2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvspor'da her transfer isim aramamak gerekiyor. Beklenmedik süpriz yapanlar var dediler. Bizim çıkış yada süpriz bekleme gibi bir zamanımız var mı ? Ayrıca yıllardır boş kalemiz var sıradan bir bölge mi burası ? Bırakın forvete oyuncu aramayı en büyük parayı kaleciye verin alın. Buffon ile başlayan serüven kimler ile son buluyor yada bulacak...

İllaki Brezilyalı kaleci alınacaksa Santos'ta oynayan Rafael yada Avai'de oynayan Renan gibi müthiş potansiyele sahip genç kalecileri neden düşünmüyoruz?

Taffarel 1 saat önce Brezilya'da Radio Guaíba'nın canlı yayına bağlanıp Lauro ile ilgili görüşmeleri doğrulamış.

Ayrıca Taffarel radyo programında, öncelikle Muriel Gustavo Becker'i istediklerini ancak kulübünün vermediğini söylemiş.

-

Twitter'da yazanlar.. Ne kadar doğru bilinmez...

ben o haberin doğruluğuna inanmıyorum çünkü başkan Aysal dünyaca ünlü bir kaleci transfer edecez ifadesini kullandı herhalde o da internacionalin 2.kalecisi lauro değildir :D bence sırf taffarel istiyor diyede onun istediği kaleciyi almak mantıklı değil(tabi ki de onun çalışacağı kalecide onayını almak şart) hagi stancu yu çok istedi de ne oldu ....

zaten her transfer döneminde böyle haberler çıkar...Hagi geldiğinde vatandaşı mutu,lobont gibi isimler ortaya atılır taffarel geldiğinde de fabiano,victor,lauro gibi isimlerin ortaya çıkmasıda yadırganmamalı...

İllaki Brezilyalı kaleci alınacaksa Santos'ta oynayan Rafael yada Avai'de oynayan Renan gibi müthiş potansiyele sahip genç kalecileri neden düşünmüyoruz?

Renan Avai de oynamıyor.İnternacional in as kalecisi.Ayrıca pek gençte sayılmaz.26 yaşında.

Benimde çok beğendiğim bir kaleci..İspanya dayken çok iyi maçlar çıkarıyordu.İyi bir tercih olabilir aslında..

1 hafta içinde kaleciyi açıklayabiliriz.

Başkanın acemiliğine veriyoruz. Buna peki

Ünlü bir kaleci transferi yapacağız.

Yıldız mı dedi ünlü mü dedi hatırlamıyorum. Her neyse,
Yani şu sözlerden sonra kendi takımının 2.kalecisi olan biri gelmemeli. Çok komik olur.

Eğer acil takviye yapılması olan bölge olarak görüyorlarsa paraya kıyacaklar. Ha kıymazlarsa hata.

Rahat uyumak bize haram ne diyelim :) Ntvspor bu seferde yanılsa, şu resim eskilere ait olsa. Nedir bu önyargı diyenleriniz çıkabilir. Söz konusu Galatasaray kalesiyse ve boş bir kaleyse acımasız olmak gerekir diye düşünüyorum.

Son olarakta şunu kopyalayalım. Alıntıdır.

"Brezilya basınına konuşan Taffarel: Muriel'i satmadılar.Victor'da pahalıydı.Ruffier'i ben istemedim.Muslera'da menajer sorunu yaşadık."

--
Kaleci transferinde pahalı deme hakkımız varmıydı yahu ? En fazla 5 milyon eurodur. Hadi daha fazla olsun ne olacak ? Kale bu kale :) Hemde Galatasaray kalesi. Hatırlatalım yöneticilerimize.

Hepinize iyi geceler.

"Victor'da pahalıydı" Ne demek ya.Daha geçen ay Ünal Aysal "Bizim limitimiz yok.Ne kadar gerekiyorsa o kadar para harcayıp transfer yapacağız." demedi mi?Madem harcamıyacaksınız niye alelen yalan söylüyorsunuz?

ne demek pahalı hakkaten..bütün transferlerimiz bonservisi elinde adamlar zaten..sanki çok para harcanmış transfere de en önemli bölge kalede maliyete bakacağız..maliyet dediğimizde en fazla 6 milyon eurodur..Başkan , Drogba gündemimizde deyip ertesi gün 2. başkan Drogba gündemimizde yok diyorsa , Başkan transfer limitimiz yok bu sene çok önemli dedikten sonra Taffarel de Victor pahalıydı der..bu kadar fazla anlam karmaşasında birilerinin ipleri eline alması lazım..Bu kesinlikle başkan değil ama..Adnan Öztürk ü de bulaştırmıyorlar bu konulara..Tabii bi de yönetimde herşeyi basına sızdıran bir köstebek var..Abdurrahim yada Bülent Tulun dur muhtemelen..Fatih Hoca dan önce basın duyuyor transferleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...