Burak Yıldırım
Kayıtlı Üye
L.Walker efsane olurdu ya. Howard ismi de epey heycan yarattı ama Walker cuk oturuyordu takıma. Muhtemelen kışın kesilir NBA'den
Alondes Williams çekilebilirse efsane olur. Shane Larkin'in Baskonia da ki ilk sezonunda gosterdigi performansı aratmaz. Oyun açma becerisi, patlayıcılık ve dinamizm yonunden takımı üst seviyeye cıkarır.McClung kaçtığına göre Javonte Smart denenebilir. Pedulla imzalamadıysa aynı ölçüde faydalı olur. Deneme sonrası NBA'dan düşerse de Alondes Williams denenebilir. Önünde kendi pozisyonunda kimsenin durabileceğini sanmıyorum, EL'de bile...
Nikolic ve Ivanovic'in oyun kurmada sorun yaşama ihtimaline binaen Milton Doyle gibi hem iso hem transition offense oynayıp hem de topa yön verebilen bir kısa da olabilir.
2 milyon gibi rakamlara çıkılabiliyorsa Japonya'dan D.J. Newbill gelebilir. Hücum, rebound katkısı, asist liderliği, boy, kütle hepsi var. Yine de ben olsam Javonte Smart'ı denerim.
Kıta dışına kesinlikle bakmak lazım fark yaratacak bir oyuncu istiyorsak. O EL listesinden de Brandon Boston iyi bir opsiyon olur.Euroleague’de piyasada dolaşan isimler arasında Howard kadar üst seviye bir isim yok. Reddettiyse eğer kıta dışına bakmak gerek.
Ben de onu çok beğendim. Markus howard’ı hedefleyecek kadar iddialı bir şube yöneticisi varken en azından teklif verilebilir diye düşündüm. Böyle bir oyuncunun undrafted olması da beni çok şaşırttı.NBA'de Nowitzki'den beri Dallas hayranı olduğum için her sene bu takımın 15-20 maçını izler ve sezonunu takip ederim.
Brandon Williams eğer gelirse oynadığımız her turnuvayı kazanırız. O kadar net söylüyorum ve zaten gelme ihtimali bence yok.
bence keanu reeves olsun iyi oyuncudur. matrixte gayet başarı idiilk baktığımda gözümden kaçmış ama bunlar da oldukça yetenekli ve potansiyelli oyuncular ve şu anda free agent durumdalar..
Nick Smith Jr
Trevor Keels
Killian Hayes
Antonio Reeves
Jahmir Young
Özellikle de genç oldukları için nba'den kontrat bulamazlarsa avrupa'ya gelebilirler. Gabe Vincent iyi bir oyuncu ama 31 yaşına gelmiş nba'de 30-35 milyon dolar para kazanmış bir oyuncu avrupa'ya gelme motivasyonunda olur mu çok emin değilim.
Oyuncu tanıyorum biliyorum demedim hacıbekir lokumubence keanu reeves olsun iyi oyuncudur. matrixte gayet başarı idi))) şaka yapıyorum ne kadar da oyuncu tanıyor biliyorsunuz maşallah
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.