Üst

2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Trabzonspor’un Christ Inao Oulaï satışından Bastia’nın payı ve bonusları çıkarıldıktan sonra kasasına girecek net para 20.8 milyon Euro.5.5 milyon Euro bonservis ödedikleri oyuncuyu yaklaşık 16 milyon Euro kârla satmış oldular.
Keşke Dursun başkan da böyle karlı satışlar yapabilse.
 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

şöyle bir giri var var Matviy Ponomarenko hakkında. Birileri Şeva'nın gençliği diyor Oleg Salenlko "Ukrayna'da yapabildiklerini Avrupa'da yapamazsın" diyor.

"eski yıldız forvet
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
, dinamo kiev'in penaltılarla geçtiği universitatea cluj maçında ponomarenko'yu sert eleştirdi:

"ponomarenko bu maçta kayboldu."

muhabirin "geçen sezon baharda gördüğümüz oyuncuya hiç benzemiyor" yorumuna karşılık salenko şunu söyledi:

"ne olursa olsun bu avrupa kupaları — burada ukrayna liginde olduğu gibi topu alıp dönme zamanı vermiyorlar, hemen kesiyorlar."

avrupa kulüplerinin ilgisinin oyuncunun başını döndürüp döndürmediği sorusuna ise:

"söylemesi zor. ama öyle bile olsa, lobanovskyi zamanında böyle bir oyuncu çoktan yedek kulübesinde otururdu. ponomarenko, düşünmeye zaman tanımayan avrupa maçlarına henüz hazır değil."

-dynamo mania-"


Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
 
Ne pnomorenko ne miditlandaki eleman gelecek
Bunlar vizyonsuz beceriksiz...
 
Ne pnomorenko ne miditlandaki eleman gelecek
Bunlar vizyonsuz beceriksiz...

Matyiv için herkes farklı yorum yapıyor. 19 yaşında kilo problemi yaşamış biri. Adriano veya Şevşenko seviyesi diyenler var ki bu adamların seviyesini ne olduğunu bilmiyorlar muhtemelen. 6 aylık profesyonel sadece.
Midland'dakine zaten liginden dolayı karşıyım. İskandinav ligleri çok yanıltıcı.
 
Matyiv için herkes farklı yorum yapıyor. 19 yaşında kilo problemi yaşamış biri. Adriano veya Şevşenko seviyesi diyenler var ki bu adamların seviyesini ne olduğunu bilmiyorlar muhtemelen. 6 aylık profesyonel sadece.
Midland'dakine zaten liginden dolayı karşıyım. İskandinav ligleri çok yanıltıcı.
Sakatlık olmasa şimdiye kadar giderdi
Nygren şeldurup oradan çıkma yalnız.
 
Tam tersine ne idüğü belirsiz bipçi trollün yan kalemi Ali Naci Küçük denen muhabir mi gazeteci denen zat Şahana ayar veriyor.Yanlışın var burhancan bey iyi bir muhabirdir hiç bir zamanda ne başkanı ne de yönetimi savunmuştur.Zaten kendisi de eleştirdi mi bayağı güzel eleştirir.Siz ilkönce Erhan Telli abinin youtube kanalına gidip bu ne idüğü belirsiz bipçi artıklarını onun ağzından dinleyin gerçekleri öğrenmiş olursunuz.
evet Ali Naci'ymiş bu. Burhan kusura bakmasın.
 
Burak Kutluğ'u tanımıyorum,akraba olduğumuzu da sanmıyorum.Olaya sadece sportif başarı anlamında bakarak örnek verdiğin o iki sevimsiz kişinin şampiyon olmak için neler yapabileceğini düşünürsek ,bunu 4 kere üst üste yapan birinin de övgüyü hak ettiğini düşünüyorum.
Onlara sportif başarı anlamında bakmıyorum tam tersi onlar sportif başarı dışında daha güçlüler. Sportif başarı zaten bizde. Her anlamda üstünüz o camiadan ama buna rağmen kötü yönetiliyoruz. Altını çizdiğim nokta budur. Dengeler onlar lehine değişirse böyle bir yönetimle rezil oluruz.

Ayrıca sizin yönetim güzellemenizden sonra Maruf Güneş ile ilgili haberlere denk geldim. Maruf Güneş Okan Hocanın çok yakını olan takımla yatıp takımla kalkan bir olarak anlatılıyor. Galatasaray camiası böyle işlerle yan yana gelmemelidir.
 
Sara'ya neler dendi obez falan. Takımın en hazır oyuncusu gözüktü. Bu sosyal medya iflah olmaz.

Okan Buruk: "Gabriel Sara'nın kilolu ve hazır gelmediği çok fazla konuşuldu ama laktat ve koşu testlerinde Kazımcan birinci, Sara ikinci çıktı. Yine Nhaga gibi Torreira gibi tatili iyi geçirmiş oyuncular ortaya çıktı."
 
Şimdi son günlerde bazı yönetim kalemşörü gazeteciler tarafından Maruf Güneş'in sportif aş üyeliği 25 Kasım 2022'de başladı bu da bahis oynadığı dönemin sonrası gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor.

Fakat Maruf Güneş'in 12.08.2020'de Mustafa Cengiz döneminde de Sportif aş yöneticiliğine atandığını gösteren kap duyuruları da var. Bu gazetecilerin işi yönetimin istediği haberleri yapmak değildir.
 
Lemina ile uzatmak da yanlış karar. Belli ki pek bir şey beceremiyorlar bu dönem. Zaten kontenjan sıkıntısı varken sözleşmesi biten Lemina ile neden uzatırsın ki? Çok mu iyi kadron var? çok mu başarılıydın geçen sene? oyunun çok mu güçlüydü? üstelik Lemina artık 33 yaşında..
 
Şimdi açık konuşmak gerekirse Lemina ile sözleşme uzatıp bu takımın en değerli oyuncularından olan Singo ve Davinson Sanchez'i satmayı düşünmek bizde para yok, biz bu işi beceremiyoruz demektir. Sanchez'i astronomik bir teklife belki satarsın sonuçta yaşı da belli ama 30'a aldığın Singo'yu 35'e satmayı düşünmek filan büyük komedi aynı zamanda da yönetim zaafiyeti.. Singo 55 olan serbest kalma maddesinin altına kesinlikle satılmamalı.
 
10+4 yabancı kuralında takımımızın ana kontenjanında toplam 9 yabancı oyuncumuz var.Okan hoca geçen youtube kanalında söylediği gibi icardiden açılan 1 yabancı oyuncu alma hakkımız var dedi.+4 kontenjanda da 3 tane oyuncu alma hakkımız bulunuyor.4 tane transferi bir şekilde yapsınlarda eksik bölgelerimizi en azından kapatmış oluruz. Hücuma 1 diğer bölgelerede demek olıyor ki U23 oyuncusu alacaklar.Allah yardımcımız olsun sonu iyi bitsin transfer dönemimiz.
 
Ben Icardi mevzusunda ''parasal'' bir anlaşmazlık olduğuna inanmak istiyorum. Zira mevzu ''performans'' ise ; Lemina başta olmak üzere gönderilmesi gereken isimler var. Ve bu isimler halen daha kadroda tutuluyor, akıl alır gibi değil.
2 yıl Lemina ile uzatmak hangi spor aklının fikri ? Bu adam ne yapmış, kaç maç iyi oynayabilmiş ki 2 yıl daha uzatıyorsun ?

Vallahi bu sezon da işimiz var bizim...
 
Ticarette bir laf vardır "alırken kazanmak" diye. Singo'da ne yazık ki alırken kaybedildi verilen sözleşme tutarı nedeniyle. 4,8 milyon avro garanti ücreti var, Monaco'da aldığı 2 milyon avro cıvarıydı. Yan eklerle sezonluk 6 milyon avroya kadar çıktığı söyleniyor bu bedelin. Bizim menajerlik piyasasıyla aramızın bozuk olduğu çok belli. Futbol ne yazık ki menajerlerin eline düştü ve kurtulacak gibi görünmüyor.
Bu yüzden en iyi futbolcularımıza bile abuk sabuk teklifler geliyor geliyorsa. Singo'da da zaten engeli sözleşme bedeli koyuyor.
Bir de bu 1 Ocak 2003 ve sonrası doğumlular kontenjanı sanki çok gençmiş gibi algılanıyor. Oysa dünya çapında bakarsanız 23 yaş altı Galatasaray'a uygun çok futbolcu bulursunuz ama ne menajer sisteminden yararlanıp futbolcu satabiliyorsunuz ne de bu sistemden tamamen kurtulabiliyorsunuz.
 
4 senedir aynı çileyi yaşıyoruz.

4 sene önce Avrupa'da olmayan bir takımı dağıtıp baştan kurmak gerekiyordu. Torrik ve Mertens eklemesi ile başladı, son gün gelen 5 transfer (birisi de Mauro Emmanuel Icardi Rivero) düzeldi, arada Sanchez alındı iskelet oluştu. Bu iskeleti de Sayın Erden Timur yaptı.

Ondan sonraki her transfer döneminde aynı çileyi yaşattılar bize. 2.sezon Şampiyonlar Ligi garanti değil dendi, sonra gidemedik oyuncu gelmedi mavrası okundu. Ara transfer döneminde başkanın bonservis vermek istemediği dendi, Aurier, Vinícius falan geldi. Sonra seçim beklendi, sonra limit dendi. Sonra gidecekler belli değil dendi. Ancak bu sene hiçbir bahaneniz yok bir tane bile bahaneniz yok.

Suudiler para harcıyor piyasa yükseldi dediniz, harcamayı bıraktılar. Şampiyonlar Ligi kesin değil dediniz, kesin. Limit diyorsunuz, limitimiz var. Dünya Kupası dersin 1 aydır alabileceğimiz çoğu futbolcunun Dünya Kupası bitti. Geçen sene para bastınız, gelirlerde Avrupalı İngiliz takımlarla kıyasladınız bizi. Bu taraftar görevini yaptı, milyon forma dediniz, sattı. Kombinelere fahiş zamlar yaptınız, bitti. Localarda döviz olarak fahiş zamlar için millet sıraya girdi. Mağazacılığı halka arz edecek hale getirdi bu taraftar sürekli ürün alarak.

Her sene yaptığınız gibi tepkiler artınca Okan Hocamızı basının önüne çıkarıp her yerde konuşturup, tepkiyi yumuşatmaya çalışıyorsunuz. Alakasız adamlara kiralık + zorunlu olmayan bonservis gibi teklifler yapılıyor. Ben bu yönetimin "başarıda biz yaptık, başarısızlıkta kim yaptı?" anlayışından sıkıldım. Galatasaray tarihindeki en güzel günleri yaşıyoruz. Para, başarı, prestij hepsi var ama iki oyuncu almayı becerebilen bir yönetim yok.

Efsanemiz İcardi'ye düzgün bir veda yaptırmadınız. Transferlerde yine hocayı kalkan yapıyorsunuz. Sene içerisinde fenerasyon hacıosmanoğlunun bize koyduğu raconlara tepki vermediniz, kural ihlallerinde tepki vermediniz. O koltuk sizin bireysel prestijiniz için kullanılamaz, bu camia buna izin vermez.

Her şey belliydi, her şey. Hiçbir as oyuncumuz ayrılmadı takımdan. Sürpriz bir durum yok. Yabancı kuralı da yeni gelmedi. Sezon biterken 2 kanat, 1 yedek forvet, 1 on numara, 1 sol stoper yedeği ve rotasyon için orta saha gerekliliği en başından beri belliydi. Hadi kural netleşmedi dersiniz, e o da netleşti. İnsan utanır biraz, takım Avusturya'ya kampa gidecek gelen tek transferimiz Ugochukwu.

Ya o koltuğun ağırlığı gereğince icraat yapın ya da bırakın gidin başkanlık ve yönetim makamını!
 
Eğer 5-6 tane iyi transfer yapmazsak ve icardi nin ahını aldıysak ki bence aldık bu sene şampiyon da olamayız Avrupada da başarılı olamayız..
 
Eğer 5-6 tane iyi transfer yapmazsak ve icardi nin ahını aldıysak ki bence aldık bu sene şampiyon da olamayız Avrupada da başarılı olamayız..
10+4 kuralı ile Avrupa'da başarı çok zor, lig odaklı 5sene üst üste rekoru görelim ayağımıza kadar gelmiş :D
 
10+4 kuralı ile Avrupa'da başarı çok zor, lig odaklı 5sene üst üste rekoru görelim ayağımıza kadar gelmiş :D
İNŞALLAH görürüz ben ilk 4 sene üst üsteyi gördüm 5.ciyi göremedim 2001 de..İNŞALLAH 2027 de 5.ciyi görürüz hep beraber..
 
Dursun başkan için şuana kadar her şey iletişimsizlik ve plansızlıkla geçti.Dursun başkan canı isterse transfer yapar canı istemezsede transfer yapmaz. Bir taraftar olarak bu kadar netim ona.
 
Bruno 10 numaraya
Can kanatı yedekler
U 23 stoper
U 23 forvet kanatta oynayabilecek
Artı yerli forvet ile kapanır umarım
 
Geri