 hafta kalmış liglere. Yine içi geçmiş oyuncularla, sıkıcı, seyir zevkinden çok uzak , 1-0'a oynanan maçları izleyeceksek işimiz var.
Ki görünüş, vaziyet şu anda onu işaret ediyor.

Bruno demek ligi kapatmak demek bu nettir cana 45 verilmez.
Türk oyuncuya ne zaman para versen elinde patlıyor.

Geri