2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyospor'a bağlanan Chelsea'den Hamburga transfer olan Gökhan Töre: "Drogba beni ve menejerimi arayarak Galatasaray'ı sordu"

Radyospor'a bağlanan Gökhan Töre'nin menajeri B.Demirtaş: "Evet, doğrudur. Drogba, Gökhan'ı aradı. Galatasaray'ı ve Türk futbolunu sordu."

Manisaspor'lu Yiğit İncedemir: "GS'den resmi olarak teklif aldım. GS'da oynamak, sarı kırmızılı formayı giymek benim için büyük bir onurdur"
Kaynak: Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel programına kendisi katılarak bizzat söyledi.

Arkadaş ne Furkan'mış utanmasak klübü kiralık vereceğiz bir oyuncu için yazıktır günahtır, Willshere,Walcott vb. kaç yaşında a takımda oynamaya başlıyor bizim oynabilecek olanlar orda burda sürünüyor yıllardır Aydın gibi bir oyuncuya şans veriliyor anlamıyorum nasıl bir zihniyet...

Serdar,Denizli'de ilk başlarda oynuyordu ama teknik direktör değişiminden sonra orada bile forma bulamadı,Fatih Terim'in gözüne girebilecek mi bakalım.Kamptan sonra takımda tutulmamasına karar verilirse öncelik Karşıyaka'da olacak sanırım.

tribundergi Tribun Dergi
TRANSFER: Çaykur Rizespor, Galatasaray A2 takımınından Cumhur Yılmaztürk ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. (via @haber53)

Bu haberin doğruluk payı nedir acaba bilen var mı ?

Orduspor başkanı : Serkan Kurtuluş ve Mustafa Sarp için Galatasaray ile anlaştık. Musa Çağıran'la da anlaşıyoruz. Sinan Osmanoğlu'da listede. Pino'yu aynı şartlarda biz oynatmak istiyoruz.Katar'dan talipleri varmış, görüşüyoruz. Culio'yu istedik fakat bırakmak istemediler.

Allah razı olsun, Allah ne muradınız varsa versin, Sarp'tan kurtardınız ya, tuttuğunuz altın olsun :)

Bu seneki en büyük transferlerimizden birisi oldu M.Sarp'ın Ordu'ya gidişi..
Serkan Kurtuluş için ise söylenecek söz yok. Şans verildi, asla iyi değerlendiremedi. Uğur Uçar'ın yanından geçemez. Belediye maçıydı sanırım Olimpiyatta, doğramıştı bizi..

BAM'da yaprak dökümü devam ediyor ama bana bitti gibi geliyor.
A yani Ayhan kalır.. Bence de kalması iyidir. BAM içine pek yakışmıyordu aslında, 1 sene daha takımda kalsa neden kaldı demem. Hele ki geçen yıl ayakta kalan demiyeyim de kalmaya çalışan adamlardan biriydi.

Serkan'ın kalmasını isteyen bir tek ben miyim?:)

İçimden Serkan kalmalı diyordum ama linç edilmemek için sessiz kalıyordum, cesaretin için tebrikler. : )

Bize gelen Serkan ile bizdeki Serkan arasında dağlar kadar fark var. Elbette oyuncunun da yanlışları vardır ama burada salt oyuncuyu da suçlamamak gerek. Geçtiğimiz sezon canımızı sıkan bazı isimler Terim´le sezon öncesi hazırlık kampını hak ediyor, Serkan da onlardan birisi.

Mustafa Sarp olayına sevinmemek elde değil ama gözlerden kaçırılmaması gereken bir nokta var; bizde iki yıl boyunca ilk 11´de oynayan oyuncuya en ciddi teklifi Bank Asya´ya yeni çıkan takım yapıyor. Bir de Culio´u da istedik ama bırakmak istemediler açıklaması da iyiye işaret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...