2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Centilmenlik adına Ersan transferinden vazgeçmemiz büyük yanlışlık olur bence.Şu an Ersan'dan başka alabilceğimiz yerli stoper gözükmüyor malesef.Ersan için söz edilen meblağ çok yüksek ama yine de başka çaremiz yok gibi.
Ayrıca centilmenlikten bahsedenlere mondragon,çağdaş atan,fatih sonkaya,okan koç transferlerini hatırlatmakta yarar var.

Centilmenlik adına Ersan transferinden vazgeçmemiz büyük yanlışlık olur bence.Şu an Ersan'dan başka alabilceğimiz yerli stoper gözükmüyor malesef.Ersan için söz edilen meblağ çok yüksek ama yine de başka çaremiz yok gibi.
Ayrıca centilmenlikten bahsedenlere mondragon,çağdaş atan,fatih sonkaya,okan koç transferlerini hatırlatmakta yarar var.
İşte sırf son cümlede yazdıklarınızdan ötürü Ersan'ın alınmasını istiyorum. Ama bir yandan da bizde oynamak istemeyen bir futbolcuyu da. zorla getirip oynatmanın bize yakışmayacağını düşünüyorum. Eğer Ersan Gülüm'de olmazsa tüm şartların zorlanıp Bursa'dan Serdar Aziz transferinin bitirilmesi gerekiyor

Ersan gulum bjk da kaliyor biz transferden maalesef vazgecmek durumundayiz

Bizim zorunda, durumunda olduğumuz hiç bir şey. Ben Ersan işi bitti dediğimde Ersan'ın imza attığını dahi öğrendim.Şu anda istedimiz anda transferi açıklarız,şayet bu iş olmazsada buda bizim centilmenliğimiz,transferden vaz geçmemiz etkilidir başka hiç bir sebep yok.

Ya ne centilmenliği bırakın ya ben Ersanın bir demecini okumuştum doğru mudur bilmiyorum ama Ben profesyonel oyuncuyum Fatih Terimle çalışmak çok büyük şans benim için diye .

Yemişim centilmenliğini!Zaten ülkede stoper sorunu var.Ersan da yerli statüsünde alınabilecek ender iyi oyunculardan..Bu yüzden aramız açılacaksada açılsın ama Ersan ı alalım..

Ya lütfen burada transfer bilgileri verilirken kesin birşey yoksa ortada yanına ek olarak kaynak da belirtebilirseniz kendi adıma çok mutlu olacağım.. Sadece şu an olan için değil lafım. Bazı insanlar ortaya bi bomba atıp ortalıktan çekiliyorlar, gerçekten sinir bozucu

Monaco küme düştü diye kimse Ruffier ismine ön yargılı davranmasın. Eğer doğruysa çok ama çok isabetli bir transfer yapmış oluruz. Kendisi benim en beğendiğim genç jenerasyon kalecilerindendir. İnşallah olur diyorum

Ruffier ligde 34 maçta 33 gol yemiş yanlış hesaplamadıysam. Ayrıca Monaco ligin en az gol yiyen 4. takımı olmuş.. Kaleci hakkında az çok fikir veren istatistikler..

Nevzat Dindar
-
Galatasaray Ersan Gulum defterını kapattı..Transferde boyle gel-gıtlerın olmasını yadırgamayın.

Güvenilir midir ? Pek bilgim yok :)
Ersan Gülüm, twitter fotoğrafını da değiştirmiş. Transfere nelerden pay çıkarır hale geldik :D Açıklığa kavuşsada kurtulsak.

Ersanın profil resmi çarşıda diren ve efsane ol Ersanın silinmiş hali resimde görülen kırmızı şey çarşının amblemi..Artık puyol olsa boş gelmesin bu adam yeter ya...

Bayram Akgül, Galatasaray resmi bir teklifte bulunmadı dedi. Hayda!
Lig tv her iki tarafta anlaştı ve bir çok gazete, Trt Spor Ersan'da ikna edildi diyor. Ama başkanda tık yok.
Hangi taraf yalan söylüyor bilemedim. Lig tv'de yalan haber yapıyorsa yok artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...