2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Engin Baytar satış listesine konuyormuş. Fatih Hoca onu tabiri caizse adam edebilirse yarar sağlayabilir. Yetenekli bir oyuncu.

Engin,Orta Sahada iyi bir yedek oyuncusu olur..Yapılması gereken bir transfer eğer bonservisi yoksa tabiki..

Ben Arda'ya ve Kazım'a yedeklik yapacak oyuncular alınması gerektiğini düşünüyorum..Çünkü kanat oyuncularımız hücumda Arda ve Kazım dışında pek etkili değiller..

Elmander ve Baros kalmalı,yine de kaliteli bir golcü alınmalı kesinlikle..

Engin'e hayır demem asla ama satılmayacağı gibi de bir gerçek var. Selçuk ve Ceyhun yokken Engin'de satılırsa Türk oyuncu kalmıyo Trabzon'un elinmde.

Engin Baytar zaptı na mümkün oyuncu. Yetenek yetmez, kesinlikle olmaz o iş. Sıfır disiplin bir adam. Olsa zaten 2. gün Fatih Terim ile papaz olur.

Adebayor filan bilmem ama ben gökhan zan-servet-hakan balta tipli adamlara güvenmediğim için Eboue'yi çok istiyorum.
Manisasporlu Yiğit Gökoğlan'ı istiyormuşuz. Orta sahaya takviyeye devam. İyi bir şey.. Daha iyisi Yiğit gelirse Sarp'ın Manisa'ya gidecek olması. Nasıl bir lanetse bu kurtulamadık. Gönder gönder bitmiyor.

Sol açığımız yok, farkındaysak. Buna göre hareket etmeli ve transfere yön vermeliyiz. Gerekirse santrafor almayalım, çok gerekli değil. Stancu'yu maliyetinden dolayı yollamayacağız, 2 aslan parçası Baros-Elmander'i yedekler..

Eboue'nin gelişi süper olur gerçekten, bitti gibi görünüyor transferi.. Bir forvet + bir yedek kanat oyuncusu ile transferi kaparsak çok tatlı olur gerçekten.. Özellikle Yiğit Gökoğlan'ın gelmesini çok isterim, umarım gerçekleştirebiliriz bu transferi

arda gittiyse bu takıma bir lıncoln ayarında 10 numara oyuncu gerekıyor. Bu Dıego olabılır fakat son bır kac senedır yokları oynuyor. Bu tarz yaratıcı bır oyuncu alınması gerekıyor bence

arda gittiyse bu takıma bir lıncoln ayarında 10 numara oyuncu gerekıyor. Bu Dıego olabılır fakat son bır kac senedır yokları oynuyor. Bu tarz yaratıcı bır oyuncu alınması gerekıyor bence
Kendini göstermiş olmasına gerek yok.Brezilya ve Arjantinde uygun yeteneklerde genç oyuncular var.Etiket parası ödemeye gerek yok.Porto ve Benficanın yolundan gitmeliyiz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...