2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben açıkçası stoper istemiyorum. 4. stoper olarak Semmih oynasın. Avrupa'da yokken bu çocuk şns bulmayacak da başka ne zaman bulacak.
Forvet için de çok uğraşmayalım ve bize 1 sezonda çok iyi katkı verecek olan Raul'u alalım bitsin bu forvet işi. Bizim şu an top sürebilecek , dribblingi üst seviyee bi forvete ihtiyacımız yok. Zaten Baros ve Elmander bu tarz hareketli oyuncular. Bence bize Raul gibi golcü lazım. Hem takımıyla sorunları var , hem de piyasası düştü. Karakteri üst seviyede bir oyuncu ve bence çok başarılı olur. Geldiği anda formama hangi ismi yazdırcam tartışması da benim için son bulur.

Açıkcası hala taraftarın içini hoplatan bir transfer gerçekleşmedi,bu takım geçen seneye göre çok çok üzerinde olmasına rağmen ne bileyim medyada geçen adebayor,ebue,arşavin isimlerinden 1 yada 2 tanesi Galatasarayda olmasını canı gönülden istiyorum,şu kadroyla her maç 50 bin kişi stadı dolduracağımıza inanmak biraz iyimserlik olur hiç olmazsa bir yıldız transfere ihtiyacımız var defans olur forvet olur farketmez...

Ayhan'ı bu sene göndermeyiz, zaten seneye futbolu bırakır. Barış'ın, Sarp'ın arasında çok göze battı, deyim yerindeyse adı çıktı, yoksa Ayhan son senelerde orta sahada ayakta kalan oyuncu olmuştur, çoğu zaman.

Orta Saha anlamında gerçekten ciddi bir çağ atladık. Barış'tan, sarp'tan, Melo'ya, Selçuk'a geçiş yaptık. Ligin en kötü orta sahlardan biri iken, Melo, Selçuk, Ceyhun, Yekta, Culio, Ayhan gibi bir rotasyona sahip olduk.

Ayhan'ı bu sene göndermeyiz, zaten seneye futbolu bırakır. Barış'ın, Sarp'ın arasında çok göze battı, deyim yerindeyse adı çıktı, yoksa Ayhan son senelerde orta sahada ayakta kalan oyuncu olmuştur, çoğu zaman.

Kesinlikle katılıyorum..

Ayrıca unutulmamalıdır ki, 10 senedir bu forma altında ter döken bir isim Ayhan. Yeri gelince performansından dolayı çılgına dönsem de, Mustafa ve Barış'tan farklı bir yere koyulması lazım kesinlikle.. Futbolu ne zaman bırakacağını kendisi ve Allah bilir tabiki ama bu forma altında futbola nokta koymasından mutluluk duyarım

Mustafa Sarp kalır ya takımda :D :D adamın kampa gitmesine ihtiyacı bile yok çıkar oynar her türlü :) Ne biliyim mesela ofsayttayken top ister atılmazsa kızar, kaleciyle karşı karşıya geri döner topla birlikte, tabii bir de soyunma odasına nefis deparları var. :D

Hem Arshavin hem Adebayor vay vay vay gerçekten çok iyi bir orta alan ve ileri uç olur ama hala beklerde çok sıkıntılıyız. Oraya da takviye lazım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...