2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben alsak alsak bole pedersen ne biliyim ederson gibi orta sinif oyunculardan oteye cikabilcegimizi zannetmiyorum. Bizim kalecinin yanina sahada fark yaratabilcek yildiz oyuncuya ihtiyacimiz var lincoln gittiginden beri bu eksikligi hep yasiyoruz Drogba olur mu evet o ihtiyaci karsilar frikik atar uzaktan beklenmedik gol atar ama bu tarz bir olusumda bu ttip oyuncu bulmak cok zor yukarda saydiginiz orta sahalar kagit ustunde iyi oyun olarak ust seviyeye tasiyabilcek oyuncular degildir. Ornek olarak bir alex bir quaresma nerde ne zaman ne yapabilcegi belli olmayan bir oyuncuya ihtiyacimiz var bu bize hagi iydi iyi bir lincoln oynadiginda bunu yapiyordu veya bir kewell da az da olsa oynadiginda yapiyordu. Su anki mevcut orta sahada boyle bir oyuncu maalesef yok

Ntvspor Haber Müdürü Haluk Yürekli:

"Bülent Tulun'la dün konuştuk,Reyes biz ne zaman gel dersek o zaman gelecek,bizden haber bekliyor demişti. ''

''Bülent Tulun Reyes'in haftaiçi,Forlan'ın Pazar geleceğini söylemişti,dünden beri kimse telini açmıyor. "

''Atletico Madrid taraftarının kulübe baskı kurduğuna ulaştık biz. Çok küçük bir ihtimal olsada bir strateji olabilir. ''

''Drogba'nın menejeri Bülent Tulun'u aradı. Ama Galatasaray bizim önceliğimiz Forlan dedi. Forlan'la bir noktaya gelinmiş ki böyle söyleniyor. ''

'' Ben size çok çarpıcı bir örnek vereyim, dün Atletico Madrid kulübü bu açıklamayı yapmadan 30 dakika önce Reyes bitti yarın gelecek yada bu gece gelir diye net ifadeler kullanıldı. ''

GS' den Reyes ve Forlan açıklaması!

Atletico Madrid'in dün itibariyle resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Reyes'in Atletico Madrid'de kalacağı duyurulurken Galatasaray cephesinden hem Reyes hem de Forlan için açıklama geldi.

Atletıco Madrıdli oyunculardan sadece Ujfalusi'yi renklerine katan Galatasaray, Reyes ve Forlan'dan umudunu kesmedi.

İkinci Başkan Ali Dürüst, yaptığı açıklamada görüşmelerin sürdüğünü belirterek, Forlan'ın kulübü ile sorunlarını çözmeye çalıştığını, Reyes'in ise satılmayacağının açıklanmasına rağmen bu oyuncuyu takipte olduklarını söyledi.

Ali Dürüst; bu transferlerin ilk günden itibaren bitmiş gibi yazılmasının medyadan kaynaklandığını belirterek; " Biz bu oyuncular için kulüp ile anlaştık. Bu transferler bitti diye bir açıklama yapmadık. Bunu medya böyle yazdı. Ben ilk günden de söylemiştim. Görüşmeler sürüyor. Defter hala kapanmadı. En büyük sıkıntı Forlan ile A.Madrıd arasında yaşanıyor. Uruguaylı oyuncu belki daha fazla kazanmak istiyor, belki alacakları var bilemiyorum ama biz takipteyiz. ''

Bu arada kulübün -satmıyoruz- açıklamasına rağmen Reyes konusu bile hala kapanmadı. Görüşmeler sürüyor. diye konuştu.

DHA

Ntvspor Haber Müdürü Haluk Yürekli:

"Bülent Tulun'la dün konuştuk,Reyes biz ne zaman gel dersek o zaman gelecek,bizden haber bekliyor demişti. ''

''Bülent Tulun Reyes'in haftaiçi,Forlan'ın Pazar geleceğini söylemişti,dünden beri kimse telini açmıyor. "

''Atletico Madrid taraftarının kulübe baskı kurduğuna ulaştık biz. Çok küçük bir ihtimal olsada bir strateji olabilir. ''

''Drogba'nın menejeri Bülent Tulun'u aradı. Ama Galatasaray bizim önceliğimiz Forlan dedi. Forlan'la bir noktaya gelinmiş ki böyle söyleniyor. ''

'' Ben size çok çarpıcı bir örnek vereyim, dün Atletico Madrid kulübü bu açıklamayı yapmadan 30 dakika önce Reyes bitti yarın gelecek yada bu gece gelir diye net ifadeler kullanıldı. ''

Burası çok ilginç.

Atletico Madrid Sportif Dir.Caminero:

''Reyes kalacak. Forlan'ın ise 4 Temmuz'a kadar vakti var"

''Türkler müzakereden ne anlıyor bilmiyorum.Biz büyük bir kulübüz gelen teklifleri dinlemek zorundayız"

"Forlan eğer 4 Temmuz'a kadar gelen hiçbir teklifi kabul etmezse bizimle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak"

Reyes transferinin olmamasina cok sevindim.Ama Forlan olursa o derece sevinirim.

Forlan Baroşdan farklı bir oyuncu tipi değil ,gol vuruşları biraz daha iyi ama daha yumşak bir yapısı var
Baroş olduğu müddetce Forlan gereksiz bence

Baroş gitse bile maliyeti +20m yaşı 33 olan birini kim olursa olsun istemem
bonservsi elinde olur yıllık 2-3 m ister ayrı mesele

Forlan ve Barosun gol atmak disinda ortak ozellikleri yok.Forlan gelirse takimin beyni olur.Uruguay milli takiminda oldugu gibi.Hagiyede bu para verilirmi denmisti geldiginde.

Atletico madrid yönetimi çok fazla kaşınmasın artık,Hakan balta+Mustafa sarp+Ayhan'dan oluşan 3 lü süper paketi kluplerinin önüne bırakır bir daha da geri almayız,akıllı olsunlar:)

(SKYSPORTS)
Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo:

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Diego Forlan'ın gelecek sezon Premier League'de mücadele etmek istediğini söyledi.

Forlan kendi geleceğine kendi karar verecek. Ancak ilk tercihi İngiltere gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...