2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha da ilginci Lass'ı doğruladı ve Melo'nun gelişine rağmen istediğini ima etmiş. Ne düşünüyor, ne planlıyor, enteresan...

Uğur bence Lass için istediğini söyledi ama pot kırmamak hani alamadılar demesin kimse diye çok fazla açık vermedi. Forvet konusunda çok daha ısrarlı gördüm hocayı. Ne bileyim sanki Baros'u düşünmüyor gibi..

Bence de bir forvet gerekli, ama Baros'u da pek gözden çıkaracağını düşünmüyorum.

Valla ben de düşünmek istemiyorum açıkçası ama yabancı kontenjanı olan ligde bir takım için 4 yabancı forvet aşırı lüks olur, daha doğrusu uygun olmaz.

İlginç değişikliklere hazır olalım derim ben, ağzımızın açık kalacağı şeyler olabilir lig başlangıcına dek..

Futbolcu kazanmak zor futbolcu kaybetmek kolaydır. Fatih Hoca önceden çok iyi tanığı Hakan'ı kazanmayı tercih etti. Pekala sol bek de isteyebilirdi. Umarım başarılı olur bu konuda. Lass'ı istiyorsa Melo'ya rağmen 4-3-3 oynayacağız demektir. Melo, Lass ve Selçuk da çok uygun bu sistemin göbeğini oluşturmak için. Ancak bu tek forvet manasına geliyor ki o zaman neden forvet istiyor. Belki Elmander'i sağda veya solda kullanabilir. Stancu yolcu gibi. Defansa takviye istemesi de çok iyi bir durum çünkü geride sıkıntılı olduğumuz açık. Ancak Arda'ya alternatif oyuncu hala yok elimizde. Umarım hocanın istediği transferler yapılır ve çok iyi bir Galatasaray izleriz bu sezon.

Eboue taktiksel avantaj sağlıcak bize orası kesin.

Lass gibi bir oyuncuyu tartışmam bile. Son yılların en büyük transferi olur.Orta alanda Culio yolcu gibi.

Forvette ise bir yabancı geldiği anda Stancu'ya hoşçakal deriz.Bu durumda Volkan Şen zaruri olabilir bizim için.

Benim dun Terimin soylediklerinden anladigim Culio gider.Pariste bir kule ornegini bosuna vermemistir.Forvet alirsak Stancuda gider.Aydin,Emre Colakta yolcudur.4 transfer daha olacaginin sinyallerini verdi Fatih hoca.Sagbek,solacik,orta saha ve forvet.3 yabanci ve 1 yerli olur.Bursadan Volkani aliriz cok fazla takasa oyuncu cikiyor cunku.

Bana göre ve Fatih Terim'in söylediklerini düşünüce Stancu gidicek yerine bir atak oyuncu gelecek (direk forvet olurmu bilmiyorum) orta saha alınırsada Culio gidicek ki gitmelidir bencede.

Kalite bakımında Stancu çok düşük ve yakışmıyor üstelik yabancı kontenjanından yer dolduruyor. Culio ise bu sene için takımda bulunabilir ama Avrupada olacağıumız zaman o da yetersizken bence 2 sinide göndermek en iyisi olacak.

Bana göre;

Gidecekler: Pino-Stancu-Culio

Gelecekler: Eboue-Orta Saha(yabancı)-Atak oyuncu(yabancı) olmalı

Ve 8 yabancıyla bu sene devam etmeliyiz çünkü Avrupada olmadığımız bir sene 2 yabancı tribüne göndermek boşa para saçmaktır. Avrupaya gideceğimiz zamanda o 2 yabancı hakkını en iyisiyle doldurmaya çalışırız

Kadrodışı olan oyuncuları bir kenara atarsak Culio'nun kesin olarak gideceğini, Ufuk'un da kesin olarak kiralanacağını düşünüyorum. Stancu - Aydın ikilisinin de durumu kritik gibi görünüyor. Forvet transferi olursa Stancu yolcu gibi... Ayhan'ın ise gönderileceğini düşünmüyorum

Benim aklımda ki ve hayalimde ki kadro bu... İnşallah buna yakın bir takım kurarız.....

Kale/ Muslera

Savunma/ Eboue___Tomáš Ujfaluši___Servet___Hakan Balta

Orta Saha/ Selçuk___Felipe Melo

Kazım(Volkan Şen)___Arshavin ( Forlan )___Arda Turan

Forvet/ Elmander (Baros)

Ujfalusi nin sağbekteki performansını gördükten sonra sağbek değil de stoper transfer etmemiz gerektiğini düşünmeye başladım. Ujfalusi-Sabri ikilisi sağbeki sürükleyebilir ama stoperde Gökhan'a güvenemeyiz izlediğim kadarı ile Tomas da stoperde ağır kalıyor.

dünya çapında forvet geldiği anda baroş yolcu olur diye düşünüyorum,baroş yedek kalmayı kabullenmez,eskisi gibi güçlü değil formsuzluğu çenesine vuruyor,hoca eski baroşa evet dedi,burda bir mesaj var,stancu sağda oynar klübede bekler 18 e alma sorun çıkarmaz,bence stancu kalır baroş gider,ortasaha alınırsa culio yolcu olur gibime geliyor( culioyu severim ama lass gbi adam gelirse kusura bakmasın)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...