2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

L.Walker efsane olurdu ya. Howard ismi de epey heycan yarattı ama Walker cuk oturuyordu takıma. Muhtemelen kışın kesilir NBA'den

Bu arada C.Bedel ve Övet, Smailagic ismini sağır sultan bile duyduktan sonra yazdılar. Howard'da her şey yolunda gitse imzaya kadar yazmalardı bence.

Acaba diyorum şube yönetiminin isteği üzerine mi ismi girdiler? Belki de olumsuza doğru gidiyor iş diye sosyal medya üzerinden Howard'a ilgi gösterilmesini istediler

Canaan Trabzon'da.

Şehmus
Canaan
Pierre
Metu
Smailagic(Ballo)

Müthiş bir 5 olurdu, tüm takımlara kafa tutardı şu 5'in sağlıklı hali.

Buradaki genel kanının aksine Howard'a sıcak bakmıyorum. James Palmer gibi her topu isteyen, belirli bir şut sayısı kullanmadan maça etki etmeyen ve eli sıcak olmadığında takım oyununa zarar verebilen bir oyuncu.

Bireysel oyundansa takım olarak mücadele edilmesi taraftarıyım. Howard üzerinden şekillenen bir oyun planında şampiyonluk maçında adamın eli tutmadığında izleriz artık 2/13 şut performasını.

Ayrıca, Jerome Robinson niye bu kadar küçümseniyor anlamadım. Özgün Bey'in dediği gibi Avrupa'da onun NBA geçmişine sahip oyuncu sayısı sınırlı. Düzgün bir takımda da skorer açıdan daha etkili olacağını düşünüyorum.

howard teklifimizi reddetmiş

Euroleague’de piyasada dolaşan isimler arasında Howard kadar üst seviye bir isim yok. Reddettiyse eğer kıta dışına bakmak gerek.

McClung kaçtığına göre Javonte Smart denenebilir. Pedulla imzalamadıysa aynı ölçüde faydalı olur. Deneme sonrası NBA'dan düşerse de Alondes Williams denenebilir. Önünde kendi pozisyonunda kimsenin durabileceğini sanmıyorum, EL'de bile...

Nikolic ve Ivanovic'in oyun kurmada sorun yaşama ihtimaline binaen Milton Doyle gibi hem iso hem transition offense oynayıp hem de topa yön verebilen bir kısa da olabilir.

2 milyon gibi rakamlara çıkılabiliyorsa Japonya'dan D.J. Newbill gelebilir. Hücum, rebound katkısı, asist liderliği, boy, kütle hepsi var. Yine de ben olsam Javonte Smart'ı denerim.

McClung kaçtığına göre Javonte Smart denenebilir. Pedulla imzalamadıysa aynı ölçüde faydalı olur. Deneme sonrası NBA'dan düşerse de Alondes Williams denenebilir. Önünde kendi pozisyonunda kimsenin durabileceğini sanmıyorum, EL'de bile...

Nikolic ve Ivanovic'in oyun kurmada sorun yaşama ihtimaline binaen Milton Doyle gibi hem iso hem transition offense oynayıp hem de topa yön verebilen bir kısa da olabilir.

2 milyon gibi rakamlara çıkılabiliyorsa Japonya'dan D.J. Newbill gelebilir. Hücum, rebound katkısı, asist liderliği, boy, kütle hepsi var. Yine de ben olsam Javonte Smart'ı denerim.
Alondes Williams çekilebilirse efsane olur. Shane Larkin'in Baskonia da ki ilk sezonunda gosterdigi performansı aratmaz. Oyun açma becerisi, patlayıcılık ve dinamizm yonunden takımı üst seviyeye cıkarır.

Euroleague’de piyasada dolaşan isimler arasında Howard kadar üst seviye bir isim yok. Reddettiyse eğer kıta dışına bakmak gerek.
Kıta dışına kesinlikle bakmak lazım fark yaratacak bir oyuncu istiyorsak. O EL listesinden de Brandon Boston iyi bir opsiyon olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu Asvel'in görüştüğü oyuncu da iyi oyuncu. Patty Mills' de ayrılmıyor sanırım oradan.

Nba piyasasındaki free agent guard'lara baktım biraz.

Sharife Cooper
Elijah Harkless
Aaron Holiday
Curtis Jones
Gabe Vincent
Blake Wesley
Brandon Williams
Bruce Brown Jr

Brandon Williams'ın son sezon istatistikleri çok iyi nba'de kalır büyük ihtimalle. Blake Wesley ve Aaron Holiday da iyi yerlerden draft edilmiş, geçmişte beklentilerin yüksek olduğu oyuncular, Gabe Vincent yılların nba oyuncusu.. Bakalım bunlardan birisi gündeme geldi mi?

Herkese selamlar, sevgiler.
Yaşayan en eski basketbol forumuna girmek ve burada görüşlerimi paylaşmaktan dolayı mutluyum. Şu an yayıncılık yapan pek çok kişi bu platformda yazardı, hatta şu an yardımcı antrenör olan Arca Yıldırım kardeşimiz de burada yazıyordu. Onlara da selâm olsun.

Şu an yapılan transferlerden genel olarak memnunum. Geçen sezona göre çok daha dengeli ve derin bir kadro kuruldu. Jerome Robinson'un tutulmasını doğru buluyorum, büyük maçlarda çok iyi katkı veren, akıllı bir oyuncu. Son olarak gündeme düşen Markus Howard elbette heyecan verici bir isim ama iki ucu keskin bıçak. Hücumda ne kadar büyük potansiyel ise, savunmada o kadar büyük zaafiyet yaratan bir oyuncu. Baskonia'da kazandığından bile büyük kontrat vermiş bizimkiler, yine de kalmak istemiş. Gelse kesin taraftarı salona çekmek açısından önemli bir hamle olurdu ama ben taktiksel açıdan baktığımda o kadar da üzülmedim olmadığına...

Geçtiğimiz haftalarda NBA free agent piyasasına bakmıştım, Galatasaray'a uyacak en iyi oyuncu Gabe Vincent benim kanaatime göre. Sebepleri şöyle:

– 1.5 dediğimiz tarzda kombo guard olması (Galatasaray'ın tam olarak bu 1.5 oynayan oyuncuya ihtiyacı var)
– Uzun NBA kariyeri ve maç tecrübesi
– Büyük maçlarda eli titremez, lider karakterli play-off performansı iyi
- Şutu var, oyun zekâsı iyi, topa baskı yapmaktan kaçmaz
– Avrupa basketboluna uyumu kolay olacaktır, pick n roll oynamaya yatkın.
– Top elinde olmadığında da off ball shooter olarak verimli olur.

Gabe Vincent'i böyle özetleyebilirim. Markus Howard'a oluşturulan bütçenin daha azına da getirilebilecek bir oyuncu.

Ssrı-kırmızı günler, sevgiler

Son düzenleme:
NBA'de Nowitzki'den beri Dallas hayranı olduğum için her sene bu takımın 15-20 maçını izler ve sezonunu takip ederim.

Brandon Williams eğer gelirse oynadığımız her turnuvayı kazanırız. O kadar net söylüyorum ve zaten gelme ihtimali bence yok.

NBA'de Nowitzki'den beri Dallas hayranı olduğum için her sene bu takımın 15-20 maçını izler ve sezonunu takip ederim.

Brandon Williams eğer gelirse oynadığımız her turnuvayı kazanırız. O kadar net söylüyorum ve zaten gelme ihtimali bence yok.
Ben de onu çok beğendim. Markus howard’ı hedefleyecek kadar iddialı bir şube yöneticisi varken en azından teklif verilebilir diye düşündüm. Böyle bir oyuncunun undrafted olması da beni çok şaşırttı.

Bu arada markus howard’ın sözleşmesi 2.2 milyon euroymuş. 2 milyon dolar versek NBA piyasasından da iyi bir oyuncu getirebiliriz. Malachi Flynn 1 milyon dolara gelmişti bunu unutmayalım.

Aaron Holiday ve Blake Wesley de dikkat çeken ve iyi sıralardan seçilmiş oyuncular.

ilk baktığımda gözümden kaçmış ama bunlar da oldukça yetenekli ve potansiyelli oyuncular ve şu anda free agent durumdalar..

Nick Smith Jr
Trevor Keels
Killian Hayes
Antonio Reeves
Jahmir Young

Özellikle de genç oldukları için nba'den kontrat bulamazlarsa avrupa'ya gelebilirler. Gabe Vincent iyi bir oyuncu ama 31 yaşına gelmiş nba'de 30-35 milyon dolar para kazanmış bir oyuncu avrupa'ya gelme motivasyonunda olur mu çok emin değilim.

ilk baktığımda gözümden kaçmış ama bunlar da oldukça yetenekli ve potansiyelli oyuncular ve şu anda free agent durumdalar..

Nick Smith Jr
Trevor Keels
Killian Hayes
Antonio Reeves
Jahmir Young

Özellikle de genç oldukları için nba'den kontrat bulamazlarsa avrupa'ya gelebilirler. Gabe Vincent iyi bir oyuncu ama 31 yaşına gelmiş nba'de 30-35 milyon dolar para kazanmış bir oyuncu avrupa'ya gelme motivasyonunda olur mu çok emin değilim.
bence keanu reeves olsun iyi oyuncudur. matrixte gayet başarı idi :)))) şaka yapıyorum ne kadar da oyuncu tanıyor biliyorsunuz maşallah

bence keanu reeves olsun iyi oyuncudur. matrixte gayet başarı idi :)))) şaka yapıyorum ne kadar da oyuncu tanıyor biliyorsunuz maşallah
Oyuncu tanıyorum biliyorum demedim hacıbekir lokumu😊 İngilizce okuryazarlığın varsa oyuncularla ilgili değerlendirmelere bakabiliyorsun. İstatistikleri maçları vs ortada zaten. Oyuncu izlemek, benim işim değil, bu işten para kazanmıyorum. Onu bu takımın profesyonelleri yapacak.

Yurtdışında yaşadığım için senede 3-5 NBA maçına gidiyorum senin için mahsuru yoksa😊

Ayrıca Aaron holiday düşünülebilir dedim bugün roma transfer etmiş. Lebron james gelsin demiyoruz ama sana keanu reeves bir uğrasın hararetini alsın bence.

Yaklaşık 20 yıldır bu forumda yazıyorum, basketboldan da anladığımı düşünüyorum. Tuttuğumuz takıma bir faydamız olsun diye bir şeyler karalıyoruz ama kimseye beğendirmek zorunda da değilim.

Oyuncu gözüm iyidir bu arada kulübün Amerika kıtasından bir scouta ihtiyacı varsa onlar için salonda maç izleyebilirim profesyonel anlamda😊 belki de böylece vrenz, dyshawn Pierre vs gibi sürekli bu ligden ya da oynadıkları rakiplerden oyuncu almak zorunda kalmazlar.

Son düzenleme:
Markus Howard transferinin olmamasına bir yandan sevinip bir yandan üzülür mü insan...Tam da o noktadayım...Bir yandan patlayıcı bir skorer böyle ne yaptığını bilen guardlarla çok iyi giderdi diye düşünüyorum bir yandan da ilk kez komple bir takım olma yolunda giderken böyle bir risk almadığımıza seviniyorum...Hayırlısı olmuştur inşallah...

Nasıl bir kısa gelirse gelsin kadroda sezon icinde en az 3 değişiklik olması gerekeceğini düşünüyorum. ( Sakatlık potansiyelleri, kısa rotasyonu, 5 numara vs. )

Umarım pozecco yerine de ergin koç gelir

Geri