2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayram Akgül, Galatasaray resmi bir teklifte bulunmadı dedi. Hayda!
Lig tv her iki tarafta anlaştı ve bir çok gazete, Trt Spor Ersan'da ikna edildi diyor. Ama başkanda tık yok.
Hangi taraf yalan söylüyor bilemedim. Lig tv'de yalan haber yapıyorsa yok artık...

Takmayın arkadaşlar.Görüşme yapıldı,rakamlar konuşuldu, görüşme izni alşındı Ersan'la konuşuldu anlaşıldı bu transfer olmazsa ancak biz istemedik diye olmaz bu dakikadan sonra.

Benim Adanaspor başkanının açıklamalarından anladığım biz teklifi yapmışız kendileri kabul etmiş. Ersan ile görüşülmüş ilk başta Beşiktaş ta oynamak isterim demiş ama Galatasaray da oynamaya ikna olmuş. Kısaca bu iş bitmiş :))

Aydınlatma için teşekkürler :)
Kanalturk (Telegol) , Kim Källström Pazartesi yada Çarşamba açıklanacak dedi. Bu transferde ayrı soru işareti.

Gökmen Özdemir dışında Kallström transferi yattı diyen görmedim.Çoğu yerde çok önceden anlaşıldı fransa liginin bitmesi bekleniyordu diyor.

Grande Terim Monaco-Lyon maçını izlemiş, demekki birileri geliyor o maçtan Ruffier-Kallström double hamlesi gelebilir. Ersan Gülüm transferide yarın sonuçlansın artık iş iyice uzadı olumlu bir şekilde sonuçlandırırız umarım.

Ersan için dün biz vazgeçebiliriz demiştim. kaynak olarakta bjk yöneticileri Ersan üzerinden baskı yaptığını bizzat öğrendim.

Bence Sezer bedava gelmeyecekse hiç alınmamalı. Büyük takımda başarılı olacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca duran topu kendi kullanmayınca gol olduğunda bile sevinmedi. Bu kadar da egoist.

Öte yandan bence yabancı kontejanında Culio mutlaka tutulmalı. İlk 11 olmasa bile 18'de devamlı olmalı. Yani teklifin saçmalığı bir yana; ne Sezer gelsin, ne de Culio gitsin...

Guzel etrafta oyuncu kalmadı sacmalamaya basladık. Fırtına cok kısa surdu masallah. Sırf calım atmak ıcın rakıbe Culıo verılıp sezerı almak sacmalıktan ote degıldır. Madem oyuncu almak ıstıyorsun anlaştığın Ersan ıcın koy paranı alın su adamı centılmenlık uğruna eldekı adamdan vazgecıyoruz.

Sezer gibi bir orta saha almak zorundayız..Yerli konusunda sıkıntı var..Mustafaya kalmamalıyız yine..Eğer daha iyi yabancılar düşünülüyorsa Culo takası olabilir..Bence olaya yerli konusundan bakalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...