2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ara birdedikodu dolaşıyor Yıldırım Demirören'nin başkanımız Ünal Aysal'ı aradığı ve Ersan transferinden çekilmemizi rica ettiği yönünde. Eğer böyle bir durum varsa fikrim tamamen değişir. Mondragon vb. gibi bir çok olay daha soğumadı.

bu transfer sürecinde kızgın ve kırgın olduğum bir taraf da yok değil. hurma, bana hiç bir şey sormadan, fb'ye söz verdi. söz vermeden önce mutlaka benim de görüşüm ve onayım alınmalıydı. sonuçta transfer olan kişi benim. yoksa tabii ki fenerbahçe'de oynamak isterim ve büyük gurur duyarım. büyük olasılıkla anlaşma sağlanacaktır.(Serdar Kesimal)
Şu Hurma denen adam gelirse stada valla kovmaktan beter edelim tezahüratlarla..Adam mal satıyor resmen sırf biz almayalım diye..Ayıp ya..

arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepiniz gibi en büyük aşkım GALATASARAY, mehmet güven çok iyi bi sezon geçirdi baya geliştirmiş kendisini alsak iyi olur bence siz ne dersiniz

necati hakkınnda ne düşünüyosunuz arkadaşlar adamın süper ligde oynadığı tüm sezonlarda en az 10 golu var bence çok faydalı olur bizim nöbetçi golcümüz olabilir semihin sonradan girip attığı goller ortad bence bizimde ligi çok iyi bilen böyle bi golcüye ihtiyacımız var

Gökhan'la Kallström gelirse yeni ortasahamız resmi kurum şeklini alıyor SGK :) BAM'dan sonra toplumun akıl sağlığını güvence altına aldıklarını söyleyebiliriz.

yerli kalitesini arttırmak adına:eren derdiyok forvete alınabilir süperlig için çok ideal ,...özgür çek yetenekli bi genç alınabilir, murat ceylan ortasahaya alternetif ,

gecen günlarde grangvist haberi çıkmısdı inş. alırlar o elemanı çok iyi oyuncu mertazackerin sözleşmesi bitmiş heralde alınabilir aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...