• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Austin Daye son maçında 28 sayı ve 16 ribaund ile çok iyi bir maç çıkardı.

Jeter olsaymış eğer şu kadroya müthiş olurmuş .
Nate Robinson , Huertas , Telfair ne kadar isterler acaba yada bizim oyuncu için ayırdığımız bütçe ne kadar

Yahu bu başkan neyi bekliyor anlamıyorum. Bir tane oyuncu al iste cebinden. Taraftarla olan soğukluk bile giderilebilir. Az sahip çık şu takıma. Haruna sen kimsin diyeceğine futbol icin hic bir anlam ifade etmeyecek bir tutari cebinden ver de sampiyon yap iki takimi da cok degil bayan bb ye 2 erkek takimina 1 oyuncu takviyesiyle bu is olur. Sezon sonu dersin sen kimsin Harun diye. Bu sekilde ancak bir anlam ifade eder..
Nacizane görüşüm :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sezon ortasına gelindiği için ücretler neredeyse yarı yarıya düşer.

Ne zamana kadar transfer yaparsak EuroCup'tw oynayabiliyor?

Giresundan croker nasıl oyuncu biri bizde deneneceğini olmazsa bo mccleb ile ilgilenebileceğimizi yazmış var mı bilgisi olan??

Giresundan croker nasıl oyuncu biri bizde deneneceğini olmazsa bo mccleb ile ilgilenebileceğimizi yazmış var mı bilgisi olan??

Kaynak kim hocam? Crocker yetenekli ama 4 numara bildiğim kadarıyla

Facebook´ta bir eleman her basketbol sayfasının yorumuna yazmış, kaynak yok yani :D

Crocker çok iyi bir 3 numara ..Ama sallama birşey belli çünkü Girensun'da taraftarın en sevdiği oyuncu şu anda...Hemde bizde zaten iki yabancı 3 numarada...Oraya bir yabancı daha alacağımızı sanmıyorum...

Yine de nasıl bir oyuncu olduğunla ilgili güzel bir makale var ..Bilgi olarak bulunsun : https://insanedunk.wordpress.com/2015/08/05/tony-crocker/

Telfair diyorum başka birşey demiyorum.

Ergin Ataman:

Eurocup'ta iyi bir gruptayız. Yarı finale kadar üst düzey takımlarla eşleşmeyeceğiz. Takıma takviye için araştırma yapıyoruz. Hem oyun kurucu hem uzun oyuncu için bakıyoruz. Transfer takvimine uygun hareket etmeye çalışıyoruz. Ayrıca kulübün finansal durumuna göre vede basketbol marketingde boşa çıkacak oyunculara bakıyoruz. Kulübün bize verdiği tüm bütçeyi lkullandık ama ekstra bütçe sağlanırsa 4 Ocak'a kadar takviye yapabilirz ama bunun net bişey söyeleyemem herşey yönetime bağlı. Takımımız aslında yeterli ama eksik olan bazı noktaları grup maçlarında gördük. Olası çeyrek final yarı final için transfer yapabiliriz.

Hocamız eksiklerin gayet farkında.Umarım gerekli bütçe kendisine sağlanır.Benim önerilerim Telfair ve Bertans.

Hoca bu sezon Eurocup sampiyonlugunu kafaya koymus. Eurocup'ta PG takviyesi yapilmis bir takimla ceyrek finale kadar rahatca gidebiliriz. Ama her halukarda su kadroya PG transferi sart. Valencia'nin bir tik gerisindeyiz..

Bence şimdi Huertas ya da Telfair'i Çin Ligi bitiminde de Beasley'i alırsak EuroCup'ta çok büyük bir favori oluruz.

Hoca bu sezon Eurocup sampiyonlugunu kafaya koymus. Eurocup'ta PG takviyesi yapilmis bir takimla ceyrek finale kadar rahatca gidebiliriz. Ama her halukarda su kadroya PG transferi sart. Valencia'nin bir tik gerisindeyiz..

Valencia şu anda her takımdan 4-5 tık önde :) Tabi hep böyle gitmeyecekler ama önüne geleni yendi adamlar. Biz bu sezon 6 kez kaybettik

Huertas <3 ya aramızda para toplayalım pankart açalım yönetime ne bileyim ama hocanin istediği doğru pgyi alalım :/

Yemin ederim yılbaşında büyük ikramiye bana çıksın 1 milyon yardım edicem. İnanın yazık oluyor bu takıma ve hocaya :(

Telfair'in de aradığımız oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben
Çare Oğuz+pg
Dusan'ın falan maaşından kurtulabilirsek hoş olur

Bence maaşların ödenmesi, geçen seneki sorunları yaşamamamız bu yönetim için yeterli. Ekstra ücrete karşı biriyim , sonuçta Ergin hocaya bir bütçe verildi o da bu doğrultuda aklına en çok yatan kadroyu kurdu, takımda sorun varsa kendi içinde halletmesi lazım.

Bence maaşların ödenmesi, geçen seneki sorunları yaşamamamız bu yönetim için yeterli. Ekstra ücrete karşı biriyim , sonuçta Ergin hocaya bir bütçe verildi o da bu doğrultuda aklına en çok yatan kadroyu kurdu, takımda sorun varsa kendi içinde halletmesi lazım.

Pardon, Hamza Hamzaoglu ile bir akrabaliginiz var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri