2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu hakkaten sen ben o rezil olmasın diye mi çalışacak başkan? Bumu GS başkanının misyonu.
prensipte anlaşma olur oyuncu fiyat arttırda kabul etmezsen yatar, menejeri sorun çıkartır yatar, yada kulübü hinlik peşinde koşar yatar.Nedir yani sanki dünyada başka oyuncu yok, transferde yarın bitiyor.
Forlan işi olmayıp Drogba gelse ne diyeceksiniz o halde konuşmaya hakkınız veya yüzünüz olacak mı?

http://www.sporbucks.com/videogaleri/310/368/unal-aysal-ispanya-donus/unal-aysal-ispanyadan-dondu

4:30'dan sonrasını arkadaşlar lütfen tekrar tekrar izleyiniz,başkanın ağızından evet arkadaşlar 3 isimde bitti,yarın floryadalar diye bir acıklama olmuşmu,başkan ısrarla daha ortada bi şey yok diyor,insanlar kendi kendilerine gaza gelip sonra sinir oluyorlar yapmayın etmeyin ya...

hatta dikkat edin spiker inadına duymak istediği şeyi,yani habercilik adına evet anlaşıldı cevabını duymak istiyor haber olsun diye,başkana zorla evet başkan oldumu oldumu presipte diyelimmi diye bastırıyor.....

Birde Polata 3 yil her sey daha iyi olacak diye biraz daha sabredelim diyen butun hatalari gormezden gelen bu taraftar olmasa bazilarinin dediklerini mantikli bulacam.Once Unal Aysal takimi olustursun sezon baslasin sonuclari ve takimi gorelim.2 ay olmus Polat enkazini toparlamakla ugrasan bir baskana yapilan elestirilere bak.

Benim ilgincime giden fenerli arkadaşlarım önce "ehehe çok yaşlı çok pahali bik bik" derken. Transferler olmayınca "yandınız bittiniz." edebiyatına başladılar. Gerçekten ilginç.

Tamam, Madrid Seferi, davullu zurnalı gidiş, ilk kez KAP'a bildirilen oyuncunun alınmaması, hepsi bir hata değildi. Bir tecrübesizlik, gafil avlanma yoktu.

NOT: Doğan Abi, bana göre yarın Drogba'nın gelmesi şu olayların hata olduğu gerçeğini değiştirmez. Umarım Reyes de Forlan da gelir.

O zaman prensipte anlaştık deyip taraftarı gaza getirmeyecekler.

Gaza gelen sizsiniz abi, kimse kimseyi gaza getirmiyo. Ha belki medyanın gazına geliyoruz ama Ünal Aysal'ın ağzından "bitti" diye bişey duymadım ben. NTVSpor başkanı karşılamaya gittiğinde "Çalışıyoruz, daha kesin değil, 2-3 güne belli olur" dedi. Suçlu arıyorsanız önce durduk yere gaza gelen kendimize, sonra da medyaya bakalım. Ünal Aysal'ın "bitti, imzayı bekliyoruz" demediği transfer olmayınca Ünal Aysal'ı beceriksizlikle suçlamak en hafif tabirle haksızlık. Ayrıca ben hiç üzülmedim, Reyes fazla lüks olacaktı, iyi oyuncu olduğu bir gerçek ama önceliklerimiz farklı olmalıydı.

Sadece Ujfalusi için jetle gidip gösteriş yapmayacaksın. Büyük prestij kaybetti yönetim.Ama önemli olan transferlerin kampa yetişmesi eğer yetişmezse ağır eleştiriler o zaman başlar.

bazı arkadaşlar ya anlamıyor yada ısrarla anlamak istemiyorlar yahu bir oyuncu için,onla anlaşmak konuşmak için o ülkeye gidersen illa onu transfer edeceksin diye bi şey yok;takım ile anlaşırsın oyuncu istemez,oyuncuyu bağlarsın klubü bırakmaz,karısı gelmek istemez beyler Kartalspordan Önder'i Cemreyi,Tepecikten Yakup'u,Güngören'den Emre'yi 10 dakikada transfer edebiliriz ama Forlan diyoruz bu adamları öyle 1 saatte bağlayamazsın.....

kendi kendinize gaza gelip,kendi kendinize birilerine sinir oluyorsunuz.....

başkan konuşmasını daha resmiyete dökülmediği için tamamen anlaştık demiyor fakat her iki taraflada görüşmeler yapıldı ve ufak pürüzler var diyorsa başkan konuyu kapalı olsa anlatığa getiriyor...

Cezmi iyi güzel söylüyosunda borsaya bildirilip resmileştirildi transfer görüşmeleri; buna rağmen sonlandırılamaması başarısızlık değil mi sence?

Cezmi iyi güzel söylüyosunda borsaya bildirilip resmileştirildi transfer görüşmeleri; buna rağmen sonlandırılamaması başarısızlık değil mi sence?

Evren,yanlışsam düzelt borsaya 3 isim ile görüşülmeye başlandı diye bildirildi,tekrar yazayım görüşülmeye başlandı bu ne demek yani görüşmelerde pürüzde cıkabilir demek,borsaya Forlan,Reyes ve Ufaluji ile kesin olarak anlaştık yarın Floryada saat 3 te antremandalar diye bildirilmedi,bence başarısızlık yok......

O zaman prensipte anlaştık deyip taraftarı gaza getirmeyecekler.

Hüseyin, o halde iyisimi sen prensip anlaşması ile kesin anlaşma arasındaki farkı öğren güzel kardeşim.

Başkan prensip anlaşmasından dahi bahsetmedi böyle diyebilirmiyiz dedi gazeteci oda siz diyebilirsiniz dedi.Yemeyip içmeyip arkadaşlarında sidik yarışına giriyorsan bu başkankanın hatası değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...