2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

L.Walker efsane olurdu ya. Howard ismi de epey heycan yarattı ama Walker cuk oturuyordu takıma. Muhtemelen kışın kesilir NBA'den

Bu arada C.Bedel ve Övet, Smailagic ismini sağır sultan bile duyduktan sonra yazdılar. Howard'da her şey yolunda gitse imzaya kadar yazmalardı bence.

Acaba diyorum şube yönetiminin isteği üzerine mi ismi girdiler? Belki de olumsuza doğru gidiyor iş diye sosyal medya üzerinden Howard'a ilgi gösterilmesini istediler

Canaan Trabzon'da.

Şehmus
Canaan
Pierre
Metu
Smailagic(Ballo)

Müthiş bir 5 olurdu, tüm takımlara kafa tutardı şu 5'in sağlıklı hali.

Buradaki genel kanının aksine Howard'a sıcak bakmıyorum. James Palmer gibi her topu isteyen, belirli bir şut sayısı kullanmadan maça etki etmeyen ve eli sıcak olmadığında takım oyununa zarar verebilen bir oyuncu.

Bireysel oyundansa takım olarak mücadele edilmesi taraftarıyım. Howard üzerinden şekillenen bir oyun planında şampiyonluk maçında adamın eli tutmadığında izleriz artık 2/13 şut performasını.

Ayrıca, Jerome Robinson niye bu kadar küçümseniyor anlamadım. Özgün Bey'in dediği gibi Avrupa'da onun NBA geçmişine sahip oyuncu sayısı sınırlı. Düzgün bir takımda da skorer açıdan daha etkili olacağını düşünüyorum.

Geri