2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Serkan şişirilmiş bir oyuncu. Keşke abisini alabilsek. Tamam Serdar çok potansiyelli bir oyuncu değil ama Ümit Davala'ya benziyor. Sağ bek oynar , ön libero oynar, ortalamanın üstünde pas yeteneği var , hızlı değil ama kağnı da değil. Yani bu adamdan ne beklenildiği ve ne alınacağı belli bir oyuncu. Bu yönden iyi. Serkan'ın ise savunmada kocaman bir ''0'' olduğunu düşünüyorum. Geri pas vereceği yeri bile bilmiyor henüz...

Hakan Ünsal ın yazdıklarını okudunuz mu? Arda ya karşı Drogba ve Malouda yı veriyolarmış. Fabiano ve Muslera imzaya hazır bekliyomuş. Ve çok önemli tavsiyelerde bulunuyo Florya için takım için. Fatih Terim in evinde toplananlar arasında buda varmıydı. Fatih Terimle arası baya iyi galiba...

Hakan Ünsal ın yazdıklarını okudunuz mu? Arda ya karşı Drogba ve Malouda yı veriyolarmış. Fabiano ve Muslera imzaya hazır bekliyomuş. Ve çok önemli tavsiyelerde bulunuyo Florya için takım için. Fatih Terim in evinde toplananlar arasında buda varmıydı. Fatih Terimle arası baya iyi galiba...

Malouda değil de Essien verilsin hemen gönderiyim ilk uçakla Arda'yı. Ama Malouda Arda ayarında değil bence. Dİyosalar ki biz çıldırdık Zhirkov + Drogba , o da olur :)

Arda hiçbir teklif karşılığında satılmamalı bu sezon diye düşünüyorum.. bu sene bu teklifler geliyorsa seneye iyi futboldan sonra çok daha fazlasına satarız.. 11'deki 5 Türk'ün en önemli parçası Selçuk ve Arda.. Arda'yı verip 2 yabancı alırsak hemde para kazanmadan bu isimler kim olursa olsun vereceği katkı yarı olarak düşer benim gözümde.. seneye gönderirsek en azından önlemimizi alırız Türk isimler kadroya katarız şimdi ona kalkışsak bu saatten sonra Arda'yı verirsin gidersin bir Volkan Şen'i sattığın fiyata elin mahkum Türkiye içinde vermek zorunda kalırsın o parayı.. en doğru karar Arda'nın ne olursa olsun bu sezon kadroda tutulmasıdır.. Bana kalırsa hep kalmalı ama çok istiyorsa da seneye gider..

----------Kaleci---------
---Sabri---Ujfa---Servet-------Çağlar----
--Kazım(Pino)-----Selçuk---Kallström----Malouda----
-----------Baros--Drogba-----------------------

Hakan Ünsal: Dünyanın en önemli 5 forvetinden biri mutlaka sarı kırmızılı formayı giyecek. Luis Fabiano ve Muslera imza atmaya hazır

Hakan Ünsal: Chelsea, Arda Turan’a karşılık Didier Drogba ve Florent Malouda’yı bonservisleriyle teklif etti.

Radyospor’a konuşan Necati Ateş: Kulüpler anlaşamadı. Anlaşma sağlanırsa seve seve GS'ye giderim.Fatih hocayla tekrar çalışmayı çok isterim

Hakan Ünsal: Dünyanın en önemli 5 forvetinden biri mutlaka sarı kırmızılı formayı giyecek. Luis Fabiano ve Muslera imza atmaya hazır

Hakan Ünsal: Chelsea, Arda Turan’a karşılık Didier Drogba ve Florent Malouda’yı bonservisleriyle teklif etti.

Super bir takas teklifi..Arda yi ben olsam gonderirim Chelsea'ye..Sol kanat icin Tuncay,Ibrahim Akin takviyesi yapilabilinir..Malouda+Drogba! Iste bu isimlerle ozlenen basarilar gelir.

Malouda'yı en iyi zamanında bile beğenmeyen biri olarak bence hiçte iyi bir teklif değil.
Üstelik 23-24 yaşındaki bir oyuncuyu veripte vadesi 2 yıl olan iki oyuncu almakta mantıklı değil.

Lyon Başkanı TF1 kanalının canlı yayınında kadrolarındaki bir oyuncu için Galatasaray'la büyük oranda anlaştıklarını açıklamış..

Lyon Başkanı TF1 kanalının canlı yayınında kadrolarındaki bir oyuncu için Galatasaray'la büyük oranda anlaştıklarını açıklamış..

Çok uzun zaman olmuştu anlaşılalı bence.Başkan tvde bile ismini vermişti.O zaman açıklanmalıydı.Demek ki daha iyi isimlerin hiçbiri ikna edilemedi.Eğer tahminim doğru ise diğer bölgelerdeki oyuncularla da anlaşılmıştır daha iyileri kovalanıyodur.Yıllar sonra güzel bir politika izlediğimizin göstergesi olabilir bu transfer :)

Bu arada Hakan Ünsal ve Chelsea forumları Chelsea'nin Arda için Drogba+Malouda+5 milyon euro denmiş.Şaka gibi gerçekten.Doğruluk payı varsa kesinlikle düşünülmemeli.Arda'nın pozisyonu için Malouda üstüne Drogba of of müthiş olur.

eğer hakan ünsal ın yazdıkları doğruysa
inanılmaz olur ama bana hiç mantıklı gelmedi :)
bu arada bir ark. nike da çalışıyor
nike adidas a 8 milyon dolar tazminat ödemiş sözleşme iptal bedeli olarak
galatasaray çok ünlü bir oyuncu ile anlaştı 3-4 güne açıklanacak dedi
inşalllah doğrudur :))

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen:"Pino için Katar'dan gelecek haberi bekliyoruz ama bir aksilik olmazsa Pino'ya Orduspor forması giydireceğiz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...