2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın b ızımıler kaleye ıvankovu forvete mehmet yıldızla necatiyi alırlarsa şaşmayın :)

Ivankov Guney Kıbrıs Rum kesiminden Anortohosis ile 2 yıllık veya 3 yıllık sözleşme imzaladı yanılmıyorsam o yüzden öyle bişey olamaz...Necati gelse de güzel olur yerli rotasyonu açısından.

Bakın b ızımıler kaleye ıvankovu forvete mehmet yıldızla necatiyi alırlarsa şaşmayın :)

Ivankov gitmişti zaten bir takıma, Mehmet Yıldız da Eskişehir'e gitmiş. Necati de Mehmet Özdilek isteyince kaldım demiş, korkmayın o yüzden :)

Victor konusunda, referans Taffarel ise sonsuz güvenim var benim de. O kıtadan alınan kaleciler bizde iyi iş çıkartıyor, Mondragon ve Taffarel yakın geçmişten en iyi örnekleri bunun zaten

Biliyorum böyle videolardan oyuncu analiz etmek doğru değil ama Victor'un videolarında hakikaten inanılmaz kurtartışlar var. Ben de gelirse memnun kalacağımızı düşünüyorum. Taffarel'in referansı bile yeter.

Ntvspor | Irmak Kazuk

Yarın yada perşembe kaleci transferinin açıklanması bekleniyor. Muslera, Doni ve Victor isimleri haricinde süpriz bir isim bekleniyormuş. Bu isim yine Güney Amerikadan imiş.

Muslera transferi yattı galiba.Victor u pek izlemedim.Ama Taffarel kefil oluyorsa vardır bir bildiği diyelim.Doni yi ise hiç istemiyorum.Çok kötü bir kaleci.

Brezilya Ligini yakından takip edenlerin söylediğine göre Lauro ligin en kötü kalecilerinden biriymiş..Victor için ne kadar olumlu konuşulduysa bu adama o kadar olumsuz görüş belirtiliyor..

Başkan ın Dünyaca ünlü kaleci alacağız lafına da pek uymuyor gerçi..

Yıllardır kaleci konusunda sorun yaşıyoruz almışken gerçekten çok iyi bir kaleci alalım 4-5 yıl kaleci sorunu yaşamayalım o yüzden kaleci konusunda riske girmeye hiç gerek yok,tanınmış bir kaleci alalım maliyeti neyse versin yönetim.

Taffarel'in önermesi kurtarır mı sizce ?
Böyle kritik bir dönemde en büyük geliri kaleciye ayırmak gerekti. Milli takım 2.kalecisi olmayı küçümseyen kesim vardı. Bu kaleci kendi takımının 2.kalecisi imiş ve 31 yaşında. İzlemedim ama yorum yapmazsam olmazdı. Dünyaca ünlü kalecide gözümüz yok, kalitesi olan kendini kanıtlamış biri gelsin. Deneme yanılmaya vaktimiz mi var ?

Fm'de Ufuktan falan çok daha iyi profili var ama Brezilya Liginin açık ara en iyi kalecisi Victora bile burun kıvıranlar varken o ligde 2. kaleci konumundaki birini almak ne kadar mantıklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...