2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstemek normalde ona görede sabır göstermek ve süre vermek lazım bizim o kısımda birazcık sorunlarımız var.
Aç kurtlar gibi sağa sola saldırsak herkes mutlu olacakmış gibi bir tablo var ama bu bize çok daha zararlı şekilde geri dönerdi.
Şimdi ise inanılmaz olgun,akıllı ve sağlam ilerliyoruz.

Bu yönetim geleli daha 2 hafta oldu. Geldikleri gibi iş bölümü yaptılar, hoca ile anlaştılar, transfer listesi hazırladılar, bu ligi önümüzdeki sene sallayacak 2 şahane transferi çok cüzi rakamlara bitirdiler, şu akıllılık şu hareketler bence güvenmek için yeterlidir.

Tamamıyla katılıyorum,yönetim çok kısa sürede aldığı nokta kararlar'la potansiyelini ortaya koydu.bence burda rakipler'e bakarak acele edersek hata yapma şansımız daha yüksek olacakki yönetimde bunun farkında.karamsar olmaya gerek yok önümüzdeki hafta içinde güzel haberler alacağımızdan şüphemde yok.şu zamanda takıma ve yönetime destek vermek en doğru seçim olmalı.

Yazık oldu Trabzona..Hayır madem yaptılar tam yapsınlarda Mustafa sarpıda alsınlar..Selçuğun yerini doldururlardı hem(!)

Böylece Trabzonspor Selçuk İnan transferine misilleme yapmış oldular!

Selçuk İnan´ın üstüne alınan Barış Özbek, Trabzonlular için Çin işkencesidir tam anlamıyla.

Kime giderse gitsin.Rakibe attığı pasları ve saçlarını görmekten bıktım usandım.Şampiyon olduğumuz yıldan beri hiçbir katkısını göremedik.3 sezon boyunca nasıl sabrettik şaşırıyorum.Darısı saz arkadaşlarının başına.

Gökmen Özdemir böyle yazmış ;
Şu anda yazılabilecek bir gelişme yok.. Sadece ersan gülüm transferinden cekilirse gs kimse sasirmasın..

Birde bu hesap Selçuk İnan'ın mı ? Ersan bizde falan yazmış. Niye diğer transferler ile ilgili konuşsun ? :s
http://twitter.com/_selcukinan

Transfer haberini baya aşağılarda vermiş:) Öyle düzgün konuşma tarzı görünce dedim o galiba.
Bilgi için teşekkürler.

Manisada ki Yiğit İncedemir hakkında birtane bile haber çıkmadı. Umarım ilgileniyoruzdur.

Ersan Gülüm transferi bizim için nokta atışı olur. Yanlız Ersan bize gelmek istemiyorsa onu sanki zorla alıp oynatmanın da bize yakışacağını düşünmüyorum. Bugün Serdar Kesimal için karşı tarafı nasıl eleştiriyorsak aynı konuma bizde düşmeyeim.

Takım sahaya çıkıp çatır çatır oynayana kadar futbol yok diyordum ama dayanamadım.Ersan şart,alabilirsek yolu yarılarız.Ben de yakın zamana kadar Kaan abi gibi düşünüyordum ama ne hikmetse zoraki transfer olan adamlar bana mısın demiyor yeni takımlarında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...