2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isim olarak büyük hayal kırıklığı kabul ediyorum ama formamızla 5 maç üstüste izlemeden hiçbir transfere olumsuz yorum getirmem.. ama kesinlikle de isim olarak daha iç rahatlatan bir transfer bekliyordum..

Lauro? Yıllardır FM oynarım.Her adamı izlemesem de isim olarak tanırım.Lauro'yu ilk defa duydum.Buffonlar ünlü kalecilerle başla bu adam gelsin şaka gibi.Victor'a Muslera'ya burun kıvıranlar şimdi neler düşünür? Yazık gerçekten yazık.Bu sene futbol takımından çok ümitli değildim.Benim için erkek basketteki transferler çok önemli.Futbol takımı umrumda değil.Ama ne yalan söyliyim azda olsa bir umudum vardı bu isimle o da gitti.Eğer isimler bu şekil devam ederse edecekse korkarım ki sonumuz Feyenoord,River gibi olur. Umarım heyecan yaratacak katkı sağlayacak isimler gelir..Bu sene gerçekten buna çok ihtiyacımız var.

Ünal Aysal...

Dünyaca ünlü bir kaleci getirecez dedi başkan kendi ağzıyla,taraftarın içi rahat olsun zımba gibi takım gelecek dedi onada tamam dedik,flash transfer olur olmaz hiç önemli değil lakin başkanın ağzından çıkan sözlerin hiç mi kıymeti yok be arkadaş!!! Koskoca başkan yalancı düşürdü kendi kendini yakıştımı şimdi ....

yönetim şu ana kadar fiyasko resmen bu kadar konuşup iş yapmayan yönetim olamaz. ünal aysal neden taraftarı gaza getirdin o zaman hani 22 hazirana kadar bitecekti transferler hani dünyaca ünlü kaleci alacaktın. savunma ve kaleci geçen yıldan bile kötü şu an geçen yıl bir sürü gol yedik ama akıllanmadık. taraftar icraat istiyor söze karnımız tok. daha kadrodaki boş futbolcuları bile yollayamadınız. mustafa sarp hala kutsal galatasaray forması ile idman yapıyor yetmedi mi çektiklerimiz. selçuk inan en iyi transferimiz onu da adnan polat yapmış adam selçuğu ben aldım dedi yeni yönetim yalanlamadı

Bu ülkede klüp başkanlarıda iktidar olacak partilerde hem vaadlerle secilir bunu bir türlü aklımıza sokamadık. Ünal Aysal göreve başladıktan sonra yaptığı açıklamaların ardından taraftarda ki heyecanı nedense anlayamamıstım. Vaadlere karnı en cok doymus olan taraftar biz olmalıydık ama görünen o ki hala her önümüze gelene güveniyoruz her söylenene inanıyoruz. Forumlarda icraat isteyen kitle sayısı en fazla 50 dir bu sayı hic yeterli değil. Artık bizim taraftar olarak hem baskıcı hem de eğitimli olmamız şart. Çünkü bu subeyi sadece Haldun Üstünel gibi dediğini yapan adamlar toparlar. Bunun içinde yeni H.Üstünel'ler yetiştirmemiz lazım yoksa asla eski günlerimize dönemeyiz.

Bu arada hep diyoruz aşkımız renklere futbolculara değil diye peki Galatasaray kendi kendine mi Galatasaray oldu bugünlere geldi ?

Dünyaca ünlü kaleci getircem deyip bana İnternacional'in yedek kalecisini getirirlerse kimse kusura bakmasın bu taraftar daha ne lisanslı ürün alır ne de maclara gelir kolay kolay. Drogba mrogba gelsede değişmez bu. Bu ayıp taraftara yapılmayacaktı.

Koskoca GALATASARAY takımı taffarelin referansıyla transfer yapar mı Allahınızı severseniz yaa!!!son 2 yılda 7 maç oynamış adam bi 2009 da 35 maça çıkmış son 3 senede oynadığı toplam 42 maçta 51 gol yemiş şu CV le kalecimi alınır Zapatayı daha yeni gönderdiniz aynı CV ondada vardı hiç mi ders almadınız yemin ediyorum sinirlerim çok bozuk

Abdürrahim Albayrak açıkladıysa sıkıntı yapmaya gerek yok, adamın maşallah dediğinin bir gün yaşamadığı bir dönemdeyiz. Lauro geldi demişse, gelmemiştir, olarak algılarım :)

Yok iş ciddiyse, bu transferi mantıklı kılacak tek bir neden bulamam. Taffarel kefil olsa da ben böyle bir sezonun ardından, 5 sezonda 40 maç yapmamış adamı kaleci diye almam.

herşey bi kenara,Fatih hoca floryada temizliğe başlıyormuş ama Ayhan'ın,Mustafa sarp'ın,Aydın'ın isimleri yine gecmiyor hatta ilk idmanda hoca, Ayhan ile o kadar samimi pozlar vermişki anlaşılan bu senede takımda bunlar,o kadar istemem hatta yalvarmam rağmen bi türlü gönderemedik şu adamları.....

Ayhan gitmicek diyoruz hocam nesini anlamıyosunuz bilmiyorumki.

Doğan,öyle bi istekli söylemişsinki sanki Ayhan değilde Messi mübarek,istemiyorum kardeşim son 6 senedir hiç bi alt oynamayan,hücuma çıkarken bile topu geri oynayan,ayağından topu cıkarırken kendi ekseninde 360 derece dönen,takımı yavaşlatan bu adamı görmekten bıktım artık....

bu adam ,antrenör olsun,menejer olsun,yardımcı hoca olsun ne olursa olsun ama artık sahada ve takımda olmasın,son 10 senede 120 tane önlibero oyuncusu aldık,gönderdik bu adam hala sabit hala takımda...

hem ayrıca bırakta Fatih hoca karar versin gidiğ kalmasına sen değil.....

Doğan,öyle bi istekli söylemişsinki sanki Ayhan değilde Messi mübarek,istemiyorum kardeşim son 6 senedir hiç bi alt oynamayan,hücuma çıkarken bile topu geri oynayan,ayağından topu cıkarırken kendi ekseninde 360 derece dönen,takımı yavaşlatan bu adamı görmekten bıktım artık....

bu adam ,antrenör olsun,menejer olsun,yardımcı hoca olsun ne olursa olsun ama artık sahada ve takımda olmasın,son 10 senede 120 tane önlibero oyuncusu aldık,gönderdik bu adam hala sabit hala takımda...

hem ayrıca bırakta Fatih hoca karar versin gidiğ kalmasına sen değil.....

Ozaman son cümlenin saçmalığına ve hadsizliğine istinaden sende susacaksın abicim, bırakta Fatih Hoca karar versin sen karışma bir zahmet.

Ben kendi fikrimi söylemedim alınan kararı söyledim.Ayhan Akman bu takımdan yollanmayacak. Avrupadan teklif gelir Ayhan'da askerlik vs için kabul ederse ayrı ancak buda çok ekstrem bir durum. Bu durumda Ayhan gitmeyecek, sen istediğin kadar istemiyorum diye yırtın dur abicim.

Yine fatih hocaya laf atacaklar capulcu oyunculari topladi diye ayni oyunlar yine oynaniyor rahmetli canaydinda 3 yildiz diyordu kimler geldi baskanda dunya yildizlari dedi dedi gelecek kaleciye bak yazik valla yazik galiba bizi taraftar olarak cok enayi goruyorlar

Yerli transfer yapmayacak mıyız ? Orduspor başkanı açıklama yapmış Mustafa Sarp Ordu'ya gelmek istemiyor Galatasaray'da kalmak istiyorum dedi diye. Yerli kalitemiz hala iyi değil. Yolcu olacakları birtürlü uğurlayamıyoruz.

Galatasaray'da rota yeniden Muslera'ya döndü

Galatasaray kaleci transferini bir türlü noktalayamıyor. Brezilya basınının Galatasaray'ın Internacional'den Lauro ile anlaştığını yazmasına rağmen sarı-kırmızılı yönetim taraftarın tepkisi nedeniyle Lauro'dan vazgeçmeyi düşünüyor. Sarı-kırmızılılar yeniden Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'ya döndü.

Galatasaray'da Taffarel'in raporu doğrultusunda anlaşmaya varılan kaleci Lauro'yı başkan Ünal Aysal veto etti.
Galatasaray'ın Lauro ile anlaştığı yönündeki haberlerin çıkmasının ardından taraftar Internacional'in 3. kalecisinin Galatasaray'a gelecek olmasına büyük tepki gösterdi.
Yönetim de bu tepki karşısında Lauro transferinde geri adım attı. Galatasaray, yeniden uzun süre uğraş verdiği Muslera'ya dönüş yaptı.
Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın kulübü Lazio ile yeniden görüşmelere başladı. Galatasaray, Muslera için Lorik Cana'yı da takasta kullanmayı planlıyor.

Ntvspor

Gözünüzü seveyim bu sefer tutturun :D Başımız döndü...

Şeref abi sözlükte Galatasaray futbol takımı bölümüne ''yeni kalecisini öğrendiğimdir açıklayım mı?'' yazmış. Lauro değildir heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...