2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yabancı hakları kale-sol bek-stoper-stoper-orta saha-forvet..Servet ve Hakan ile işimiz zor yine..Sağ Açık Kazım-Yekta olabilir yada Volkan transferi..Orta Saha Ceyhun-Yekta olabilir..Eğer 4-3-3 düşünülüyorsa..Sağ Bek Sabri-Sol Açık:Arda ve Selçuk ile 5 mevkiyi yerli yapabiliriz..Bence forvete verilecek para Kale-Stoper-Sol bek-Orta Saha için kullanılsın en son gerekirse forvet alınır..Baros-Elmander varken forvet bence sonra düşünülmeli

Bence yabancı hakları kale-sol bek-stoper-stoper-orta saha-forvet..Servet ve Hakan ile işimiz zor yine..Sağ Açık Kazım-Yekta olabilir yada Volkan transferi..Orta Saha Ceyhun-Yekta olabilir..Eğer 4-3-3 düşünülüyorsa..Sağ Bek Sabri-Sol Açık:Arda ve Selçuk ile 5 mevkiyi yerli yapabiliriz..Bence forvete verilecek para Kale-Stoper-Sol bek-Orta Saha için kullanılsın en son gerekirse forvet alınır..Baros-Elmander varken forvet bence sonra düşünülmeli

kesinlikle katılıyorum,reyese verilecek paranın 5 te 1 ine ibrahim akın alınır
sol bek stoper kaleci öncelikli ihtiyaçken hala forvet derdindeyiz
şöyle düşünelim bugün lig başlasa en büyük eksiklikler hangi bölgede görülür??herkes şu an ki mevcut kadroya göre bir takım yapsın, en eksik kaldığımız yer neresi herhalde hepimiz kaleci stoper sol bek deriz,önce bunları halledip sonra bal kaymak transferi yapılmalı

Omurga omurga deniyor. Al sana omurga işte. Ortasaha Michael Essien, forvet Didier Drogba. Toplam 20 milyon £ ediyor. Bu ikisine bir de kaleci ekle transfer tamamdır. Ki bu rakam kulübün istediği para. Bu miktarın altına da anlaşabilirsin..

Ondan sonraki iş para harcamaya değil takasa falan kalıyor. Bir yığın adam var kadromuzda olmaması gereken 2 şerli 3 erli paketler halinde takasta kullanır, yerlerine de A2 den gençleri doldur. Daha ne olsun ki...

Türk Basınına alkışlarımı ve tebriklerimi iletiyorum. Nasıl içiyorsunuz ki hem Tevez'i Galatasaray'a getirip hem de bunu gazetede yayınlayabiliyorsunuz. Helal olsun, bünye sağlam :)

Gelcekse Drogba gelsin.Aksi taktirde forvet transferine lüzum yok.Elinde Elmander var elinde ligin en iyi forveti Baros var.Hala hücumcu arıyorsun.Tamam Baros'a güvenilerek yola çıkılmaz.Ama Avrupa'da yoksun ve böyle bir riski almak zorundasın.Kaleye ve orta sahaya takviye yapılmadığı sürece gene bize hüsran var.Drogba'dan da Forlandanda daha çok ihtiyacımız olan oyuncular var.Ve o mevkilere takviye için herhangi bir isim bile geçmiyor.Çok düşündürücü.

Kaleci-**********
Sağ bek-Sabri
Stoper-Servet
Stoper-Ujfalusi
Solbek-**********
Sol açık-Arda
Sağ açık-********
Ortasaha-Selçuk
Ortasaha-*********
Forvet-Elmander
Forvet-***********

Şu an için kesin olan isimler bunlar bence.Sol bek için Hakan Balta ve Çağlardan biri tercih edilecektir.Sağ açık için Kazım'ı düşünmeyip Reyes peşinde koşanlar Servet-Ujfalusi ikilisine nasıl güvenirler merak konusu.Elinde Baros var düşünmüyorsun üstelik.Ortasaha için Cana ve Baros'a güvenebilirsin bu sene için.En gerekli kaleci transferi şu an o sorun çözülmeden ne Reyes heyecanlandırır beni ne Forlan.Bir tek Drogba olursa kalecisiz oynasakta olur diyebilirim.Oynamaya gelen Drogba bir takıma eşittir.Ligde bizi bu sene tek başına taşıyabilecek dünya üzerindeki tek oyuncudur.(Ronaldo ve Messi haricinde)

Sakin oluyorum, değil KAP'a verilse, Başkan aldık dese inanmayacak durumdayım, sadece resmi sitedeki sözleşme yılı verildiğinde inanırım.

O vakit, Türkiye'de katliam başlar, İstanbul'u yakılır, adaklar kesilmeye başlanır :)

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen Juan Pablo Pino'nun transferi için Galatasaray'a teklif götürdüklerini açıkladı.

Yabancı futbolcu transferinde çalışmalara hız veren Orduspor Kulübünde Başkan Nedim Türkmen, Galatasaray'lı Juan Pablo Pino'yu kiralık olarak kadrolarına katmak için Galatasaray yönetimi ile görüştüklerini açıkladı.

Bir kaç gün önce Juan Pablo Pino'yu kiralık olarak transfer etmek için Galatasaray Kulübü ile görüşmelerde bulunduklarını belirten Başkan Nedim Türkmen, bu futbolcuyu yurt dışından bir başka kulübün bonservisi ile birlikte istemesi üzerine görüşmelere ara verdiklerini belirtti.

Juan Pablo Pino'yu bonservisi ile birlikte isteyen Tatar Kulübünün, Galatasaray'dan istediği 3 günlük sürenin bugün dolması ile birlikte tekrar bu futbolcu için Galatasaray Kulübü ile görüşeceklerini belirten Nedim Türkmen, Pino'yu Galatasaray Kulübünden 1 yıllığına kiralamak istediklerini açıkladı.

Başkan Nedim Türkmen, bugün Galatasaray Kulübü ile yapacakları görüşmenin ardından, bir sorun çıkmadığı taktirde Pino transferinin büyük ölçüde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

Galatasaray'da sağ açık ve forvet mevkiilerinde görev alan Juan Pablo Pino, 19 Temmuz 2010 tarihinde 3 milyon € karşılığında Monaco'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.

Hüseyin Öztürk / Ordu

eğer ki pino kiralık gidecekse çok sevinirim hem de kendi için orduspor takımında rahatlıkla yeteneklerini gösterebilir ve bu sezon patlama yapabilir kiralık düşünüldüğü iyi olmuş

Serdar Eylik'in bu sezon A takımda yer bulması söz konusu mu acaba? Denizli'de neler yaptığını bilmiyorum ama kiralanmadan önce Emre Çolak'tan daha fazla ışık veriyordu bence...

O çocuk tam oynamaya, rotasyonda yer bulmaya başlamışken bir Avrupa maçında SamiYende sakatlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam... Alıştığımız tarzın dışında bana ingiliz kanat oyuncularını andırmıştı.

Ayrıca KSK'ye Mustafa Sarp ve Ayhan'ı versek kabul ederler bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...