2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Victor
Sabri(Ujfalusi) Garay(Ujfalusi) Servet(Serdar Aziz,Ceyhun) Hakan(Çağlar)
Reyes(Kazım) Kallstrom(Culio,Ceyhun) Selçuk(Yekta,Ayhan) Arda(İbrahim Akın)
Drogba(Baros) Elmander(Batdal)

Biraz uçuk gibi görünse de olmayacak iş değil, Serdar, Garay, Kallstrom, Reyes , Drogba ve İbrahim Akın'la 6 transfer daha yapmış oluyoruz ama taş gibi kadro olur. Reyes konusunda da Başkan ve Ali Dürüst görüşmeler sürüyor dedikleri için yazdım.

arda'yı gönderip yerine 30 yaş üstü adamlar almayı kimse düşünmüyordur umarım. Genç oyuncu satan çoğu klup ikame genç oyuncu aldıktan sonra gelen parayı değerlendirir. Drogba'yı çok istiyorum ama yanında Malouda bile gelse Arda'nın böle gitmesinin istemem.

Çıkan haberlere inanmıyorum. Osman Altunterim'de Arda bu sene kesin olarak kadroda kalacak dedi. Üstüne söz söylemeye gerek duymuyorum. Ayrıca haber bana çok komik geldi. Drogba ve diğer oyuncular ne kadar dünya yıldızı bile olsa bizimde elimizde bir yıldız var. 1-2 sene oynayacak oyuncular için bunu kaybetmemeliyiz. Arda gelecek sene gider benimde görüşüm bu yönde. Ama bu sene çok iyi işler yapacağını ve hakettiği gibi gideceğini düşünüyorum. Eğer bir takas söz konusu olursa, Arda'nın yaşında ki oyuncular teklif edilsin lütfen. Bana Drogba ismi bile cazip gelmedi. Geleceği varsa normal yöntemlerle gelsin mavi fil :)

Mustafa Sarp'ın ,Ayhanın ve Serkan'ın kesinlikle ama kesinlikle takımda kalmasını istemeyen biri olarak soruyorum sizlere Kewell ne yaptı Neill ne yaptı. Bizdeki bu yabancı sevdası oldukça daha çok Cem Sultanlar Cumhur Yılmaztürkler Serdar Eylikler kaçırırız. Carusca'ya 2 sene verilen şans neden bunlara 6 ay verilmiyor.

Resmi açıklama gelmediği için nereye yazsam bilemedim. Gelince konu açarız herhalde.

Frankurt'tan transfer ettiğimiz genç oyuncu Okan Derici antrenmana çıktı.

Okay Yokuşlu Kayseriye gitmiş 2.3 milyon tl karşılığı. Mustafa Pekdemek ile beraber en çok üzüldüğüm adam oldu transfer döneminde. Dolaylı yoldan Fenerbahçe aldı diyebiliriz artık. En parlak yerlilerden bir tanesiydi, alsaydık orta saha için çok güzel olurdu.

Santrafora bir yabancı
Orta sahaya 1 yabancı
Kaleye bir yabancı

alıp transferi bitirirler mi acaba ? Sol bek sağ bek hiç konuşulmuyor. Stoper desek emin ellerde değil. Hala daha. Transfere en çok ihtiyacı olan takımız ama sınırlı bölgelerde kala kaldık. Korkuyorum açıkçası. Bari göze batanlar gitsede bir rahatlasak.

Santrafora bir yabancı
Orta sahaya 1 yabancı
Kaleye bir yabancı

alıp transferi bitirirler mi acaba ? Sol bek sağ bek hiç konuşulmuyor. Stoper desek emin ellerde değil. Hala daha. Transfere en çok ihtiyacı olan takımız ama sınırlı bölgelerde kala kaldık. Korkuyorum açıkçası. Bari göze batanlar gitsede bir rahatlasak.

her kelimesine katılıyorum. sağ ve sol bek pozisyonları hiç ama hiç güven vermiyor ama gündemde bu bölgelere transfer düşünüldüğü gibi bir hava yok.

Yazık, yazık. A2 takımın Cem ile birlikte en değerli oyuncusu olarak gördüğüm Berkin Arslan'da gönderiliyormuş. Yeni yönetim geliyor, Fatih Hoca geliyor ama zihniyet değişmiyor. Günün en kötü haberlerinden birisi benim için Okay Yokuşlu'yu Kayseri'nin almasıyla birlikte.

Bu sene A2 takımından A takımına oyuncu çıkacak mı ? En çok merak ettiğim soru. En büyük transferimiz onları kazanmak olur. Semih Kaya gibi bir stoper var elimizde. Umarım Fatih hoca değerlendirir.

Ali Dürüst: "Tugay Kerimoglu da Florya'da gorevinin basindadir. Herkes artik elini tasin altina atacaktir Galatasaray'da"

Ali Dürüst: "Okan'in transferi 1 Temmuz'da tam anlamiyla gerceklesecek"

Ali Dürüt: "GS'lilarin telasa kapilacagi bir durum yok. Galatasaray'da transfer bitmez."

Ali Dürüst: "Drogba forvet alternatiflerimiz arasinda degil."

Bu açıklamalardan sonra umutsuzluğum 1 kat daha arttı.

Özlediğimiz, beklediğimiz laf gelmiş işte;

Galatasaray'da transfer bitmez..

Not : Eleştiri değildir. Adnan Polat denen haysiyetsizin ardından yüzüme tükürseler şükür diyecek durumdayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...