2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldinho'yu alsak keşke. Arshavin'i almamız daha mantıklı. Hem ortasaha hem forvet oynayabilen özel bir oyuncu. Ayrıca Culio'nun gitmesine üzülmüştüm ama Arda gittiğine göre her yabancımızın çok iyi olması lazım. Yerli takviyesi de şart ama nerde?

kim alınır kim gelir artık kısmet ama kanatlara oyuncu almak şart oldu,Arda varkende şarttı zaten,şimdi o da gidince aciliyete girdi olay,bakalım yerine kim gelecek....

Arshavin transferi umarım gerçekleşmez.Bu mudur vizyon? 15 milyon verip Arshavini almak mı? Çok mu zor 22-23 yaşında yetenekli isimleri ucuza getirmek?Git Marvin Martini al Arshavine vereceğin paranın dörtte birine.Daha fazla katkı vereceğine eminim

Culio'nunda gönderilmesiyle ortasahamızın sol kanadında oynayabilecek sol ayaklı oyuncumuz da kalmadı ne yazıkki,alınacak adam hatta adamlardan biri sol ayaklı olsa iyi olur....

Mersin İdman yurduspor,Abdul Kader Keita ile görüşmelere başlamış,transfer büyük ihtimal ile gerçekleşecekmiş,ah ulan ah içim yanıyor içim,şu adamı amma sevmişim be:(

Arshavine 16 milyon vereceğime bonservis Keitayı alırım.Aynı paraya olsalar bile ben Keitayı seçerimde neyse.Birde maddi fark düşünüldüğünde Keitayı Mersinin almasını izlemek saçmalık olur

Keita ne zaman solda oynadı ? Diyelim ki senin dediğin olsun 'bir kaç' maç oynamış olsun biz sola bir kaç maç oynayacak birisini mi arıyoruz ?
O zaman şöyle söyleyeyim.Arshavin transferinden bağımsızda olsa Keita bonservissizse alınmalı.Arshavine verilecek 16 milyon euronun çeyreğine sol kanata Fransa Ligi asist kralı Martin alınır.Arshavin ne olursa olsun o paraya deümez.Alınmamalı

16 milyon nereden çıktı yahu ? Vermezler zaten o kadar para, Doğan'ın dediği gibi 31 yaşına gelmiş adam. Ayrıca Keita'ya da ihtiyacı yok bu takımın.

Mustafa Yalçın yanı nam-ı değer misitv bombayı bıraktı."Eboue-Arshavin hayırlı olsun"

Şunu belirtmem gerekiyor Eboue bu gitmesine dövündüğünüz[ama benim gitmesine sevindiğim] Keita'nın 2 katı bir oyuncu.Takımın her eksiğine gedik olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...