2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Ali Dürüst'e ciddi haksızlık yapılıyor bence.
Konuşmalarında hiç bir yanlış nokta yok bence gayet açık seçik konuşmuş yeri geldiği noktalarda politik davranmış etmiş.

Drogba borsaya bildirilmemiş bir isim olduğu için zaten açıklayamazdı bunu başkan ufak tefek haberler verirken Ali Dürüst'ün arkadan nötr yorumlar yapmasının amacı budur arkadaşlar.Ali Dürüst işini iyi yapan bir yöneticidir.Ben sadece başkan olmasını istemiyordum yönetici olarak çalışmalarını beğenirim çoğu zaman.

Osman Altunterim

Bu arada Dürüst'ün iyi transferler yaptık derken o transferler arasında Ersan Gülüm'ü sayması yaşadığı vicdan azabının eseriydi!

Zira Ersan için Yıldırım Demirören'e son görüşmeyi yapma iznini veren isim maalesef Ali Dürüst'tü!

Drogba mevzusu ise tam bombadır :) Bir an şüpheye düştük acaba buradan havaalanına mı gitsek diye :) Söyleyen Ali Dürüst olunca normal :)

Fatih Terim'in Drogba'yı istemediği söylentisi hurafedir.. Terim'in istemediği adamlar Kallström ve Fabiano! NET!

altunterim Osman Altunterim
Drogba mevzusu ise tam bombadır :) Bir an şüpheye düştük acaba buradan havaalanına mı gitsek diye :) Söyleyen Ali Dürüst olunca normal :)

altunterim Osman Altunterim
Fatih Terim'in Drogba'yı istemediği söylentisi hurafedir.. Terim'in istemediği adamlar Kallström ve Fabiano! NET!

Rüyalarıma giriyorsun artık Kara Oğlan. :D

Victor harika bir kaleci.Brezilyada oynadığı için yıllık ücreti makul olacaktır.Ben önce Fm'de almıştım Victoru profili iyi olduğu için.Daha sonra Brezilya milli takımında td değişimi ardından 1. kaleci oldu.Canlı izledim gayet iyi kaleci

Victor olduğunu sanmıyorum, o seviyede bir kaleci alamayız gibi geliyor.... Hafif totem doluyum tabi bu iletimde :)

Bırakın artık şu ntvsporu onlara göre Reyes Forlan bilmem kaç gün önce geçtiğimiz gün İstanbul'a geliyolardı da öyleydi de böyleydi de... Kendileri çalıp oynayan bir spor kanalı...

arkadaşlar bence kaleci kameni olacak ismi pek geçmiyor ortalıkta
orta sahayada miralem pjanic alınacak
bunlar benim tahminlerim
ikiside mevkilerine göre genç
bana göre ikiside kaliteli uyum sorunu olmazsa bizde iş yaparlar
ve maliyetleride daha uygun
tabi bunlar benim tahminlerim
forvet olarakta süpriz bir isim diyorum
çünkü drogba ve forlan işi iyice arapsaçına döndü
mutlaka alternatif biri vardır ve görüşülüyordur

Kaleci-stoper-sol bek

Bence yapmamız gereken 3 transfer bu bölgelere olmalı..Ama olur mu forvet alacağız inatla !! Baros veya Elmander den birini yedek kulübesinde , Hakan Balta ile Servet i ise sahada izleyip kanser olmaya devam edeceğiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...