2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka gibi ya. Taraftarın içi rahat etsin falan diyorlar. Sen tut kaleye böyle transfer yap sonra içi rahat olsun. Çok rahat sağolsunlar.

Abdürrahim Albayrak'a inanmıyorum, olmayacak bence bu transfer :)

Bu Atletico seferinden sonra bu kadar rahat çıkıp ilgilendiğimiz işleri deşifre etmeleri kolay gelmiyor artık bana, beceremediklerini düşündüğümüz gizlilik politikasını yön şaşırtma ile uyguluyor olabilirler diye düşünüyorum. Eğer gerçekten bu transfer olursa yandı gülüm keten helva....

Dipnot: "son yıllarda Galatasaray'da kaleci yetiştiremedik biz" bu cümleyi anlamadım açıkcası ben yaşım yettiği kadar minimum 9 yıldır düzenli takip etmişimdir haliyle Galatasaray'ı ama yetiştirmeyi geçtim alıp da kaleci yapabildiğimiz yerli bir kaleci bile bilmiyorum acaba gerçekten en son ne zaman oldu böyle bir şey? Alt yapıdan çıkartıp da milli takıma sunduğumuz umarım bir gün nasip olur...

Yanlış hatırlamıyorsam u 16 gibi bi turnuvada ödül almıştı genç kalecimiz. Adı da Alperen di galiba. Yani genç milli takımlarda gelecek adına epeyce umut veren bi kalecimiz var diye biliyorum...

Ortada bu transfer olursa skandal bir durum var..Forlan için milyon eurolar havada uçuşuyor..Ama sen kimsenin bilmediği bir ismi en sorunlu yerine transfer yapıyorsun.Kaleci iyi de çıkabilir bilmiyorum ama biz kaleye bakınca güven duyacağımız bir isim olmalıydı..Bu isim 5-6 milyon euroya olabilirdi..Forlanı düşeneceğimize kaleci alınırdı..Ayrıca A.Albayrak zaten rahatsızım yöneticiliğinden açıklamasında yıldız yaratacağız diyor..Adam 31 yaşında..Ayrıca genç isim almayarak bence kulubü daha da batıracağız..Tüm geçen isimler 30 üstü...

Abdürrahim Albayrak:

Zaten Fatih Hocam Lauro'yu tanımasa, bu transferin gerçekleşmesi mümkün değildi.

Taffarel bu kaleciye çok inandı, güvendi.

Lauro; Taffarel'in önermesi,Fatih Terim'in direktifi, başkanımızın bilgisi doğrultusunda transfer oluyor.

Bir de kaleci antrenörümüz Taffarel de yeni aldığımız kaleciye kefilse akan suların durması lazım.

Son yıllarda Galatasaray'da hiç kaleci yetiştiremedik. Ben inanıyorum ki Taffarel bir adım olacak.

Bu transferden biz iyi bir isim yaratacağız. Ucuza büyük işler yapacağız. Bunu böyle düşünmek lazım.

Büyük hayal kırkılığı şuan için. Umarım sahada performansıyla düzeltir bu düşünceleri.

Açıkçası A.Albayrak'ın kandırıldığını düşünüyorum. Yönetimde ne işi var anlamadığım biri zaten.

Şu yönetimde kimse konuşmasa çok daha güzel olacak..konuştukça taraftarı yıpratıyorlar ve kredilerini tüketiyorlar..Ne Başkan futbol dilinde konuşmayı biliyor ne de yöneticileri..her kamera karşısına geçen kesin saçmalıyor..o yüzden lütfen sussunlar..

Kurumsallık lafını ağzından düşürmeyen Başkan , basın ve taraftar gazı ile transfer yaptıklarını beyan etti..Durup dururken vaatler verdi..Yok dünyaca ünlü kaleci , dünyaca ünlü forvet diye..A.Madrid in 3 yıldızını jetimle gidip 5 saatte bitirdim diye hava basmak istedi..olmadı..bunları hep taraftarı havaya sokmak için yaptı ama daha kötü ters tepti..Ali Dürüst , Başkan ın Drogba gündemimizde demesinden 1 gün sonra Başkan ı yalanladı..Ersam Gülüm ü yaptığımız transferler arasında saydı..İyi tamam buna da dili sürçtü diyelim..Bülent Tulun , Ujfalusi ye parmak arası terlikle şortla imza attırdı..Yakıştı mı hiç o görüntü..son olarak Abdurrahim Albayrak yapılan kaleci transferinin 31 yaşında olduğundan bir haber "bu işlere illa isim olarak değil, isim yaratmak olarak bakmak lazım. buradan biz iyi bir isim, iyi bir yıldız yaratacağız" diye açıklama yapıyor..Her açıklama ayrı bir komedi..Beşiktaş ile Aslantepe yi paylaşalımda sıvama kısmına doğru yol alalım..

Şu yönetimde kimse konuşmasa çok daha güzel olacak..konuştukça taraftarı yıpratıyorlar ve kredilerini tüketiyorlar..Ne Başkan futbol dilinde konuşmayı biliyor ne de yöneticileri..her kamera karşısına geçen kesin saçmalıyor..o yüzden lütfen sussunlar..

Kurumsallık lafını ağzından düşürmeyen Başkan , basın ve taraftar gazı ile transfer yaptıklarını beyan etti..Durup dururken vaatler verdi..Yok dünyaca ünlü kaleci , dünyaca ünlü forvet diye..A.Madrid in 3 yıldızını jetimle gidip 5 saatte bitirdim diye hava basmak istedi..olmadı..bunları hep taraftarı havaya sokmak için yaptı ama daha kötü ters tepti..Ali Dürüst , Başkan ın Drogba gündemimizde demesinden 1 gün sonra Başkan ı yalanladı..Ersam Gülüm ü yaptığımız transferler arasında saydı..İyi tamam buna da dili sürçtü diyelim..Bülent Tulun , Ujfalusi ye parmak arası terlikle şortla imza attırdı..Yakıştı mı hiç o görüntü..son olarak Abdurrahim Albayrak yapılan kaleci transferinin 31 yaşında olduğundan bir haber "bu işlere illa isim olarak değil, isim yaratmak olarak bakmak lazım. buradan biz iyi bir isim, iyi bir yıldız yaratacağız" diye açıklama yapıyor..Her açıklama ayrı bir komedi..Beşiktaş ile Aslantepe yi paylaşalımda sıvama kısmına doğru yol alalım..

Tamamen katılıyorum, sakin olun daha yeni diyenler olabilir ama şuana kadar ki yönetim gerçekten çok çok kötü

Beğen butonu olsa bu yazıyı beğenirdim.:)Kelimesi kelimesine katılıyorum.
+Bülent Tulun un yeni sponsorumuz Nike olmasına rağmen adidas formayla Ujfalusi ye imza attırması.

Adidas formayla imza attırılması açıklandı yalnız. Resmi site onunla ilgili birşey yayınlamıştı transferler adidas ile poz verecek vari birşey :)

Transferler ile ilgili artık 1 kişi konuşacaktı sözde. Ali Dürüst bilgi kirliliğini önlemek için sizlerde bize yardımcı olun diye bir açıklama yapıyordu basın konuşmasında. Albayrak yine ortaya atlamış. Kesinleştide mi böyle konuşuluyor ? Bu yönetimin en büyük sorunu, her ağızdan farklı bir söz çıkması. Gerekirse içerden hiç bilgi alınmasın ama bir düzen olsun.

Yalnız komik olan, yönetimin sözlerine inanamıyor olmamız. :) Yada inanmak mı istemiyoruz.

Böyle bir hatayı nasıl yaparız anlamıyorum.Hiç kimse bana Fatih hocanın bu adamı istediğine beni inandıramaz.Anca listenin en sonuna yazmıştır ismini.Galatasaray takımı kaleci alacak pahalı diye alamıyor hem de Brezilya liginden.Neymar ı almıyoruz kardeşim,bu kulübün Victor'u alacak gücü var.Gerekirse Forlan veya yıldız isim alınmasın çok sağlam bir kaleci alınsın.Baros,Elmander,Pino,Kazım+yerli forvet ile götürürüz yine ligi.Yeter kaleci diye yıllardır kova izliyoruz.Bu senede aynı hatayı yapıyoruz.Sonra yine en kritik maçta saçma sapan bir hata yapacak adam sezon sonu para verip yine göndereceğiz.Bir kere pahalı alalım ama bir 5 sezon içimiz rahat etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...