2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben Sezer i takımda görmeyi çok isterim.Böyle yerli oyuncuları Fener e kaptırmamalıyız.Culio iyi ama kapasitesi belli bir oyuncu.Aslında +2 için iyi olabilir.Culio-Sezer birebir takası neysede üstüne 2.5 M€ fazla olmuş.Daha değişik bir teklifle anlaşma sağlanırsa iyi olur.

Bu arada yine Pınar Argun un son dakika gelişmesi olarak verdiği habere göre Stancu nun Menajeri Florya daymış.Fatih Terim bu oyuncuyu gözden çıkarmış.Doğruysa çok iyi bir haber.:)

Culio'Yu vercekmişiz yok ya Pınar Argun saçmalamış. Culio'ya millet sırf Hagi getirdi diye mi soğuk bakıyor anlamıyorum. Gösterişsiz oynayabilir ama tamamen görev adamıdır ve son yıllarda yaptığımız en olumlu yabancı transferidir.

Ersan'ı mutlaka almalıyız centilmenlik falan olmaz transferde. Parayı veren adamı alır. Bjkliler kendi akılsızlıklarını yansınlar çok sevdikleri Adalı sene başı bonservisini şu miktara alma gibi bir madde ekletse 2-3 milyona şimdi almışlardı. Sırf fair play yapıcaz diye bu transferden vazgeçmemeliyiz. Bjk yönetiminin kendi hatası sonuçta bu devirde transfer konusunda söz ile iş yapılmaz.

Valla biz Ersan ı bizde oynaması için ikna edemiyorsak yada etmiyorsak ben hiç bişi demiyorum sayın futboldan sorumlu kısılere ve saygı deger baskanımıza. Rakıpler turlu oyunlarla hep bızım elımızden adamları kacırıyor bızde ızlıyoruz masallah bu sessızlık gecmıs senelerı hatırlatır oldu bana.

Culio-Sezer para filan gereksiz mevzular. Sırf yerliler diye adamın olamdığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler geyigini her oyuncuya uyarlamamak lazım.Adam bi kere bizi istese Ufuk'la paşa paşa gelirdi, ikincisi karakterden yoksun bi adam sadece yetenek için yaptığımız transferlerin sonunu çok iyi biliyoruz bunlara uzak değiliz.

Artık Ersan işi kabak tadı vermeye başladı ne olacak çok merak ediyorum umarım kazanan biz oluruz centilmenlik gerekirse sahada gösterilir transfer alanında çok kötü haraketler bunlar.

Yarın fb açıklar Sezeri. Fenerden çalım derler. Bu basın iyice zıvanadan çıktı

Beyler bayanlar pek yeri değil ama sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum, herkesi olduğu gibi kabul eden. bir başka takımı kendi adının dışında manasız kısaltmalar kullanmayan, her türlü görüşe saygı çercevesinde açık olan bi foruma sahip olduğum ve bu forumun taraftarı olduğum takımın forumu olduğu için ayrıca gurur duyuyorum. GSBASKET ve diğerleri. <3 : )

Eğer yanılmıyorsam Buffon kısa bir süre önce külübünde kalacağını açıklamıştı ve o paraya daha iyi bir kaleci alabileceğimize inanıyorum.

Deniz Naki kimdir eden bilen duyan gören var mıdır? Pozisyonu forvet sanırım Leverkusen alt yapısından çıkma vs. Kendisinin şöyle bir demeci var; " Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna sevinemedim. Galatasaray veya Beşiktaş'tan teklif gelirse gidebilirim."

bence söylentidir mesut özil içinde kürt faln diolardı zonguldaklı çıktı

Bu Culio haberi doğruysa yazık gerçekten.. Culio bence Sezer'den daha iyi, bu kadar abartılacak biri değil bence Sezer.. Kaldı ki yanında 2.5 milyon euro da deniyor

arkadaşlar yarın bi transferi müjdeler gibi mesaj atıyodu başkan hade hayırlısı yarın geliyo transfer demedi demeyin 6 hissim kuvettlidir.

Culio haberleri gerçekten can sıkıcı.Yarı devre performansıyla kesinlikle kendini kanıtladı.Daha iyi bir Galatasaray'da çok daha iyi işler yapar.Orta sahada biri sakatlansa bile derdin olmaz Culio var deriz geçeriz.

Ayrıca;''Sizi buraya getiren yeteneğinizdir,burada kalıcı olmanızı sağlayan ise karakterinizdir'' sınavını da başarıyla geçti.İnşaallah macera aramaya kalkmayız.Yerine çok daha iyisi gelecek ise kabul edilebilir ancak Sezer için gönderilmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...